Jump to content
Sign in to follow this  
c50...

θεμα με υπερβολικη καταναλωση σε c50

Recommended Posts

εχω ενα c50 72cc και το μαμα καρμπυρατερ(με χοανη) και τους τελευταιους 2 μηνες καταναλωνει υπερβολικη βενζινη.....ξερετε τι μπορει να φταιει?Να προσθεσω οτι πριν εκαιγε ενα 5ευρω σε μια βδομαδα ενω τωρα σε μια μερα...με σχετικα γρηγορη οδηγηση...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το καρμπυρατερ πηγαινε για καθαρισμα αν δεν εχεις πειραξει κατι αλλο απο τοτε που σου εκαιγε τοσο.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες και καρμπυρατερ και εξατμιση μαζι,τα σερβις τα κανεις στην ωρα τους?Επισης δες και τον αερα στα λαστιχα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει γινει καθαρισμα και ρυθμιση....και μαλιστα ρυθμιση 2 φορες...εχω αρχισει να πιστευω οτι ηρθε η ωρα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το καρμπυρατερ που εχεις δεν ειναι απλως μαμα αλλα...γιαγια......καλυτερα αλλαξε το μια και το εχεις και 72 !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καρμπυρατερ μαμα ποσο να αντεξει φιλε μου?τωρα για 72 ανεβασμενο θα σου πουνε οι κατοχοι εδω μεσα ,δες ποσο ειναι το μαμα :rtfm: και βρες ενα λιγο πιο μεγαλο αλλα μη το ξεφτυλισεις και βρεις καμια μαπα προσφορα και βαλεις καμια ρουφηχτρα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα