aggelosio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά εχω μια ερώτηση! βρήκα σε μια αγγελία μια μηχανή πού λέει πως δεν βγάζει πινακίδες ξέρετε τι παίζει γενικά κυκλοφορεί σε δρόμο ? γίνετε να βγάλει πινακίδα?? Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2013 από τον aggelosio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 εάν δεν βγάζει πινακίδα - γάρ καθαρόαιμο ΜΧ, δεν βγάζει πινακίδα. Πρέπει να έχει γνωστούς στο Υπουργείο, ή να καταφέρεις να του περάσεις φώτα/φλάς και ότι άλλο χρειάζεται για να βγάλει πινακίδα, πράγμα δύσκολο, χρονοβόρο και αντι-οικονομικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Για ποιο μηχανάκι λες ; Πχ τα ΜΧ δε βγάζουν , τα εντουρο όμως βγάζουν , πχ ένα yz450 δεν βγάζει , ένα wr450 μπορεί να βγάλει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Για ποιο μηχανάκι λες ; Πχ τα ΜΧ δε βγάζουν , τα εντουρο όμως βγάζουν , πχ ένα yz450 δεν βγάζει , ένα wr450 μπορεί να βγάλει . Θεωρητικά εάν του φορέσεις εξοπλισμό πόλης, μπορείς να βγάλεις πινακίδα και σε YZ. Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Να ρωτησω κάτι άλλο. Αν το όχημα έχει καταθέσει πινακίδες για οριστική διαγραφή(όχι προσωρινή κατάθεση πινακίδων) στο υπουργείο, γίνεται να βγουν άλλες πινακίδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Να ρωτησω κάτι άλλο. Αν το όχημα έχει καταθέσει πινακίδες για οριστική διαγραφή(όχι προσωρινή κατάθεση πινακίδων) στο υπουργείο, γίνεται να βγουν άλλες πινακίδες; Απο αυτά που έχω διαβάσει σε κάποιο άλλο θέμα, όχι δεν μπορεί να ξαναβγάλει. Οριστική διαγραφή=απόσυρση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Παιδιά εχω μια ερώτηση! βρήκα σε μια αγγελία μια μηχανή πού λέει πως δεν βγάζει πινακίδες ξέρετε τι παίζει γενικά κυκλοφορεί σε δρόμο ? γίνετε να βγάλει πινακίδα?? Επειδή την έχω ξαναδιαβάσει την ίδια ερώτηση αρκετές φορές πάντα σκεφτόμουν γιατί να θέλει κάποιος να βγάλει πινακίδες. Εννοώ, παίρνεις ένα μηχανάκι που ΔΕΝ είναι για το δρόμο διότι προφανώς και αυτό σου αρέσει/ψάχνεις/θέλεις. Κάτι που να μην πηγαίνει δρόμο αλλά βουνά/ραχούλες/εμπόδια κλπ. Αν ήθελες δρόμου προφανώς θα έπαιρνες κατευθείαν δρόμου, με τις πινακιδούλες του, όλα κομπλέ. Οπότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες