Jump to content
Billis94

Derbi 4T

Recommended Posts

θέλω να αγοράσω ένα Derbi 125 αλλά θέλει μαζεματάκια! Ρώτησα έναν γνωστό μου μηχανικό και μου είπε πως είναι καλύτερα να ψάξω για κάτι άλλο καθώς η εταιρεία έχει κλείσει και δεν θα βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά.. Τι να κάνω;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποιο ειναι ? Το αεροψυκτο η το υδροψυκτο? Τι μαζεματα θελει? Πες μας οσα περισσοτερα μπορεις να σε κατατοπισουμε και μεις οσο καλυτερα μπορουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι το GPR 125 4T nude είναι υδρόψυκτο.Το πρόβλημα που έχει είναι στο σασμάν θέλουν αλλαγή οι δίσκοι..Δεν έχω πρόβλημα αν μου στοιχίσει κάτι παραπάνω απλά σκέφτομαι ότι γενικά δεν θα βρίσκω το παραμικρό από ανταλλακτικά μετέπειτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα υδροψυκτα μοντελα δε γνωριζω κατι, ειχε ο αδερφος μου το αεροψυκτο το μοταρντ. Παντως ανταλλακτικα στη βορεια ελλαδα δεν υπαρχει αντιπροσωπος για ανταλλακτικα, μονο αθηνα, κατι σε στοκ λογικα θα υπαρχει δεν εχει και χρονια που εκλεισε η εταιρεια. Αν ο κινητηρας παντως ειναι ιδιος με του yamaha wr125, της μιναρελι δηλαδη, τοτε ανταλλακτικα υπαρχουν σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αξίζει να μπεις στον κόπο, την Derbi την αντιπροσωπευει η Piaggio. Σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι γίνονται παραγγελιά τα ανταλλακτικά απο Ιταλία και κάνουν από 2 βδομάδες έως 1 μήνα. Ειχα παλιοτερα το derbi GP1 και μου ειχε χαλασει το κοντερακι, μου ειπαν χρονος αναμονης περιπου ενας μηνας πανω κατω.

Δες κατι αλλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες μη λέμε ότι θελουμε. Η Derbi ΔΕΝ εκλεισε. Απλα μεταφερθηκε το εργοστασιο παραγωγης στην Ιταλια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η derbi δεν εχει κλεισει,ειναι ομιλος piaggio οπως επισης και η arpillia..To μηχανακι που κοιτας ειναι παρα πολυ ομορφο και παει αρκετα καλα,φοραει ιδιο μοτερ με dt125 και tzr/tdr125..Δε θα εχεις καποιο προβλημα...Χτυπα το αφοβα! Οσον αφορα το στοκ ανταλακτικων υπαρχοιν αντιπρωσωπειες με αποθηκες που εχουν τα παντα,ακομα κ την πιο μικρη βιδα..Λιγο ψαξιμο θελει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η derbi δεν εχει κλεισει,ειναι ομιλος piaggio οπως επισης και η arpillia..To μηχανακι που κοιτας ειναι παρα πολυ ομορφο και παει αρκετα καλα,φοραει ιδιο μοτερ με dt125 και tzr/tdr125..Δε θα εχεις καποιο προβλημα...Χτυπα το αφοβα! Οσον αφορα το στοκ ανταλακτικων υπαρχοιν αντιπρωσωπειες με αποθηκες που εχουν τα παντα,ακομα κ την πιο μικρη βιδα..Λιγο ψαξιμο θελει..

Φίλε λέει ότι είναι το 4τ. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα