SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Γειά σας. Μόλις βρήκα αυτο το κυλινδροπίστονο απο την Faito Racing και εχω μια ερώτηση. http://www.car.gr/parts/view/2945253/ Είναι καλή αυτή η μάρκα;;; Έχω ακούσει κάποια καλά λόγια αλλα έχω ακούσει επίσης ότι είναι για μια δύο το πολύ κόντρες και μετά αλαγμα ή για λίγα χιλιόμετρα. Περιμένω απαντήσεις Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 δεν την ξερω αλλα γιατι δεν πας σε κατι πιο σιγουρο/γνωστο/εγγυημενο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Δε νομιζω να ισχυει αυτο που ανεφερες μιας και η faito βγαζει κακλης ποιοτητας ανταλλακτικα και στο εξωτερικο την προτιμουν πολυ λογω και πιο φθηνου κοστους σε σχεση με takegawa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 τοτε συγγνωμη, οπως ειπα δεν την ξερω την μαρκα και εκρινα μονο απο αυτο, αν ειναι παραπλησια της takegawa δεν νομιζω να εχεις να φοβηθεις κατι στην αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Οτι είναι πιο φθηνή απο την Takegawa ειναι. Aς πούμε το ιδιο κυλινδροπίστονο της Takegawa κανει 250 ευρώ ενω αυτο 87 Δηλαδη το αγοράζω;;;; αφου απο ποιότητα και τιμή ειναι ΟΚ και απο στρώσιμο ποσα χιλιόμετρα περίπου;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 500 στο νερο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 aasa φιλε για μενα καλυτερα απο faito. και σε αποδωση και σε αντοχη μπορει και σε τιμες ψαξτο αν θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες