ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 εχω το daytona sprinter και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τα φωτα ειδικα σε σκοτεινες διαδρομες ειναι αθλια.... δεν θελω να μπλεξω με ξενον να φορτιζω μπαταριες κτλ... αμα βρω αυτες τυπου ξενον θα εχει διαφορα??? καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Αν δεν κανω λαθος θα εχεις λιγο πιο δυνατο φως Δεν ειμαι σιγουρος ας με διορθωσει καποιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Έχω τύπου ξένον...Ναι είναι λίγο καλύτερες η αλήθεια είναι αλλά και πάλι δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω!! Θα ήθελα κάτι καλύτερο!! Όποιος έχει κάποια ιδέα ας μας πεί!! Εγώ έχω ένα κινέζικο αλλά μετατροπή σε supra!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με την τυπου ξενον ,για εμενα βαλε ξενον κιτακι,και οσο για την μπαταρια δεν θα εχεις θεμα τι να πας στα 30.000χμ τι στα 25...και η διαφορα κανει μπαμ το ενα με το αλλο,για εμενα χενον και παλυ ξενον!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Εγω σε Αstrea Grand εχω βαλει Η4 λαμπα εμπρος σιγουρα καλυτερα φωτα απο πριν αλλα οταν την ανοιγω πεφτουν λιγο τα υπολοιπα σε ενταση αλλα σε ικανοποιητικο επιπεδο και φυσικα να σε βλεπουν οσοι ακολουθουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια για πειτε και σε μενα...θελω να βαλω xenon στο παπι και μου ειπαν οτι πρεπει να βρω μετασχηματιστη 25 βατ.... εσεις τι βαλατε? ειναι kymco spike 125 με μπαταρια 5 Αμπερ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2014 από τον tasarasch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis_123 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 ρε παιδια για πειτε και σε μενα...θελω να βαλω xenon στο παπι και μου ειπαν οτι πρεπει να βρω μετασχηματιστη 25 βατ.... εσεις τι βαλατε? ειναι kymco spike 125 με μπαταρια 5 Αμπερ εγω σκεφτομαι αυτα http://www.ebay.com/itm/361076896495?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=630419764337&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Με Η4 ξενον εχω ενα θεμα... Λογω του οτι η λαμπα ειναι λιγο μεγαλη δεν κλεινει το πλαστικο γιατι βρισκει στο καντραν...ερωτηση.. Μπορω να βαλω καποια αλλη? Πιο μικρου μεγεθους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες