Jump to content
elias10

2 ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Recommended Posts

Intro: Από την Κυριακή έχω διαβάσει ένα σορό αρνητικά σχόλια από ''δίπλα'' για την διοργάνωση, την διαδρομή κτλ...

+1000 ΣΕ οτι εγραψες...μοιραζομαστε τα same feelings

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το κλού της υπόθεσης ήταν σε κάποια φάση μετά απο ένα κατηφορικό κομμάτι μέσα σε δασάρα είχε ένα λιβάδι με μαργαρίτες και άραξα να μαζευτούμε με τα παιδιά. Και επειδή η ώρα πέρναγε από όρθιος έγινε καθιστός στο λιβάδι και μετά ξάπλα να χαζέψω τα σύννεφα που περνούσανε με 1000.Και να περνάνε όλοι μα ΟΛΟΙ και να λένε: ''είσαι καλά;;;'', ''χτύπησες;;'' ε βαρέθηκα να με ρωτάνε και να τους ανησυχώ και πήρα τον δρόμο προς τα πίσω να βρω το παρεάκι γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ και εγώ με την σειρά μου και να σου μετά από λίγο κατηφόρισε ο Σταυρος με το ''αντράκι''!!!(το video με την Δανάη πιο κάτω )

χαχαχαχα δικός μου είσαι εσύ... για να μην με κράζουν μετά, όταν λέω - εν μέσω αγώνα - τι ωραία λουλουδάκια που έχει το τοπίο! ^_^

Κάτι φρέσκες πατημένες φλαταδούρες για συνέχεια και φτάνουμε στο enduro πιστάκι που οκ ρε παιδιά μου άρεσε λίγο περισσότερο απο άλλους... το έκανα 3-4 φορές και αφού βαρέθηκε το παιδί εκεί να σημειώνει το ''64'' ότι πέρασε :blush2: φορτώσαμε νεράκι και φύγαμε!!!

Πριν μπω, είχε μπει το 64. Αφού βγήκα, το 64 ξανάμπαινε. Αφού βρήκα τον Σταύρο, το 64 μόοοολις είχε ξαναματαμπεί. Έλα, ομολόγησε. Σου είχαν πέσει ψηλά κάπου εκεί μέσα, και τα έψαχνες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες