Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα Crypton X και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να του βάλω μια εξάτμιση. Το θέμα το έψαξα αρκετά μπορώ να πω και κατέληξα σε 2 εξατμίσεις όπως καταλάβατε και από τον τίτλο. Η πρώτη είναι η Race Tech και η άλλη είναι η Race Guns. Θέλω να μου πείτε πια εξάτμιση είναι καλύτερη και άμα μπορείτε να μου προτείνεται και κάποια καλύτερη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις; Φιλος μου που το εχει 180 cc εχει αυτην https://www.youtube.com/watch?v=YxIjaiQOECc αλλα ειναι ακριβη κατα με για να τα δωσεις. Εχει φοβερο ηχο και προσθεσε χλμ παρολο που ειναι παραεισαγωγης αν θυμαμαι καλα. Οποτε εγω θα διαλεγα G.P.R., καθως για τις αλλες δεν ξερω πως δουλευουν στο συγκεκριμενο μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Έχω ένα Crypton X και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να του βάλω μια εξάτμιση. Το θέμα το έψαξα αρκετά μπορώ να πω και κατέληξα σε 2 εξατμίσεις όπως καταλάβατε και από τον τίτλο. Η πρώτη είναι η Race Tech και η άλλη είναι η Race Guns. Θέλω να μου πείτε πια εξάτμιση είναι καλύτερη και άμα μπορείτε να μου προτείνεται και κάποια καλύτερη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και οι δύο είναι πολύ καλές, οι raceguns ένα κλίκ καλύτερες. Αλλά ο Παπαγιάννης aka racetech είναι άριστος και αυτός στην δουλειά του, και πολύ εξυπηρετικός.

Α, δες και τις nob1, είναι ωραίες πάνω στο crypton, αλλά δεν έχουν τόσο μπάσο

Τροποποιήθηκε από τον AlexDMegara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις; Φιλος μου που το εχει 180 cc εχει αυτην https://www.youtube....h?v=YxIjaiQOECc αλλα ειναι ακριβη κατα με για να τα δωσεις. Εχει φοβερο ηχο και προσθεσε χλμ παρολο που ειναι παραεισαγωγης αν θυμαμαι καλα. Οποτε εγω θα διαλεγα G.P.R., καθως για τις αλλες δεν ξερω πως δουλευουν στο συγκεκριμενο μηχανακι.

Το οικονομικό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί καλύτερα να βάλεις μια και καλή παρά να αλλάζεις συνέχεια. Όσο για την GPR την είχε ένας φίλος μου και με 14άρι γρανάζι και έβγαλε τελική 122 km/h ενώ με την race tech στο ίδιο σημείο έβγαλε 129 km/h με καλύτερα ανοίγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O φιλος εχει αυτην απλα σε οβαλ σχημα σαν αυτην

και ειναι απιστευτη πραγματικα! Aν θυμαμαι την πηρε γυρω στα 400 ευρω και τα θεωρω υπερβολικα. Η ταχυτητα (μεγιστη) με 14 γραναζι+φιλτρο+εξατμιση με gps δεν ξεπερνα τα 125 χλμ. Φυσικα παιζουν ρολο τα κιλα, αντιθετος ανεμος κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά έψαχνα στο youtube να δω για τους ήχους των εξατμίσεων και δεν μπορώ να αποφασίσω. Για πείτε μου γνώμες.

Race Guns:

Race Tech:

Άμα μπορείτε πείτε μου και την τιμή για την κάθε εξάτμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εμενα μ αρεσει ι race tech πιο πολυ κ αυτη θα βαλω λογικα στης επομενες μερες

η αλλη ειναι πιο μουρατη σιγουρα αλλα πιστευς οτι για εναν 30αρη δεν κανει χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

racetech βαλε, η αλλη σε παπι θα δειχνει γελοια.. τετοιο στυλ εχουν κατι gsxr που το εχουν παρει απο moto gp φαση.. αλλα νταξει στο gsxr πες παει στο καλο, εχει και ενα αγωνιστικο στυλ και αν μη τι αλλο ειναι πιστάδικο (ασχετα αν απο τους πιο πολλους χρησιμοποιειται για καφε) τωρα στο παπι σωληνας τι να λεει.. αποψη μου, φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλησα για αυτες που ανεβασε ο φιλος, που προφανως ειναι αυτες που τον ενδιαφερουν :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον gerkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια γεια σας εχω ενα duke 125 και εχω akrapovic .. ειναι πολυ ωραια εξατμιση αλλα ο ηχος ειναι πολυ χαλια  στρυγκλιζει κυριιολεκτικα .. εχετε να  μου προτεινετε καποια χειροποιητη φθηνη εξατμιση με μπασο ηχο ??  δε με νοιαζει να ειναι δυνατος αρκει να ειναι μπασος (ξεχασα να σας πω πως η ακραποβικ ειναι το 690 μαλλον  οποτε γιαυτο μπορει να στρυγκλιζει ..δεν την γεμιζει σωστα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα