ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://assets.dft.go...e-mtv-jan13.pdf Εδώ είναι μία λίστα από UK που έχουνε ίδια νομοθεσία όσο αναφορά τα όρια kw-hp. Εάν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ διορθώστε με ! Στην λίστα αναφέρονται ποιες μηχανές είναι κατάλληλες για πρακτική εξέταση οπότε και για οδήγηση ανάλογα με την κατηγορία! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον ultr7as Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έχει ξαναμπεί σε άλλο θέμα.. Αλλά καλά έκανες και το ανέβασες γιατί το άλλο θέμα έχει πολλές σελίδες και μιλάει γενικά για τα διπλώματα οπότε από εδώ θα το δουν περισσότεροι.. Υ.Γ. Αυτό το αρχείο το έχω εκτυπώσει.. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το έχω μαζί μου και να το δείχνω σε τυχόν έλεγχο τροχαίας.. Και αν θα το αναγνωρίζουν.. (Έχω Α2 το οποίο βάση αυτού του αρχείου καλύπτει το ΧΤ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έχει ξαναμπεί σε άλλο θέμα.. Αλλά καλά έκανες και το ανέβασες γιατί το άλλο θέμα έχει πολλές σελίδες και μιλάει γενικά για τα διπλώματα οπότε από εδώ θα το δουν περισσότεροι.. Υ.Γ. Αυτό το αρχείο το έχω εκτυπώσει.. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το έχω μαζί μου και να το δείχνω σε τυχόν έλεγχο τροχαίας.. Και αν θα το αναγνωρίζουν.. (Έχω Α2 το οποίο βάση αυτού του αρχείου καλύπτει το ΧΤ) Εσυ εχετο καλου κακου κι ηλπιζε να πεσεις σε αστυνομικο που να ξερει στοιχειωδη αγγλικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Εκεί φτάσαμε σαν Ελλάδα . Να πρέπει να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ στην τροχαία ότι αυτή η μηχανή καλύπτεται . Τι ΣΚ#Τ# κράτος έχουμε . Πάντως ισχύει αυτή η λίστα έτσι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 το ktm Duke 200 γιατι δεν λεει τι διπλωμα το πιανει?? λετε να το πιανει Α1 με περιορισμο* ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο περιορισμός είναι μόνο για το Α2 δίπλωμα.. Με άλλα λόγια περιορίζονται τα kw που παίζουν ρόλο στο Α2.. Δεν γίνεται να περιοριστούν τα κυβικά.. Οπότε το duke μόνο με Α2 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον ΜπάμπηςXT660X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 το 125 ομως το πιανει το Α1 ε μπαμπη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 να ρωτησω κατι ρε παιδια,εγω προλαβα το παλιο νομο και εβγαλα το απεριοριστο,οποτε δεν εχω θεμα.ομως στην αδεια του ΧΤ 600 μου δεν γραφει ουτε μεγιστη ισχυ,ουτε λογο ισχυος/βαρους,εχει κενο σε αυτο το σημειο.δηλαδη αμα ειχα το Α2 και με σταματουσαν πως θα φαινοταν οτι ειμαι νομιμος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 το 125 ομως το πιανει το Α1 ε μπαμπη? ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Lucky Luke- 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Σε περιπτωση που με γραψουν μπορώ να πάω στην τροχαία και να ψαχτεί καλύτερα το θέμα??...Δηλαδη οτι είμαι ορίακα αλλα όχι παρανομός??? να ρωτησω κατι ρε παιδια,εγω προλαβα το παλιο νομο και εβγαλα το απεριοριστο,οποτε δεν εχω θεμα.ομως στην αδεια του ΧΤ 600 μου δεν γραφει ουτε μεγιστη ισχυ,ουτε λογο ισχυος/βαρους,εχει κενο σε αυτο το σημειο.δηλαδη αμα ειχα το Α2 και με σταματουσαν πως θα φαινοταν οτι ειμαι νομιμος? Αυτο λέω...Θα τρέχω δηλάδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έχει ξαναμπεί σε άλλο θέμα.. Αλλά καλά έκανες και το ανέβασες γιατί το άλλο θέμα έχει πολλές σελίδες και μιλάει γενικά για τα διπλώματα οπότε από εδώ θα το δουν περισσότεροι.. Υ.Γ. Αυτό το αρχείο το έχω εκτυπώσει.. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το έχω μαζί μου και να το δείχνω σε τυχόν έλεγχο τροχαίας.. Και αν θα το αναγνωρίζουν.. (Έχω Α2 το οποίο βάση αυτού του αρχείου καλύπτει το ΧΤ) σαν και εμενα και εσυ.πηρα το xt πριν 3 βδομαδες και περιμενω να γινει α2 το διπλωμα μου.τελος του μηνα μου ειπανε να παω να το παραλαβω.μου δωσανε ενα χαρτι που λεει μεταπτωση σε α2 και μου ειπαν πως με καλυπτει.παντως εμενα ο αφαλιστης μου το εψαξε πριν μου κανει την καινουργια ασφαλεια και ολα οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες