c50... 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 εχω ενα c50 72cc και το μαμα καρμπυρατερ(με χοανη) και τους τελευταιους 2 μηνες καταναλωνει υπερβολικη βενζινη.....ξερετε τι μπορει να φταιει?Να προσθεσω οτι πριν εκαιγε ενα 5ευρω σε μια βδομαδα ενω τωρα σε μια μερα...με σχετικα γρηγορη οδηγηση...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) το καρμπυρατερ πηγαινε για καθαρισμα αν δεν εχεις πειραξει κατι αλλο απο τοτε που σου εκαιγε τοσο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον vagoskonti 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 δες και καρμπυρατερ και εξατμιση μαζι,τα σερβις τα κανεις στην ωρα τους?Επισης δες και τον αερα στα λαστιχα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c50... 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 εχει γινει καθαρισμα και ρυθμιση....και μαλιστα ρυθμιση 2 φορες...εχω αρχισει να πιστευω οτι ηρθε η ωρα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 αν το καρμπυρατερ που εχεις δεν ειναι απλως μαμα αλλα...γιαγια......καλυτερα αλλαξε το μια και το εχεις και 72 ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c50... 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 μαλλον αυτο πρεπει να κανω....τι να βαλω ομως ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 καρμπυρατερ μαμα ποσο να αντεξει φιλε μου?τωρα για 72 ανεβασμενο θα σου πουνε οι κατοχοι εδω μεσα ,δες ποσο ειναι το μαμα και βρες ενα λιγο πιο μεγαλο αλλα μη το ξεφτυλισεις και βρεις καμια μαπα προσφορα και βαλεις καμια ρουφηχτρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 βαλε ενα απο c90 glx90 ...μια χαρα θα ειναι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες