doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Hi Guys (που λέει και ο Μπουγάς ), με σέβας προς τα προαναφερθέντα υπερμηχανάκια, πιστεύω ακράδαντα πως το κορυφαίο σπορτούρερ σήμερα είναι το βιφόρι vtec. Το έχω οδηγήσει, και αν δεν πήγαινα για τη ναζιάρα ιταλίδα (αχ αυτά τα νάζια), θα πήγαινα για το διαστημόπλοιο. οι επιδόσεις των ΧΧ, busa είναι απο άλλο πλανήτη, αλλά συνολικά το βιφόρι συγκεντρώνει όλες τις αρετές ενός st με τα λιγότερα μείον. Και έχει και χαρακτήρα. Και το φουτούρα επίσης είναι εξαιρετικό. Aπλά θεωρώ το βιεφαρ το ιδανικό sport-toyrer . μπάι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τα λόγια είναι περιτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όπως και οι XX και η παρέα της :P ZZR RULEZZZZZZ!!!!!!! THE RETURN OF THE KING!!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2006 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2006 Τα λόγια είναι περιτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όπως και οι XX και η παρέα της :P ZZR RULEZZZZZZ!!!!!!! THE RETURN OF THE KING!!!!! Οχι που δεν θα το'λεγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cgallery 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2007 ΖΟΥΖΟΥΡΑΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ........ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smog zx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 zzr γιατι απλα ειμαι πρασσινος μεχρι κοκκαλο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ!!!!ΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 zzr γιατι απλα ειμαι πρασσινος μεχρι κοκκαλο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ομαδα εισαι ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 τι ομαδα εισαι ???? Τετοιες μερες, τετοια λογια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 BMW γιατί είναι το μόνο που έχω οδηγήσει (και μου έκοψε την ανάσα ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες