Jump to content

Recommended Posts

μετα απο 1 μιση μηνα στο συνεργειο (χειρουργειο) και πολλα ξενυχτια, αυπνιες νευρα και οτι αλλο θελετε, χθες 1η αυγουστου με πηρε μεσημερακι ο μηχανικος τηλ και μου ειπε,ΓΙΑΝΝΗ ετοιμο το μηχανακι.

ενταξει λεω , αλλαξε ο μηνας και μου κανει πλακα.

κι ομως δεν εκανε.

επιτελους το ρημαδι βγηκε απο το συνεργειο. χασαμε ολο το καλοκαιρι βεβαια, αλλα τι να κανεις???

πολλαπλασιαστης, μπουζοκαλωδια και ενας αισθητηρας στον στροφαλο μου ειπαν οτι ηταν το προβλημα.

ευχομαι πραγματικα να μην τυχει σε κανενα αυτη η ταλαιπωρια που τραβηξα

πλεον το μηχανακι δουλευει σαν cbf 1000.

μολις τωρα ειχα μια επιθυμια να βγω μια εθνικη απο μεταμορφωση μεχρι αγ, στεφανο να τερματισω ολες τις ταχυτητες, ετσι να μου φυγει το απωθημενο τοσο καιρο.

αλλα με 250 χλμ στο οδομετρο συγκρατηθηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με το καλο!!

Καλες βολτες και απο μενα και....δωσε της να καταλαβει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....................

μολις τωρα ειχα μια επιθυμια να βγω μια εθνικη απο μεταμορφωση μεχρι αγ, στεφανο να τερματισω ολες τις ταχυτητες, ετσι να μου φυγει το απωθημενο τοσο καιρο.

αλλα με 250 χλμ στο οδομετρο συγκρατηθηκα...............................

Χωρις υπερβολες και με το χερι στο ευαγγελιο ,αυτο ειναι το καλυτερο που εχεις να τις κανεις ,τωρα οσο ειναι νωρις μετα παει το πουλακι πεταξε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοταξιδο και παντα με ασφαλη χιλιομετρα,ευχομαι να μην σου εμφανιστει τιποτα ξανα,ΑΝ ομως{χτυπαω ξυλο}

πηγαινε δες την τρομπα,η οποια σε cbr-cbf εχει βγαλει αρκετα προβληματα,προσεχε ομως γιατι ακουσα χωρις

αυτο να ειναι εξακριβωμενο οτι η Honda δεν δεχεται ως εγγυηση την τρομπα βενζινης...

Καλα και απροβληματιστα χιλομετρα να εχεις! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα