Jump to content
ge0rgak0s

βελτιωση στα φωτα παπιου

Recommended Posts

εχω το daytona sprinter και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τα φωτα ειδικα σε σκοτεινες διαδρομες ειναι αθλια....

δεν θελω να μπλεξω με ξενον να φορτιζω μπαταριες κτλ...

αμα βρω αυτες τυπου ξενον θα εχει διαφορα???

καμια αλλη ιδεα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχω τύπου ξένον...Ναι είναι λίγο καλύτερες η αλήθεια είναι αλλά και πάλι δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω!! Θα ήθελα κάτι καλύτερο!! Όποιος έχει κάποια ιδέα ας μας πεί!! Εγώ έχω ένα κινέζικο αλλά μετατροπή σε supra!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με την τυπου ξενον ,για εμενα βαλε ξενον κιτακι,και οσο για την μπαταρια δεν θα εχεις θεμα τι να πας στα 30.000χμ τι στα 25...και η διαφορα κανει μπαμ το ενα με το αλλο,για εμενα χενον και παλυ ξενον!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σε Αstrea Grand εχω βαλει Η4 λαμπα εμπρος σιγουρα καλυτερα φωτα απο πριν αλλα οταν την ανοιγω πεφτουν λιγο τα υπολοιπα σε ενταση αλλα σε ικανοποιητικο επιπεδο και φυσικα να σε βλεπουν οσοι ακολουθουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια για πειτε και σε μενα...θελω να βαλω xenon στο παπι και μου ειπαν οτι πρεπει να βρω μετασχηματιστη 25 βατ.... εσεις τι βαλατε?

ειναι kymco spike 125 με μπαταρια 5 Αμπερ

Τροποποιήθηκε από τον tasarasch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια για πειτε και σε μενα...θελω να βαλω xenon στο παπι και μου ειπαν οτι πρεπει να βρω μετασχηματιστη 25 βατ.... εσεις τι βαλατε?

ειναι kymco spike 125 με μπαταρια 5 Αμπερ

εγω σκεφτομαι αυτα http://www.ebay.com/itm/361076896495?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=630419764337&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με Η4 ξενον εχω ενα θεμα... Λογω του οτι η λαμπα ειναι λιγο μεγαλη δεν κλεινει το πλαστικο γιατι βρισκει στο καντραν...ερωτηση.. Μπορω να βαλω καποια αλλη? Πιο μικρου μεγεθους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα