A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 @Εγω εθιξα δυο ενδεχομενα αγαπητε στριφτομηχανουλη...αλλα μην ανησυχειτε καλα μου παιδια,φακελακια με αλατακι εχω φερει μπολικα,εκ Παρισιου βεβαιως βεβαιως...με αλλη χαρη!!!! Χαχαχα τζουφρικα εκ Γαλλιας;;;;;; χαχαχα ωραια ωραια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 @Εγω εθιξα δυο ενδεχομενα αγαπητε στριφτομηχανουλη...αλλα μην ανησυχειτε καλα μου παιδια,φακελακια με αλατακι εχω φερει μπολικα,εκ Παρισιου βεβαιως βεβαιως...με αλλη χαρη!!!! Χαχαχα τζουφρικα εκ Γαλλιας;;;;;; χαχαχα ωραια ωραια!!! Ωραιος ο Μπιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Ωραιος ο Μπιλ χαχαχαχα πολύ θα ήθελα να μάθω την ετυμολογία της λέξης "τζούφρικα".....από πού βγαίνει και τι σημαίνει....χααχααχχαχανα εμένα πάντως με γλίτωναν απο πολλές λιποθυμίες, αφού έβαζα ένα φακελάκι κάθε μέρα στο νεράκι μου...το νου σας! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ΑΧ7Billy εσύ με πέρασες air-father σημερα κατα τις 6.30 στην Αλεξάνδρας?? (ασπρο ER, κρανος VR , βαβουριαρικη εξατμιση) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 στριβει το παιδι λεμεεεεεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΑΧ7Billy εσύ με πέρασες air-father σημερα κατα τις 6.30 στην Αλεξάνδρας?? (ασπρο ER, κρανος VR , βαβουριαρικη εξατμιση) παιζει ναι! φορουσες το arai μαυρο με ασπρα japan γραμματα και ειχες το τελευτεο μηχανακι της υπογραφης σου, το Suzuki GSX650F σωστα; :crazy: στριβει το παιδι λεμεεεεεεεε :shoot: ποιος κανει τις μεγαλυτερες σουζες με 160+ Λευτέρη;;;; χαχα Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον A7XBilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ναι αλλα ποιος στριβει ομως?θα μ μαθεις να σ μαθω εληξε!και endo! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιζει ναι! φορουσες το arai μαυρο με ασπρα japan γραμματα και ειχες το τελευτεο μηχανακι της υπογραφης σου, το Suzuki GSX650F σωστα; :crazy: Ναι, αυτά ακριβώς εκτός από τα τζαπαν γράμματα, που δικαιολογείσαι λόγω ταχύτητας! Πολύ ωραία μηχανή φίλε μου, να την ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή εύχομαι! Η εξάτμιση παλεύεται από ήχο? Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον Bill_DR_125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ναι αλλα ποιος στριβει ομως?θα μ μαθεις να σ μαθω εληξε!και endo! ετσι ετσι!!!! δεν μπορεις να πεις με 1η το σηκώνω αρκετα ψηλα! δεν ξερω αν με ειδες στην εθνικη οταν γυρνάγαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ναι αλλα πρεπει να προχωρησει λιγακι!και να μπει και μια δευτερααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Ναι, αυτά ακριβώς εκτός από τα τζαπαν γράμματα, που δικαιολογείσαι λόγω ταχύτητας! Πολύ ωραία μηχανή φίλε μου, να την ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή εύχομαι! Η εξάτμιση παλεύεται από ήχο? ναι εχεις δικιο! το ειδα γρηγορα το κρανος σου! αλλα τοσο γρηγορα πηγενα οεο;;; μεχρι τωρα ΔΕΝ υπηρχε στιγμη που να εχω πει: πω πω ποσο θορυβο κανει δεν την αντεχω θα την βγαλω! κανει αρκετο θορυβο αλλα ειναι σε μη ενοχλητικά (σε εμενα τουλαχιστον) ορια! προς το παρων ειμαι και 3% καγκουρας οποτε καταλαβαινεις!!!! ναι αλλα πρεπει να προχωρησει λιγακι!και να μπει και μια δευτερααα σιγα σιγα θα το μαθω και αυτο! βλεπεις ειχα πηγενα στην ταξη που εκαναν μαθημα μονο για τις στροφες! στην ταξη για τις σουζες εκανα κοπανα :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 καλυτερα!παντως να ξανακανονισουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ευκολα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες