iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 καλησπερα λοιπον εχει βρεθει η ευκαιρια να παρω το cbr600f του 11 απο αντιπροσωπεια της χοντα στα 7.600 τι εχετε να πειτε για το μηχανακι? εχει καποιο μεγαλο -(μειον)? για την τιμη του δεν μπορω να πω μου φαινετε αρκετα τιμια μιας και τα υπολοιπα μηχανακια ξεφευγουν επικινδυνα εκτος μπατζετ σκεφτομαι για αγορα του συγκεκριμενου επειδη θα το παρω καινουργιο και για την χρηση που το θελω 1)δεν θα ματωσω οικονομικα 2)θα εχω ss(το ονειρο μου) 3) θα το εχω καινουργιο απο χρηση θα το θελω και για μετακινηση και για καμια πιστα 1-2 φορες το χρονο και για κανα ταξιδακι αυτα πειτε καμια γνωμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Δεν είναι ss.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 ναι εχει την καταληξη F που δηλωνει κατι ποιο καθημερινο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Το 600F είναι κάτι σαν Hornet με κουστούμι και clip-ons. Αν νομίζεις ότι θα αγοράσεις ένα "καθημερινό" SS πρόσεχε γιατί θα απογοητευτείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 δηλαδη ρε παιδια δεν ειναι το αντιστοιχο cbr600f καρμπυρατερατο του σημερα? τοσο λιγη ειναι η αποδοση του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Δεν είναι λίγη η απόδοσή του. Απλά δεν είναι SS. Περίμενε να πάρεις και απόψεις από κατόχους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 σε μπατζετ >10.000 εχετε να προτεινεται κατι αλλο/καλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 κανε τεστ ντριβ να δεις αν σου κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) δηλαδη ρε παιδια δεν ειναι το αντιστοιχο cbr600f καρμπυρατερατο του σημερα? τοσο λιγη ειναι η αποδοση του? Είναι hornet ντυμένο ίδιος κινητήρας ίδια ανάρτηση http://www.honda-mot...p?model=cbr600f http://www.honda-mot...model=hornet600 http://www.mrbike.gr/website/Street/Honda-CBR-600F-2011.html Αν κάνω λάθος διορθώστε με! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliasAND 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 τι να πω.. οι ομοιοτητες ειναι πασιφανεις... α ακομα θα ηθελα να σας πω σαν εναλακτικη προταση με ενδιαφερει και το gsr750 L1 ξερω ειναι γυμνο αλλα και μου αρεσει και η τιμη μου φενεται <<βιωσιμη>>... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγώ πάλι θα σου πω αυτό που λέω σε όλους. αν δε συντρέχει λόγος[ότι δεν υπάρχει μεταχειρισμένη η μηχανή], προτίμησε μια μεταχειρισμένη. αν πάλι έχεις αρκετή οικονομική άνεση πάρε καινούριο αφού αυτό θες. αν το θες και για καθημερινή μετακίνηση μην πάρεις ss. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Γιατί δεν πας να κάνεις ένα test ride; Αν θες SS θα σε απογοητεύσει. Αν θες καθημερινό σπορ τετρακύλινδρο μάλλον θα το λατρέψεις. Απλά πράγματα. Αν δεν το δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος, ότι και να σου πούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Εγω το πουλαω μπες στο car.gr νσ το δεις.Θελω να παρω το DUGATI MULTI1200 γιατι θελω ταξιδια διπλος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Είναι το πρώτο σου "μεγάλο" μηχανάκι; Δεν είναι ss αλλά ο κινητήρας του hornet (αν φοράει αυτόν) έχει αρκετό γκάζι. Εμένα μου πήρε κανένα τρίμηνο για να αρχίσω να χαλαρώνω τα χέρια από το τιμόνι. Αν μπαίνεις 1-2 φορές το χρόνο σε πίστα μια χαρά θα σε βολέψει. Αν μπαίνεις 1-2 φορές το μήνα τότε θες κάτι καλύτερο. Σήμερα είχα πάει στην Honda και το είδα και το συγκεκριμένο. Ομορφο μηχανάκι και σοβαρό. Ωραίος χρωματισμός το μπλε-άσπρο. Κάνει και για δικάβαλο. Δε ξέρω αν το βγάζει σε 1000, αλλά μάλλον όχι. Η τιμή που γράφεις είναι πολύ καλή. Να το πάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manitu 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Ο κινητήρας είναι ίδιος με του Hornet , αλλά ποιο γραμμικός και φιλικός οι αναρτήσεις έχουν παραπάνω ρυθμίσεις από του Hornet και η θέση οδήγησης δεν έχει καμία σχέση άρα αλλάζει και η συμπεριφορά της CBR 600 F σε σχέση με το Hornet … Τώρα το ότι δεν είναι ss δεν ξέρω από πού προκύπτει .. ίσως γιατί τα clip on είναι πάνω από την τιμονόπλακα και τα μασπιέ είναι ποιο μπροστά ? Διότι το νόμα αυτής της μοτοσυκλέτας είναι ένα καθημερινό ss/( st ναι ξέρω st και 600cc δεν κολλάει αλλά ..) Αυτά στα λέω ως κάτοχος και έχοντας οδηγήσει και το Hornet . Το ύψος του τιμονιού είναι ακριβώς στην μέση από το χαμηλό rr και το ψηλό hornet . Ο κινητήρας του είναι ναι μεν του RR 07 αλλά είναι « φιμωμένος » με ωραίες χαμηλό μεσαίες και γραμμικές ψηλές δυνατές αλλά χωρίς ξέσπασμα που φοβίζει . Πίστα είναι πολύ φιλικό με μειονέκτημα την γρήγορη εναλλαγή κατεύθυνσης λόγο βάρους και την όχι τόσο ss θέση οδήγησης . Βέβαια λόγο της γραμμικότητας του κινητήρα το άνοιγμα του γκαζιού μες την στροφή είναι ομαλό και ιδιαίτερα ευχάριστο !! Ταξιδάκια είναι αρκετά άνετο αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό … Μέσα στην πόλη είναι σαν παπί ( ειδικά αν αλλάξεις και καθρέπτες … ) δεν σε κουράζει ούτε από κραδασμούς και δεν σου κόβονται και οι καρποί … Επειδή το πάω για review τελικά το θέμα .. ρώτα ότι θες ή διευκρίνισε για τι χρήση το προορίζεις το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Να το παρεις!!! Σου αρεσει οπτικα, βολευει καλυτερα στις καθημερινες μετακινησεις σου απο οτι ενα πιο απολυτο SS (cbr600rr, gsxr), σου αρεσει η τιμη του, δεν θελεις να μπαινεις τοσο συχνα σε πιστα, μια χαρα γκαζι εχει...ακομα εδω εισαι; Στο θεμα του ταξιδιου τωρα με μερικες παραχωρησεις (λογικο νομιζω. Δεν ειναι και on-off με τη τζαμαρια μπροστα και την ορθια θεση οδηγησης) μια χαρα θα σε παει και θα σε φερει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3607469/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Τώρα το ότι δεν είναι ss δεν ξέρω από πού προκύπτει .. Το ψαλίδι χωρίς μοχλικό, εν έτη 2013 σου φτάνει για από που προκύπτει; Ξέρεις κανένα SS από το 83 και μετά χωρίς μοχλικό; Έχουμε 2013 ξαναλέω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες