Jump to content
elias10

2 ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Recommended Posts

Μεταφορά από dirt-bike.gr

Η ΛΕΣΧΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ διοργανωνει στις 14απριλιου 2013 το 2 φιλικο εντουρο κονιστρων. Η εκινηση θα γινει το πρωι της κυριακης στις 10.30 στο ΜΕΛΙ-ΚΑΦΕ στις κονιστρες και μετα από 80 χιλ περιπου θα τερματισει στο ιδιο σημειο. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ .2 φορτηγα με γιατρο. 1 ασθενοφορο 5 σκουπες 3 ΣΕΔ .ανεφοδιασμο με καυσιμα .ΔΙΑΔΡΟΜΗ. τα καλυτερα βατα μονοπατια της περιοχης μεσα σε απιστευτο δασος ελατης εναλασονται με χωματοδρομους.μοναδικη φυση από το γωστη της περιοχης κωστα σπανο και την παρεα της λεσχης κονιστρων.η διαδρομη είναι κλασικη εντουρο με μετριο βαθμο δυσκολιας για μοτο ΜΧ και ΕNDURO για τους αρχαριους αναβατες θα υπαρξουν εναλλακτικα περασματα με ξεχωριστη σημανση.SPESIAL STAGEστην τοποθεσια βρωμονερα θα εχει στηθει ειδικη για περισσοτερα χα μογελα ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ σε καυσιμα νερακι φωτο. ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΑ μετα το περας της διαδρομης σουβλακια και μπυρα θα εχουν την τιμητικη τους ξεκουραση και κληρωση των δωρων από τους χορηγους της διοργανωσης.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κωστας σπανος τηλ 6970404157 2222058132 η συμμετοχη στην εκδηλωση είναι 10 ευρω με αναμνηστικο. Παρακαλουμε τηλ εγκαιρα για τη συμμετοχη σας για να κανουμε τις απαραιτητες ετοιμασιες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σταύρε, count me in, πήρα άδεια απ'όλους και θα έρθω και εγώ μαζί :)

(μπορεί να μην μας κάθεται η Ποπάρα, αλλά τέλος πάντων, μας κάθονται τα γύρω βουνά !!!)

Μπορώ να διαθέσω όχημα με κοτσαδόρο, αν χρειαστεί... τρέηλερ δεν ξέρω αν θα προλάβω να το φτιάξω :/

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως προείπα... μπορεί να μην μας κάθεται η Ποπάρα, αλλά τα άλλα όρη, τα έχουμε !!! χαχαχαχαχα ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά να περάσετε παιδιά!

Dirty βγάλε και καμιά φώτο γιατί έχουμε πήξει στα βίντεο! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα από αυτές τύπου "στάση για ανάσα και" ΚΛΙΚ "νερό".

i ll try to do my best ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανές φορτώθηκαν.

Εξοπλισμός φορτώθηκε και αυτός.

Camera φορτίζει.

Πάω να την πέσω γιατί έχει ξύπνημα 5,00 τα χαράματα.

Άντε καλά να περάσουμε αύριο.

Να περιμένετε νέα μας μετά το απόγευμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο 1/3 της διαδρομής ήταν απλά μαγικό.

Τα υπόλοιπα 2/3 μια βαρετή και συνεχόμενη φλαταδούρα.

Γενικά είχε διάφορα θέματα η διοργάνωση με ελλειπή σήμανση

και σε κάποια σημεία τοποθετημένη λάθος.

Τώρα όσον αφορά την παρέα μου σε όλη την διαδρομή ένα έχω να πω.............

Δανάη απλά RESPECT. :worshippy:

Σήμερα μου απέδειξες για μια φορά ακόμα πως είσαι αντράκι. :_thumbsup:

Στο πρώτο 1/3 της διαδρομής με τα μονοπάτια μέσα από τα έλατα και την

πάρα πολύ πυκνή ομίχλη πήγες περίφημα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Μπράβο και πάλι μπράβο. :punk:

Άντε και στην ΠΟΠΑΡΑ την επόμενη........

Τροποποιήθηκε από τον KTMAKIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο Nikolakis.

Υπήρχαν σημεία που η ορατότητα δεν πέρναγε τα 3 μέτρα.

Εντελώς Χιτσοκικό περιβάλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο 1/3 της διαδρομής ήταν απλά μαγικό.

Τα υπόλοιπα 2/3 μια βαρετή και συνεχόμενη φλαταδούρα.

Γενικά είχε διάφορα θέματα η διοργάνωση με ελλειπή σήμανση

και σε κάποια σημεία τοποθετημένη λάθος.

Τώρα όσον αφορά την παρέα μου σε όλη την διαδρομή έχω να πω.............

Δανάη απλά RESPECT. :worshippy:

Σήμερα μου απέδειξες για μια φορά ακόμα πως είσαι αντράκι. :_thumbsup:

Στο πρώτο 1/3 της διαδρομής με τα μονοπάτια μέσα από τα έλατα και την

πάρα πολύ πυκνή ομίχλη πήγες περίφημα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Μπράβο και πάλι μπράβο. :punk:

Άντε και στην ΠΟΠΑΡΑ την επόμενη........

Τόσο μεγάλη φλαταδούρα??? Κρίμα!!!!

ΟΥΑΑΑΑΟΥΥΥΥ! Έλατα και πυκνή ομίχλη. Εμπειρία εεε??? Δεν ξέρω αν ήταν καλή εντουροβόλτα, αλλά θα γεμίσατε εικόνες. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??????

χμμμμ ΠΟΠΑΡΑ το άλλο ΣΚ. Λές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από 24 ώρες, μπορώ να πω οτι πλέον είμαι σε κατάσταση να γράψω. Πέρασα την ημέρα μου στο κρεβάτι, μάλλον με ελαφριά διάσειση και σίγουρα με μυικό πιάσιμο all over. Τώρα όμως...

Για αρχή να πω οτι θα απογοητεύσω την Αθηνά, γιατί όταν ξεκινήσαμε από Αθήνα, δεν είχα πάρει μαζί μου 2 πράγματα. Φούτερ και τσάντα μέσης. Οπότε και δεν μπορούσα να κουβαλήσω μαζί μου κινητό L

Εν συντομία: η ΒΟΛΤΑ που πήγαμε, ήταν η μισή υπέροχη, και η άλλη μισή, βάσανο.

Θα τα γράψω και πιο αναλυτικά... Ας πούμε οτι όσο ανεβαίναμε, ήταν φανταστικά και όσο κατεβαίναμε, ξενερώναμε. Έμοιαζε λες και η μισή διαδρομή είχε φτιαχτεί με απίστευτη όρεξη και μεράκι, και ξαφνικά, σαν να κουράστηκαν οι άνθρωποι από την λέσχη, ή δεν είχαν χρόνο, και το άφησαν.

Και ξεκινάω το παπλωματάκι – τι, μόνο σεντόνια?

Τα καλά

Ξεκινήσαμε από Αθήνα 2 τρέηλερ... Στο ένα Giannakos και Χρήστος, στο άλλο η υποφαινόμενη, ο KTMakias, ο George T και η Αλίκη. Η φανταστική κοπέλα του Γιώργου που ξύπνησε από τις 6 παρά τα ξημερώματα για να έρθει μαζί μας!

Φτάνουμε λοιπόν με το καλό, όλα καλά και ωραία. Και χώρο είχαμε να παρκάρουμε, και όλα ήταν δίπλα (καφετέριες, γραμματεία, εκκίνηση, κλπ) και εκκίνηση πήραμε κανονικά, και γενικά, τάξης και ηρεμία!

Όταν μπήκαμε στα μονοπάτια του βουνού, ή μάλλον, ούτε καν. Πριν τα μονοπάτια, σε κάτι χωματόδρομους... έπαθα πλάκα. Φανταστικά τοπία. Βράχοι, δέντρα, χώμα, ουρανός, τα πάντα, για μένα την Αθηναία που βλέπω πέτρα και κόντρα πέτρα, ήταν ονειρεμένα! Σε κάποια σημεία, θα μπορούσαμε να ήμασταν σε τίποτα κεντροευρωπαϊκά βουνά, σε καμιά Αυστρία ίσως... Υπέροχα! Και όταν αρχίσαμε να μπαίνουμε στα μονοπάτια, μόνο που δεν δακρύσαμε... αφράτο χώμα !!! Μαλακό, βρεγμένο, ο,τι πρέπει για απόλαυση! Έφαγα μια φρίκη βεβαίως, καθότι με τόση κροκάλα, έχω ξεχάσει πώς οδηγιέται το ακρίδι στο χώμα...

Με τον Σταύρο, είχαμε πάρει αμπάριζα όλα τα μονοπάτια, σνομπάροντας τις παρακάμψεις με το σκεπτικό οτι «πάμε μωρέ και αν δεν το βγάζουμε, γυρνάμε». Λοιπόν. Δεν γυρίσαμε πουθενά! Σε ένα σημείο ψιλοκολλήσαμε γιατί πέσαμε σε ανηφορική βρεγμένη ρίζα (εφιαλτής...) αλλά ξεκολήσαμε ο ένας τον άλλον, σκάσαμε κάτι χαμόγελα ευτυχίας μέσα στο δάσος, και συνεχίσαμε. Τι περνάγαμε από κορμούς, ειδικά πριονισμένους από τα παιδιά της λέσχης για να μην τους καβαλάμε, άλλους τους καβαλάγαμε, άλλους τους περνάγαμε από κάτω, άλλους από δίπλα. Πήξαμε στον κορμό, στα δέντρα και στο χώμα!

Και γύρω, η φύση να οργιάζει! Χαμός, μαργαρίτες, κρόκοι, κρινάκια, χαμομίλια, πανδαισία χρωμάτων! Και πριν αρχίσετε το δούλεμα πάλι, να υπογραμμίσω εδώ οτι το καλό με τις βόλτες είναι πως δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με τα χίλια. Βόλτα είναι, να κάνεις το γούστο σου κοινώς, και να δεις νέα μέρη. Μπορείς να σταματάς για φωτογραφίες, να κόβεις για να χαζεύεις, να κάνεις χαβαλέ, να περνάς καλά χωρίς να σε πιέζει κάτι.

Βέβαια, με τέτοιο χώμα, σε τράβαγε να συνεχίσεις.

Σε ένα σημείο, έγινε το ανεπανάληπτο... Εκεί που πηγαίναμε, βρίσκω μπροστά μου σειρά από σταματημένους, σταματάω και εγώ, σταματάει και ο Σταύρος από πίσω. Έβλεπα και τον Γιώργο σταματημένο κάπου πιο μπροστά, και ακόμα πιο μπροστά, άκουγα άλλους κολλημένους. Ε, άαααααραξα και εγώ, ωραία λέω, κολλήσαμε. Αλλά πέρναγε η ώρα, ακούγονταν κάτι κραυγές λες και ήταν από την κόλαση, λέω, τι διάολο συμβαίνει εκεί? Οπότε, έκανα στην άκρη το ακρίδι, και πήγα να ρίξω μια ματιά, ίσα ίσα να δω το κόλλημα και τα πατήματα.

Μάιστα. Ανηφόρα, γλιστρερή και με βρεγμένο διπλό βραχοσκαλάκι. Μην φανταστείτε καμιά σκαλάρα ΝΑ, απλά ίσα ίσα να σου σπινιάρει την πίσω ρόδα στην ανηφόρα, και να σε στείλει πίσω.

Έβλεπα λοιπόν που παιδευόντουσαν κάποιοι... και ξαφνικά συνειδητοποιώ, οτι δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι πιο παλιοί ή πιο έμπειροι ή πιο δυνατοί ή δεν ξέρω τι, αλλά σίγουρα εκείνη την στιγμή, παιδευόντουσαν και δεν τους βοηθούσε κανείς, γιατί όλοι πάσχιζαν να κρατήσουν τα μηχανάκια τους. Και πήγα να σπρώξω. Βοήθησα 3 μηχανάκια να περάσουν το σκαλί, και γύρισα πίσω να πάρω το δικό μου. Όταν έφτασα στο δεύτερο σκαλί, ήταν κάποιος από τους προηγούμενους και με βοήθησε. Και μόλις ανέβηκε και ο Σταύρος, ήπιαμε το νερό μας και πήραμε τις ανάσες μας. Ομολογώ, πως μου άρεσε πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω κάποιους, έστω με αυτό τον τρόπο, πώς να το πω, μου έβγαλε πολύ ωραίο συναίσθημα J

Και συνεχίσαμε να ανεβαίνουμε το βουνό... ανηφοριά και ομίχλη! Και γύρω μας το δάσος, να χάνεται σιγά σιγά από το σύννεφο κάνοντάς με να νοιώθω πως οδηγούσαμε σε μέρος παραμυθένιο. Περίμενα να δω από κάπου να εμφανίζονται είτε λύκοι, είτε Nazgouls.

Και όλο έψαχνα τον Σταύρο, που είχε κι αυτός ένα χαμόγελο ΝΑ !

Σε κάποιο σημείο της ανάβασης, είχε στάση για να γεμίσουμε τα νερά μας και ένα στήσιμο σαν μίνι ειδική αγώνα. Πολύ όμορφο διάλειμα από την διαδρομή, και πολύ καλή σκέψη, μέσα στην βόλτα να μας βάλουν και ένα «παιχνίδι» σαν κερασάκι. Μπήκαμε, κάναμε την γύρα μας, βγήκαμε χαμογελαστοί και συνεχίσαμε. Γιατί, σαν να είχε αρχίσει να μαζεύει σύννεφο ο ουρανός από πάνω, και η ιδέα να γίνουμε παπιά πριν τελειώσει η βόλτα, δεν μας ενθουσίαζε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουν ακουστει πολλα παραπονα παντως...

απο την αλλη βλεπω κατι φωτο διπλα ,μεσα στο δασος και μου τρεχουν τα σαλια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα