Jump to content
Ο Καλος Μητσαρας

Η πιο "συγχρονη" μηχανή των 90s!

Recommended Posts

απο γκαζι ακομα και σημερινα μηχανακια 1000αρια με 2-3 πραγματακια με περναν πολυ δυσκολα σε ευθεια παντα μιλαμε.απο φρενα δενννν τπτ μηδεν εχω παρει να του βαλω απο 1000 κ4 ε κει θα δω διαφορα στα φρενα.απο στριψιμο δεν τπτ μηδεν αλλα απο αξιοπηστια κινητηρα εχω να δωσω με αριστα το 20 του βαζω 21!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο γκαζι ακομα και σημερινα μηχανακια 1000αρια με 2-3 πραγματακια με περναν πολυ δυσκολα σε ευθεια παντα μιλαμε.απο φρενα δενννν τπτ μηδεν εχω παρει να του βαλω απο 1000 κ4 ε κει θα δω διαφορα στα φρενα.απο στριψιμο δεν τπτ μηδεν αλλα απο αξιοπηστια κινητηρα εχω να δωσω με αριστα το 20 του βαζω 21!

δηλαδη δεν φρεναρει και δεν στριβει για τα σημερινα δεδομενα ή ετσι ηταν η "φυση" του?

συγνωμη για το οφφ τοπικ απλως μου κεντρισε την περιεργεια.

στο θεμα απο αυτα που εχουν ειπωθει θα διαλεγα και εγω το NR750 βεβαια λογω ηλικιας δεν εχω ασχοληθει ουτε ξερω απο τα μοντελα των 90s.. απλως οτι το συγκεκριμενο θα το καβαλουσα και σημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το NR είναι για βιτρίνα καθαρά. Δεν θα διάλεγα ενα μοτό που έχει 300 αντίτυπα παγκοσμίως για κάθε μέρα. Και όντως, είχε θέμα με τη στεγανότητα των κυλίνδρων που είχε ως αποτέλεσμα να καίει λαδάκι...

Προσωπικά θα διάλεγα το RVF 400 (nc35) αν και ss.

V4 κινητήρας, κίνηση εκκεντροφόρων με γρανάζια, μονόδρομος συμπλέκτης, αλουμινένιο πλαίσιο και (πανέμορφο) μονόμπρατσο ψαλίδι, ανάποδα μπροστινά και φυσικά, η μνημειώδης αξιοπιστία της Honda.

honda__rvf_400_nc35_1998_2_lgw.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρα τωρα. Εγω πιστευα οτι το πιο τεχονολογικα εξελιγμενο μηχανημα για τα χρονια του, ηταν το GTS1000, hub-center steering μονομπρατσο, ABS, ψεκασμο... whadafak....!

Και ολα αυτα το 93'

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσον αφορα τη YAMAHA GTS εχω να πω τα εξης:

Επειδη την ειχα για ενα εξαμηνο(μου την ειχε αφησει ενας φιλος)συμφωνω απολυτα με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κ.

Πολυ βαρυ και χωρις καμια αισθηση μπροστινο συστημα.Γενικα η μηχανη ηταν εναν τονο.

Κατα τα αλλα,το μοτερ δουλευε απιστευτα,χωρις κομπιασματα και με τελεια αποκριση(ηταν απο FZR 1000 αλλα με 100 αλογα).Μην ξεχναμε οτι στο μακρινο 1993 οι ψεκασμοι ηταν επιστημονικη φαντασια.Το μονο αλλο μηχανακι που ειχε ψεκασμο ηταν το RVF750 1994 το οποιο ειχε τα απιστευτα κομπιασματα στις ρεπριζ(NR δεν αναφερω καθολου λογω του οτι δεν ηταν μαζικης παραγωγης).

Κατα τα αλλα η GTS ειχε απιστευτη ποιοτητα κατασκευης.Μιλαμε για απιστευτη ομως.Δεν το εχω ξαναδει αυτο σε κανενα μηχανακι.

Δεν λυπηθηκαν τα εξοδα και γι'αυτο το μηχανακι εκανο τοτε 5,500.000 δρχ,οταν τα 1000αρια εκαναν 2,800,000 δρχ.

Καλο θα ηταν στα μηχανακια που ποσταρουμε τα σχολια περι αποδοσης,ενεργητικης ασφαλειας και γενικα συμπεριφορας στο δρομο και στο χρονο,να γινονται απο αυτους που τα ειχαν.

Αν καποιος θαυμαζει κατι και το ανεβαζει,ας μεινει μονο στο θαυμασμο.Υποθετικα σχολια ακουγονται σαν ανεκδοτο.

Τροποποιήθηκε από τον mars

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το NR είναι για βιτρίνα καθαρά. Δεν θα διάλεγα ενα μοτό που έχει 300 αντίτυπα παγκοσμίως για κάθε μέρα. Και όντως, είχε θέμα με τη στεγανότητα των κυλίνδρων που είχε ως αποτέλεσμα να καίει λαδάκι...

Προσωπικά θα διάλεγα το RVF 400 (nc35) αν και ss.

V4 κινητήρας, κίνηση εκκεντροφόρων με γρανάζια, μονόδρομος συμπλέκτης, αλουμινένιο πλαίσιο και (πανέμορφο) μονόμπρατσο ψαλίδι, ανάποδα μπροστινά και φυσικά, η μνημειώδης αξιοπιστία της Honda.

honda__rvf_400_nc35_1998_2_lgw.jpg

Παν αυτα τα εργαλεια εδω και μια 20ατια και βαλε

ηχος σημερινου GP

Τροποποιήθηκε από τον Πάρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα