g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Kαλυτερα να γνωριζουμε ολοι αυτες τις πληροφοριες Σωστος ο πανος, γι αυτο τον λογο εχει ανοιχτει αυτο το θεμα, γιατι η δικια μας εμπειρια μπορει να βοηθησει πολλους . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Άμα θες στείλε μου πμ για το πόσο σου κόστισε η ανάρτηση , τοποθετηση , κλπ... Γιατί με πμ? Δεν την εκλεψα. Τότε, μπορούσες εύκολα να διαθέσεις το σχετικό ποσό Την πλήρωσα 600€, πλήρως ρυθμιζόμενη, μοντέλο SU 715. Πλέον, εχει αντικατασταθεί από το μοντέλο SU 103. Τωρινή τιμή δεν ξέρω, εγώ την πήρα το 2008 όταν το μηχανακι είχε λιγότερα από 2000χλμ αν θυμάμαι καλά. Ο λόγος της εκνευριστικά μικρής τιμής της είναι ότι ταίριαζε και στα προηγούμενα μοντέλα του bandit. Επιπλέον πληροφορίες. Το στανταρ ελατήριο το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση είναι για αναβάτες βάρους 75-90kg + συνεπιβάτη. Αν κάποιος είναι βαρύτερος, ζητάει χωρίς κόστος ελατήριο που να ταιριάζει στα κιλά του. Αν πάλι βάλετε κιλά στην πορεία, το κόστος αγοράς νέου ελατηριου είναι ίδιο για όλα τα ελατήρια, στα 91,80€. Για την τοποθέτηση δεν πλήρωσα τίποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Μεγάλοι Ληστές, Απ'ότι ξέρω στο 1250 μπαίνει κεντρικό σταντ. Στο δικο μας τι γίνεται ? Μπαίνει? Και αν ναι, πόσο να υπολογίζουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 edit http://www.ebay.ie/itm/Amortisseur-Ohlins-SU103-S46HR1C1S-Suzuki-GSF-1250-N-BANDIT-2007-2012-G8-/121100315743?pt=FR_JG_Moto_Pi%C3%A8ces&hash=item1c32242c5f Στη φωτό φαίνεται ιδιο ακριβως με το δικο μου μοντέλο, ενώ με αναζήτηση στον γούγλη έχει άλλες φωτογραφίες για το 103 Μεγάλοι Ληστές, Απ'ότι ξέρω στο 1250 μπαίνει κεντρικό σταντ. Στο δικο μας τι γίνεται ? Μπαίνει? Και αν ναι, πόσο να υπολογίζουμε? Κεντρικό σταντ από τη μαμά στα μεγάλα και εχω την εντύπωση ότι ακριβώς το ίδιο και στον μικρό αδερφό. Μαμά τιμή δεν ξέρω αλλά αν κρίνω από τα αφτερμάρκετ, πιστεύω ότι κατι θα βρεις περί των 100€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://youtu.be/1i4Zy4xoSiA O Panag?Ουφαλιτσα δεν μοας το ειπες οτι πηρες καμερουλα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Οσο για το 2ο δεξι βεντιλατερ πιστευω μονο στις ζεστες του καλοκαιριου θα μπαινει σε λειτουργια για τα καλα. ΜΙλάτε ρε παιδιά..... Γιατί εγώ που έχω την μηχανή μόνο 2 βδομάδες και το παρατήρησα..Νόμιζα ότι είχα θέμα! Επίσης κάτι άλλο που αντιμετωπίζω είναι με το ABS στον μπροστινό τροχό.. ...Όταν πιέζεις την μανέτα πολύ δυνατά,σαν να κανεις φρενάρισμα πανικού...Δεν πιάνει... και όταν φρενάρεις δυνατά μεν αλλά πιο απαλά κάπου που μπορεί να γλιστράει..δουλεύει κανονικά!! :shock: Για να σας προλάβω είχα μηχανή με abs..και έχω οδηγήσει και άλλα με abs! ..Όταν λέω δεν πιάνει στην πρώτη περίπτωση... Εννοώ πως το λάστιχο μπλοκάρει και σκούζει κανονικότατα...και πως αν δεν αφήσω..Θα πέσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 . Άλλαξα πολύ γρήγορα πίσω ανάρτηση με μια ohlins καθότι θεωρω τις αναρτησεις την αχίλλειο φτέρνα των ιαπωνικών και ειλικρινα δε νιώθω καμία αλλάγη στη συμπεριφορα της λόγω φθοράς της αναρτησης, κατι που ενιωθα εντονα με το strom 1000 που είχα για 30κ χλμ. Αυτο δεν το καταλαβα.Λες οτι με την ohlins δεν καταλαβες διαφορα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Απ'ότι κατάλαβα..... ...Ο φίλος λέει πως δεν έχει δει διαφορά στην απόδοση την ohlins μετά από κάμποσα χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ιιιιουυυυυυυυυυυυυυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Hey, Suzuki.. Bad taste called and wants her bike back... Στάλθηκε από Nokia 3210 με sms Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Πραγματικά πολύ ωραία μηχανή θα θελα να την οδηγήσω πολύ!!! που θα παει όμως!!! και σε καλή τιμή και τέρμα αξιόπιστη!!! ότι πρέπει για ταξιδακια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Επειδή κι εγώ είχα S2 πριν αγοράσω το ΣουΤζουκι....Μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι..Ότι θα νιώσεις λες και ανέβηκες κατηγορία..!! Τρομερή ροπή το μοτέρ..Πολύ οικονομικό σε κατανάλωση για 1250 και μια αίσθηση ότι το οδηγούσες χρόνια... Επίσης όποιος το βλέπει,γιατί μη νομίζεις οτι το συγκεκριμένο μοντέλο το ξέρουν και πολλοί,του αρέσει πολύ εμφανισιακά!! Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Πάρε και μια φωτό για να ...σταρεις! ..και track day η ΣουΤζουκάρα!!! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επειδή κι εγώ είχα S2 πριν αγοράσω το ΣουΤζουκι....Μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι..Ότι θα νιώσεις λες και ανέβηκες κατηγορία..!! Τρομερή ροπή το μοτέρ..Πολύ οικονομικό σε κατανάλωση για 1250 και μια αίσθηση ότι το οδηγούσες χρόνια... Επίσης όποιος το βλέπει,γιατί μη νομίζεις οτι το συγκεκριμένο μοντέλο το ξέρουν και πολλοί,του αρέσει πολύ εμφανισιακά!! Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Πάρε και μια φωτό για να ...σταρεις! ..και track day η ΣουΤζουκάρα!!! Μια που σε βρήκαμε να σε εκμεταλευτούμε!!!! Πέραν της ροπής που το φαντάζομαι και το καταλαβαίνω, έχει καλύτερο πάτημα στο δρόμο από οτι το s2, δηλαδή αυτό που είπες ανεβαίνεις κατηγορία σε όλα η μόνο στον κινητήρα? Τα φρένα της? Τα κιλά της σε δυσκόλεψαν καθόλου? Τα ρωτάω γιατί πραγματικά είναι μια κούκλα αυτή η μηχανή και την θεωρώ πάρα πολύ τίμια και πολύ καλή για ταξίδια!!! και βασικά με ενδιαφέρει πολύ!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον giwrgos2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Βρε θηριο σιγα μην δεν το βαζες στην πιστα.Εγω οδηγησα για πολυ λιγο(6-7λεπτα) του παναγκ μεσα στο λιμανι της Ν.Περαμου κ μου αρεσε εκτος απο την ηλεκτρικη ροπη αυτοκινητου η πιο βολικη θεση οδηγησης απο του φειζερ.Η αποκριση του ψεκασμου ειναι αναλαφρη/αμεση κ σιγουρα θα ηθελα να το ειχα για μεγαλα ταξιδια. Στις μανουβρες σαφως ειναι πιο αργο απο το φειζερ που εκτος απο λιγοτερα κιλα εχει κ πιο γρηγορη γεωμετρια αλλα μιλαμε για διαφορετικο μηχανακι που δινει βαση στον τουρισμο.Το πρωτο πραγμα που θα αλλαζα στο μπαντιτ ειναι τα τακακια με ebc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ο Άλεξ ΔΕΝ έχει Bandit έχει τζου σου ξου φου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ο Άλεξ ΔΕΝ έχει Bandit έχει τζου σου ξου φου :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 κατι μου θυμιζουν τα χρωματα...1989-90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Λοιπον επειδη την ειχα την μηχανη για 2 χρονια στην αγγλια και τιν εχω δοκιμασει με βροχες χιονια ηλιο ολα. Πολυ μα παρα πολυ ροπη αλλα λαχανιαζει ψηλα, Μοτερ που δεν καταλαβαινει τιποτα, μετριο abs OXI κακο απλα μετριο, βαρια αλλα εν κινηση δεν της φαινετε καθόλου. Στανταρ προβλημα ο δικτης της νεκρας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ. Καιει πολύ λογικα για τα κιβυκά της. Γενικος περνεις ΠΟΛΥ μηχανη με λιγα λεφτα. Δεν κανει τιποτα Τελεια αλλα και τιποτα λαθος. Πολυ την αγαπούσα και την αγαπαω και ισως καποια μερα να ξανα βρεθούμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια που σε βρήκαμε να σε εκμεταλευτούμε!!!! Πέραν της ροπής που το φαντάζομαι και το καταλαβαίνω, έχει καλύτερο πάτημα στο δρόμο από οτι το s2, δηλαδή αυτό που είπες ανεβαίνεις κατηγορία σε όλα η μόνο στον κινητήρα? Τα φρένα της? Τα κιλά της σε δυσκόλεψαν καθόλου? Τα ρωτάω γιατί πραγματικά είναι μια κούκλα αυτή η μηχανή και την θεωρώ πάρα πολύ τίμια και πολύ καλή για ταξίδια!!! και βασικά με ενδιαφέρει πολύ!!! Λοιπόν άκου..Το μηχανάκι είναι μαγικό χάλι...Καταπίνει τα χιλιόμετρα χωρίς να το καταλάβεις! Κουράζεσαι πολύ δύσκολα στο ταξίδι.. Φαντάσου οποιαδήποτε ταχύτητα στην οποία είσαι άνετος με το S2...και πρόσθεσε +20χλμ για να συγκρίνεις! Επίσης είτε ταξιδεύεις μόνος ή με 2ο άτομο και τριβάλιτσο..έχει μικρή διαφορά και τραβάει πολύ άνετα...Σε αντίθεση με το fazer! Κατανάλωση..Υπολόγισε +0,5plus L/100 km στις ίδιες συνθήκες με το δικό σου! Τα φρένα του είναι μέτρια...Χάνουν σε αίσθηση..Αλλά όχι σε αποτελεσματικότητα! ..ίσως φταίει και to abs που στο fazer δεν είχα! Στα στριψίματα τώρα...Αν και θεωρητικά είναι Βαρύ...Δεν έχω καταλάβει πουθενά το βάρος του... ...Το fazer ήταν πιο απόλυτο στο όριο ενώ αυτό συγχωρεί! Τα κιλά του θα φανούν μόνο σε πολύ κλειστό κομμάτι...ή σε πίστα...Που πραγματικά θέλει προσπάθεια για να πας γρήγορα...! Γενικά περιμένω να βρω ευκαιρία να το καβαλήσω και να κάνω βόλτα 200χλμ+++...Γιατί η μηχανή κουνιέται μόνο Σαββατοκύριακο για διασκέδαση λόγω εταιρικού αυτοκινήτου! Να καταλάβεις σε 6 μήνες κατοχής..με 1 μήνα μείον γιατί έλειπα εξωτερικό....Έχω αγγίξει τις 10.000χλμ....και επαναλαμβάνω το μηχανάκι κουνιέται μόνο Σαββατοκύριακα και ποτέ Αθήνα!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον alexo4562 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Λιγουρευτικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Βρε θηριο σιγα μην δεν το βαζες στην πιστα.Εγω οδηγησα για πολυ λιγο(6-7λεπτα) του παναγκ μεσα στο λιμανι της Ν.Περαμου κ μου αρεσε εκτος απο την ηλεκτρικη ροπη αυτοκινητου η πιο βολικη θεση οδηγησης απο του φειζερ.Η αποκριση του ψεκασμου ειναι αναλαφρη/αμεση κ σιγουρα θα ηθελα να το ειχα για μεγαλα ταξιδια. Στις μανουβρες σαφως ειναι πιο αργο απο το φειζερ που εκτος απο λιγοτερα κιλα εχει κ πιο γρηγορη γεωμετρια αλλα μιλαμε για διαφορετικο μηχανακι που δινει βαση στον τουρισμο.Το πρωτο πραγμα που θα αλλαζα στο μπαντιτ ειναι τα τακακια με ebc. Κρατάς μυστικό....?? Είμαι κατά 99% σίγουρος...Πως έχω αγοράσει το μηχανάκι που οδήγησες στο λιμάνι της N.Περάμου... Πετρούπολη..Παναγιώτης..Αγορά Μάιος 2014!! Μεταξύ μας δεν κυκλοφορούν και πολλά 1250..Κάποιος γνωστός θα ήταν!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον alexo4562 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexo4562 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ο Άλεξ ΔΕΝ έχει Bandit έχει τζου σου ξου φου Ρε αλήτη... Τις Βόλτες που έχουμε πάει..Δεν τις σέβεσαι?? Εξάλλου ο τίτλος του συγκεκριμένου τοπικ....δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη Bandit... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν άκου..Το μηχανάκι είναι μαγικό χάλι...Καταπίνει τα χιλιόμετρα χωρίς να το καταλάβεις! Κουράζεσαι πολύ δύσκολα στο ταξίδι.. Φαντάσου οποιαδήποτε ταχύτητα στην οποία είσαι άνετος με το S2...και πρόσθεσε +20χλμ για να συγκρίνεις! Επίσης είτε ταξιδεύεις μόνος ή με 2ο άτομο και τριβάλιτσο..έχει μικρή διαφορά και τραβάει πολύ άνετα...Σε αντίθεση με το fazer! Κατανάλωση..Υπολόγισε +0,5plus L/100 km στις ίδιες συνθήκες με το δικό σου! Τα φρένα του είναι μέτρια...Χάνουν σε αίσθηση..Αλλά όχι σε αποτελεσματικότητα! ..ίσως φταίει και to abs που στο fazer δεν είχα! Στα στριψίματα τώρα...Αν και θεωρητικά είναι Βαρύ...Δεν έχω καταλάβει πουθενά το βάρος του... ...Το fazer ήταν πιο απόλυτο στο όριο ενώ αυτό συγχωρεί! Τα κιλά του θα φανούν μόνο σε πολύ κλειστό κομμάτι...ή σε πίστα...Που πραγματικά θέλει προσπάθεια για να πας γρήγορα...! Γενικά περιμένω να βρω ευκαιρία να το καβαλήσω και να κάνω βόλτα 200χλμ+++...Γιατί η μηχανή κουνιέται μόνο Σαββατοκύριακο για διασκέδαση λόγω εταιρικού αυτοκινήτου! Να καταλάβεις σε 6 μήνες κατοχής..με 1 μήνα μείον γιατί έλειπα εξωτερικό....Έχω αγγίξει τις 10.000χλμ....και επαναλαμβάνω το μηχανάκι κουνιέται μόνο Σαββατοκύριακα και ποτέ Αθήνα!! Ενα τέλειο μινι συγκριτικό ανάμεσα στο δικό μού τωρινό και ανάμεσα στο δικό σου καθώς ήσουν και κάτοχος(του δικού μου παλαιότερα)!!! και είναι όπως το φανταζόμουν!!! Το σκεφτόμουν που το σκεφτόμουν τώρα το σκέφτομαι πιο σοβαρά!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον giwrgos2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες