Jump to content
Konangera

A7XBilly Reloaded....

Recommended Posts

@Εγω εθιξα δυο ενδεχομενα αγαπητε στριφτομηχανουλη...αλλα μην ανησυχειτε καλα μου παιδια,φακελακια με αλατακι εχω φερει μπολικα,εκ Παρισιου βεβαιως βεβαιως...με αλλη χαρη!!!! Χαχαχα

τζουφρικα εκ Γαλλιας;;;;;; χαχαχα

ωραια ωραια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@Εγω εθιξα δυο ενδεχομενα αγαπητε στριφτομηχανουλη...αλλα μην ανησυχειτε καλα μου παιδια,φακελακια με αλατακι εχω φερει μπολικα,εκ Παρισιου βεβαιως βεβαιως...με αλλη χαρη!!!! Χαχαχα

τζουφρικα εκ Γαλλιας;;;;;; χαχαχα

ωραια ωραια!!!

Ωραιος ο Μπιλ :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο Μπιλ :mB_kalo_e:

χαχαχαχα πολύ θα ήθελα να μάθω την ετυμολογία της λέξης "τζούφρικα".....από πού βγαίνει και τι σημαίνει....χααχααχχαχανα εμένα πάντως με γλίτωναν απο πολλές λιποθυμίες, αφού έβαζα ένα φακελάκι κάθε μέρα στο νεράκι μου...το νου σας! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΧ7Billy εσύ με πέρασες air-father σημερα κατα τις 6.30 στην Αλεξάνδρας?? :grin: (ασπρο ER, κρανος VR , βαβουριαρικη εξατμιση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΧ7Billy εσύ με πέρασες air-father σημερα κατα τις 6.30 στην Αλεξάνδρας?? :grin: (ασπρο ER, κρανος VR , βαβουριαρικη εξατμιση)

παιζει ναι! φορουσες το arai μαυρο με ασπρα japan γραμματα και ειχες το τελευτεο μηχανακι της υπογραφης σου, το Suzuki GSX650F σωστα; :crazy: :crazy:

στριβει το παιδι λεμεεεεεεεε

:shoot: :shoot: ποιος κανει τις μεγαλυτερες σουζες με 160+ Λευτέρη;;;; χαχα :shock:

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει ναι! φορουσες το arai μαυρο με ασπρα japan γραμματα και ειχες το τελευτεο μηχανακι της υπογραφης σου, το Suzuki GSX650F σωστα; :crazy: :crazy:

Ναι, αυτά ακριβώς εκτός από τα τζαπαν γράμματα, που δικαιολογείσαι λόγω ταχύτητας! arai_viper_gt_thunder_black.jpg

Πολύ ωραία μηχανή φίλε μου, να την ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή εύχομαι! Η εξάτμιση παλεύεται από ήχο?

Τροποποιήθηκε από τον Bill_DR_125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα ποιος στριβει ομως?θα μ μαθεις να σ μαθω εληξε!και endo!

ετσι ετσι!!!! δεν μπορεις να πεις με 1η το σηκώνω αρκετα ψηλα! δεν ξερω αν με ειδες στην εθνικη οταν γυρνάγαμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αυτά ακριβώς εκτός από τα τζαπαν γράμματα, που δικαιολογείσαι λόγω ταχύτητας! arai_viper_gt_thunder_black.jpg

Πολύ ωραία μηχανή φίλε μου, να την ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή εύχομαι! Η εξάτμιση παλεύεται από ήχο?

ναι εχεις δικιο! το ειδα γρηγορα το κρανος σου! αλλα τοσο γρηγορα πηγενα οεο;;; :peep:

μεχρι τωρα ΔΕΝ υπηρχε στιγμη που να εχω πει: πω πω ποσο θορυβο κανει δεν την αντεχω θα την βγαλω!

κανει αρκετο θορυβο αλλα ειναι σε μη ενοχλητικά (σε εμενα τουλαχιστον) ορια! προς το παρων ειμαι και 3% καγκουρας οποτε καταλαβαινεις!!!! :crazy:

ναι αλλα πρεπει να προχωρησει λιγακι!και να μπει και μια δευτερααα

σιγα σιγα θα το μαθω και αυτο! βλεπεις ειχα πηγενα στην ταξη που εκαναν μαθημα μονο για τις στροφες! στην ταξη για τις σουζες εκανα κοπανα :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα