Jump to content
yamahastunter r6

βοηθεια για κινητηρα!!!

Recommended Posts

σας χαιρετω ολους.πριν δυο μηνες ειχα ενα ατυχημα με το r6 μου και δυστυχως μου εσπασαν τα κεντρικα καρτερ..τωρα επιτελουσ βρηκα τα λεφτα για νεο κινητηρα οποτε θελω να κανω την εξης ερωτηση..θελω να παρω κινητηρα απτο car.gr γιατι ειμαι απο χανια και εδω δεν υπαρχει τιποτα..πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ο κινητηρας που θα αγορασω θα ειναι σε καλη κατασταση..υπαρχει τροπος να το ταυτοποιησω χωρις να πληρωσω η αγοραζω και αν ειμαι τυχερος βγαινει καλος.παρακαλω οποιος εχει ξανα κανει καποιες αγορες απο car.gr α με βοηθησει γιατι δεν ειναι και λιγα τα χρηματα για εναν ολοκληρο κινητηρα.σας ευχαριστω πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να δεις αν ο κινητηρας ειναι ενταξη, μονο οπτικο ελεγχο μπορεις να κανεις για διαρροες (και να ειχε μπορει να τον καθαρησαν) η για σημαδια οτι το μοτερ ειναι ανοιγμενο. Ακομα και να το δεις οτι δουλευει δεν ειναι κατι που σημαινει οτι ειναι και καλος, βασιζεσαι στα λογια του πωλητη (τον κοβεις αν ειναι λαμογιο) και προχωρας.. στην τελικη αν δεν βγει τοσο καλο οσο το δικο σου θα εχεις το δικο σου καβατζα για ανταλλακτηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανένα μεταχειρισμένο κινητήρα φίλε.

Καλό είναι να τον δει στο μέρος που θα τον βρείς κάποιος γνωστός σου,που να είναι λίγο γνώστης.

Και πάλι δηλαδή το μόνο που μπορείς να δεις είναι η συμπίεση και η γενική του εικόνα.

Καλή τύχη στην επιλογή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και ελπιζω να βρω κατι αξιολογο γιατι ειναι και χιλια ευρω αυτα τοσο πανε οι μεταχειρισμενοι :wallbash: ..για καινουργιο απο αντιπροσωπια δεν ρωταω καν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ριξε μια ματια στο e-bay Θα βρεις σιγουρα και καλυτερους κινητηρες και καλυτερες τιμες.Εφεραν δυο φιλοι κινητηρα για Fjr και τους βγηκε πολυ καλος Ο ενας μαλιστα τον εφερε απο Αμερικη Κοστισαν κοντα στα 1000 ευρω απο Αμερικη και γυρω στα 700 απο Αγγλια.Αν σε ενδιαφερει να ρωτησω διευθυνσεις και τηλ και να στα στειλω.

Παντως στο εξωτερικο ειναι πιο αξιοπιστοι επαγγελματιες απο τους δικους μας.Οπως και να εχει ειναι λιγο ρισκο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανένα μεταχειρισμένο κινητήρα φίλε.

Καλό είναι να τον δει στο μέρος που θα τον βρείς κάποιος γνωστός σου,που να είναι λίγο γνώστης.

Και πάλι δηλαδή το μόνο που μπορείς να δεις είναι η συμπίεση και η γενική του εικόνα.

Καλή τύχη στην επιλογή σου.

ενα συμπιεσομετρο σε αυτην την περιπτωση θα εκανε δουλεια ... ρωτα κ μαθε τι συμπιεση πρεπει να εχουν οι κυλινδροι και συγκρινε ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ριξε μια ματια στο e-bay Θα βρεις σιγουρα και καλυτερους κινητηρες και καλυτερες τιμες.Εφεραν δυο φιλοι κινητηρα για Fjr και τους βγηκε πολυ καλος Ο ενας μαλιστα τον εφερε απο Αμερικη Κοστισαν κοντα στα 1000 ευρω απο Αμερικη και γυρω στα 700 απο Αγγλια.Αν σε ενδιαφερει να ρωτησω διευθυνσεις και τηλ και να στα στειλω.

Παντως στο εξωτερικο ειναι πιο αξιοπιστοι επαγγελματιες απο τους δικους μας.Οπως και να εχει ειναι λιγο ρισκο...

ναι φιλε μου αν σου ειναι ευκολο να με βοηθησεις..απο αγγλια εχω δει και εγω μερικουσ απτο ebay κ αποσο ξερω απο ευρωπη δεν πληρωνεις και τελωνειο αν δεν κανω λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε μου αν σου ειναι ευκολο να με βοηθησεις..απο αγγλια εχω δει και εγω μερικουσ απτο ebay κ αποσο ξερω απο ευρωπη δεν πληρωνεις και τελωνειο αν δεν κανω λαθος

Οκ .Θα μαθω τηλ και διευθυνσεις και θα στα στειλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ .Θα μαθω τηλ και διευθυνσεις και θα στα στειλω.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή κ γω από νησί είμαι η μόνη λύση που μπορείς να κάνεις είναι να φορτώσεις τ μηχανή στ καράβι κ να τ πας σ ένα συνεργείο (πρώτα θα συννενοηθείς βέβαια με τα μαστορια για να ρθουν να σ μαζέψουν με τ μηχανή από τ λιμάνι κτλ) στ πρωτεύουσα θα σ βρουν κινητήρα + θα σ τ τοποθετήσουν με εγγύηση στ ρ6 σου κ μην ξεχάσεις τα τιμολόγια (αγοράς κ τοποθέτησής) θα σ χρειαστούν στ δήλωση αλλαγής κινητήρα κ εννοείται εξόφληση μετά τ δόκιμη του νέου κινητήρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγαλο ρισκο φιλε μ...αλλα δεν μπορεις να κανεις πολλα ,βρες ενα πωλητη να φαινεται ντομπρος και κανε το σταυρο σου....αν επιτρεπεται ομως πως επα8ε κατι τετοιο το μοτερ σου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγαλο ρισκο φιλε μ...αλλα δεν μπορεις να κανεις πολλα ,βρες ενα πωλητη να φαινεται ντομπρος και κανε το σταυρο σου....αν επιτρεπεται ομως πως επα8ε κατι τετοιο το μοτερ σου ?

στην εθνικη οδο με 150 χιλιομετρα μου εκλεισε το δρομο μια αλλη μηχανη ημουν αριστερα και μπηκε μπροστα μου και εσκασε το μοτερ στο ψαλιδι της μηχανης του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην εθνικη οδο με 150 χιλιομετρα μου εκλεισε το δρομο μια αλλη μηχανη ημουν αριστερα και μπηκε μπροστα μου και εσκασε το μοτερ στο ψαλιδι της μηχανης του....

Δεν κατάλαβα πως έγινε?Μόνο του έσκασε το μοτερ ή καπάνησε κάπου και έσπασε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβα πως έγινε?Μόνο του έσκασε το μοτερ ή καπάνησε κάπου και έσπασε?

ημουν στην αριστερη λωριδα και εκει που πηγα να προσπερασω τον αλλον παει να μπει στην αριστερη λωριδα γιατι δεν κοιταξε πισω και τρακαραμε μεταξυ μας και ο κινητηρας χτυπησε στο ψαλιδι της μηχανης του και πεσαμε.... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το site ειναι αυτο.http://www.promotorcyclesalvage.co.uk/ Παρε ενα τηλεφωνο γιατι στην σελιδα τους δεν βαζουν ολους τους κινητηρες.Ετσι βρηκε και ο φιλος. Δινει και εγγυηση αλλα σου χρεωνει να μεταφορικα πηγαινε ελα οποτε ειναι δωρο αδωρο.Καλη τυχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετοιμάσου για ταξιδάκι γτ ειναι η ποιο σίγουρη λιση, εγω για ολο το κουστούμι στο χτ έκανα 3ωρο ταξίδι για να δω οτι είναι οκ, εσυ που θέλεις μοτέρ οτι καλύτερο ειναι αυτο που ειπε ο ziaba,(βρίσκεις μοτέρ μηχανικό-φόρτωμα-τοποθέτηση-τιμολόγιο εγγύηση)

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια....τελικα πηρα κινητηρα απτο ιταλικο ebay 650 ευρω και μου το φερανε πριν μια βδομαδα...τωρα ειναι στο συνεργειο και ετοιμαζεται το μοτερ να ξανα βγει στους δρομους... ελπιζω να προλαβω το καλοκαιρι...

Τροποποιήθηκε από τον yamahastunter r6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα