Jump to content
aggelosio

Μηχανή που δεν βγάζει πινακίδες σε δρόμο

Recommended Posts

Παιδιά εχω μια ερώτηση! βρήκα σε μια αγγελία μια μηχανή πού λέει πως δεν βγάζει πινακίδες ξέρετε τι παίζει γενικά κυκλοφορεί σε δρόμο ?

γίνετε να βγάλει πινακίδα??

Τροποποιήθηκε από τον aggelosio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εάν δεν βγάζει πινακίδα - γάρ καθαρόαιμο ΜΧ, δεν βγάζει πινακίδα.

Πρέπει να έχει γνωστούς στο Υπουργείο, ή να καταφέρεις να του περάσεις φώτα/φλάς και ότι άλλο χρειάζεται για να βγάλει πινακίδα, πράγμα δύσκολο, χρονοβόρο και αντι-οικονομικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο μηχανάκι λες ;

Πχ τα ΜΧ δε βγάζουν , τα εντουρο όμως βγάζουν , πχ ένα yz450 δεν βγάζει , ένα wr450 μπορεί να βγάλει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο μηχανάκι λες ;

Πχ τα ΜΧ δε βγάζουν , τα εντουρο όμως βγάζουν , πχ ένα yz450 δεν βγάζει , ένα wr450 μπορεί να βγάλει .

Θεωρητικά εάν του φορέσεις εξοπλισμό πόλης, μπορείς να βγάλεις πινακίδα και σε YZ. Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κάτι άλλο. Αν το όχημα έχει καταθέσει πινακίδες για οριστική διαγραφή(όχι προσωρινή κατάθεση πινακίδων) στο υπουργείο, γίνεται να βγουν άλλες πινακίδες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κάτι άλλο. Αν το όχημα έχει καταθέσει πινακίδες για οριστική διαγραφή(όχι προσωρινή κατάθεση πινακίδων) στο υπουργείο, γίνεται να βγουν άλλες πινακίδες;

Απο αυτά που έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο θέμα, όχι δεν μπορεί να ξαναβγάλει. Οριστική διαγραφή=απόσυρση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εχω μια ερώτηση! βρήκα σε μια αγγελία μια μηχανή πού λέει πως δεν βγάζει πινακίδες ξέρετε τι παίζει γενικά κυκλοφορεί σε δρόμο ?

γίνετε να βγάλει πινακίδα??

Επειδή την έχω ξαναδιαβάσει την ίδια ερώτηση αρκετές φορές πάντα σκεφτόμουν γιατί να θέλει κάποιος να βγάλει πινακίδες.

Εννοώ, παίρνεις ένα μηχανάκι που ΔΕΝ είναι για το δρόμο διότι προφανώς και αυτό σου αρέσει/ψάχνεις/θέλεις. Κάτι που να μην πηγαίνει δρόμο αλλά βουνά/ραχούλες/εμπόδια κλπ. Αν ήθελες δρόμου προφανώς θα έπαιρνες κατευθείαν δρόμου, με τις πινακιδούλες του, όλα κομπλέ. Οπότε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα