Jump to content
tonyzpsp

Εξάτμιση για Ninja 250R

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Εγω ειμαι παλι με το Ninjaki μου :mB_kalo_e: . Την καλησπερα μου κατ' αρχας. Λοιπον, σκεφτομαι και θελω πολυ να βαλω μια εξατμιση στην κουκλα μου.. Βεβαια δεν ξερω και πολυ απο αυτα για να ειμαι ειλικρινης και ηθελα λιγο τα φωτα σας.. Λοιπον, σαν ηχος μου αρεσει παρα πολυ η Race Guns (η race tech) δεν θυμαμαι... Αν και νομιζω οτι ειναι διαφορετικες... Ηθελα λιγο να μου εξηγησετε την διαφορα της ολοσωμης και της εξωτερικης και να κανετε και εσεις καποιες προτασεις για εξατμισεις με μπασσο ηχο στην κουκλα μου! Ευχαριστω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

διαφορετικες ειναι αυτες οι δυο.ενοεις τη διαφορα ολοσωμης με τελικου μονο?απο τι εχω ακουσει στο ninja 250 πιο μπασο ηχο κανει η race tech αλλα επειδη δεν το εχω μιλαω απο οτι εχω ακουσει στο δρομο σε διαφορα νιντζα,οποτε καποιος κατοχος του νιντζα θα μπορεσει να σου απαντησει πιο σιγουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εφτιαξα και εσωσα και την τσεπη σου :shades:

http://www.dan-moto.com/DM_INT/zx-250-r-ninja-2008-2012-jisu-black-product-438.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για Dan moto έχω ακούσει οτι στα 5000 χλμ καταστρέφονται τα σωθικά της. RaceTech έχει ο κοληττός μου στο ninja 250 του και κάνει καλό και μπάσο ήχο, αλλά ανάμεσα σε Racetech & RaceGuns, θα προτιμούσα τον δεύτερο, καθαρά και μόνο επειδή μου άρεσε σαν επαγγελματίας. Και οι 2 σαν ποιότητα τα ίδια είναι πάνω κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιχα racetech μεχρι κ πριν 2 εβδομαδες...Προσωπικα δν μπορω να πω οτι τρελαθηκα για αυτο την εβγαλα.Μπασο πολυ θορυβο πολυ ωραιο αλλα

κατα την αποψη μου δν ταιριαζει στο ninjaki.Στυλ ss το μηχανακι κ με τετοιο θορυβο εμενα με δν μου καθοταν καλα.

Ποιοτητα κατασκευης παντως αριστη.

Τροποποιήθηκε από τον Theoharis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως στις χαμηλές ακούγεται σαν Impreza, αλλά από τις 6Κ και πάνω λυσσομανάει το μαμήδι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σορι για την υπερβολικα καθυστερημενη απαντηση, ειχα κατι θεματακια. Οσοι τυχει να ξαναδειτε το θεμα, ευχαριστω για τις αποψεις σας κατ' αρχας, και δευτερον σε θεμα τιμων που κινουμαστε περιπου? Scissorz μπορουμε να την ακουσουμε καπου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορουμε να την ακουσουμε καπου?

Έλα μου

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει σαν να μου ακουγεται πολυ "μυγα" αν με καταλαβαινετε. Κατι βρηκα που ακουγεται πιο αντρικιο ρε αδερφε :grin:

Ειναι οντως ετσι? Επισης απο θεμα ποιοτητας τι λεει?

Τροποποιήθηκε από τον tonyzpsp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε νοιάζει η ποιότητα και η μακροζωία, κοίτα αλλού.

Αν σε νοιαζει η βαβούρα και προσδοκείς ανάσταση νεκρών, κοιτάς καλά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με ενδιαφερει τοσο να κανει τη "βαβουρα του καγκουρα" που λεμε, αν με πιανεις :grin:, βασικα δεν με ενδιαφερει καθολου κατι τετοιο. Απλα θελω εναν αρκετα μπασο ηχο. Απο κει και περα, αν πιστευεις οτι η ποιοτητα ειναι τοσο κακη ωστε να μου καταστρεψει τη μηχανη μακροπροθεσμα τοτε να το αφηναμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μηχανη σου δεν προκειται να παθει κατι απο ενα τελικο που θα βαλεις, οσο μαπα και να ειναι...

RaceGuns τελικο εχω στο δικο μου και εχει πολυ καλη ποιοτητα και ο Διονυσης που τις φτιαχνει

ειναι απο τους λιγους αριστους επαγγελματιες που υπαρχουν...RaceTech εχουν αρκετοι φιλοι μου

και ειναι πολυ ποιοτικες εξατμισεις και δεν υπαρχει καποιο προβλημα...αν τελικα επιλεξεις κινεζικο

τελικο που σου προτεινε καποιος πιο πανω, να ξερεις οτι θα αλλαξεις πολυ συντομα το εσωτερικο

μονωτικο υλικο και τιποτε αλλο, και αν βαλεις κατι ποιοτικοτερο σ' αυτην την αλλαγη θα εισαι οκ για

το μελλον μιας και τα εξωτερικα υλικα τους ειναι τα ιδια που χρησιμοποιουν κι εδω...να ξερεις παντως

οτι δεν υπαρχουν μονο κινεζικα ή ελληνικα φθηνα τελικα αλλα μπορεις να βρεις και απο Αγγλια π.χ.

εγω προσωπικα θα επελεγα μια LeoVince (πρωτο και δευτερο link) για το συγκεκριμενο Kawasaki...

http://www.ebay.com/...=item232c17d161

http://www.ebay.com/...=item232c17d17f

http://www.ebay.com/...=item4168edef6b

http://www.ebay.com/...=item2a1e40a077

http://www.ebay.com/...=item416fff939f

edit...ακουσε την...

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρα πολυ ωραια η Ιταλια!! Και σαν ηχος και σαν εμφανιση! Και απ' οτι φαινεται σαν ποιοτητα ειναι αρκετα καλη. Και ο ηχος πολυ ελκυστικος στο αυτι. Ευχαριστω φιλος! Οι αλλοι τι λετε για τη συγκεκριμενη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια ειναι οντως αν και φοβαμαι οτι αφτες οι εξατμισεις βαρανε αρκετα στο αυτι του κυρ πολισμαν...

Τελος παντων εγω επειδη δεν γνωριζω περι τις συγκεκριμενης θα σου πω για την ντανμοτο που μου εκλεψαν...

Την ειχα ενα χρονο κανενα παραπονο εκτος του οτι ψιλοελιωσε το πλαστικο που την κρατουσε και οτι εγινε χρυση απτον ηλιο...βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και κακο! εμενα μου αρεζε παρα πολυ και ηταν ψαγμενη με τετοιο χρωμα ολοι ρωτουσαν αν την εβαψα και τα λοιπα και οτι ειναι κατι καινουργιο...περαν αυτου δεν μου ζητησε ουτε γυαλοβαμβακα ουτε τιποτε στον κοντα ενα χρονο κατοχης της απο ηχο μην κρινεις απο οτι βιντεο βλεπεις

εδω ειναι το ρεβαρισμα του κινητηρα αν και ακουγεται πιο ωραια απτο βιντεο και το ρελαντι της ειναι στο κατω λινκ

πραγματικος ηχος ρελαντι

Τροποποιήθηκε από τον Scissorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος είχε την ίδια σε vtr 250, το μηχανάκι το έβαζε μπρος και δεν άκουγα ούτε τις φωνές στο κεφάλι μου... Όντως δίπλα από καρούμπαλο θα πρέπει να περνάς σβηστός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα