Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 θέλω να αγοράσω ένα Derbi 125 αλλά θέλει μαζεματάκια! Ρώτησα έναν γνωστό μου μηχανικό και μου είπε πως είναι καλύτερα να ψάξω για κάτι άλλο καθώς η εταιρεία έχει κλείσει και δεν θα βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά.. Τι να κάνω;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ποιο ειναι ? Το αεροψυκτο η το υδροψυκτο? Τι μαζεματα θελει? Πες μας οσα περισσοτερα μπορεις να σε κατατοπισουμε και μεις οσο καλυτερα μπορουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Είναι το GPR 125 4T nude είναι υδρόψυκτο.Το πρόβλημα που έχει είναι στο σασμάν θέλουν αλλαγή οι δίσκοι..Δεν έχω πρόβλημα αν μου στοιχίσει κάτι παραπάνω απλά σκέφτομαι ότι γενικά δεν θα βρίσκω το παραμικρό από ανταλλακτικά μετέπειτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Για τα υδροψυκτα μοντελα δε γνωριζω κατι, ειχε ο αδερφος μου το αεροψυκτο το μοταρντ. Παντως ανταλλακτικα στη βορεια ελλαδα δεν υπαρχει αντιπροσωπος για ανταλλακτικα, μονο αθηνα, κατι σε στοκ λογικα θα υπαρχει δεν εχει και χρονια που εκλεισε η εταιρεια. Αν ο κινητηρας παντως ειναι ιδιος με του yamaha wr125, της μιναρελι δηλαδη, τοτε ανταλλακτικα υπαρχουν σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billis94 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι για stock,αλλά είναι ρίσκο..Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δεν αξίζει να μπεις στον κόπο, την Derbi την αντιπροσωπευει η Piaggio. Σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι γίνονται παραγγελιά τα ανταλλακτικά απο Ιταλία και κάνουν από 2 βδομάδες έως 1 μήνα. Ειχα παλιοτερα το derbi GP1 και μου ειχε χαλασει το κοντερακι, μου ειπαν χρονος αναμονης περιπου ενας μηνας πανω κατω. Δες κατι αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ρε παίδες μη λέμε ότι θελουμε. Η Derbi ΔΕΝ εκλεισε. Απλα μεταφερθηκε το εργοστασιο παραγωγης στην Ιταλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Η derbi δεν εχει κλεισει,ειναι ομιλος piaggio οπως επισης και η arpillia..To μηχανακι που κοιτας ειναι παρα πολυ ομορφο και παει αρκετα καλα,φοραει ιδιο μοτερ με dt125 και tzr/tdr125..Δε θα εχεις καποιο προβλημα...Χτυπα το αφοβα! Οσον αφορα το στοκ ανταλακτικων υπαρχοιν αντιπρωσωπειες με αποθηκες που εχουν τα παντα,ακομα κ την πιο μικρη βιδα..Λιγο ψαξιμο θελει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Πρίν το αγοράσεις τσέκαρε που είναι η μπαταρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Η derbi δεν εχει κλεισει,ειναι ομιλος piaggio οπως επισης και η arpillia..To μηχανακι που κοιτας ειναι παρα πολυ ομορφο και παει αρκετα καλα,φοραει ιδιο μοτερ με dt125 και tzr/tdr125..Δε θα εχεις καποιο προβλημα...Χτυπα το αφοβα! Οσον αφορα το στοκ ανταλακτικων υπαρχοιν αντιπρωσωπειες με αποθηκες που εχουν τα παντα,ακομα κ την πιο μικρη βιδα..Λιγο ψαξιμο θελει.. Φίλε λέει ότι είναι το 4τ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Το nude μονο σε 2Τ , οχι σε 4Τ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες