Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Wolf 125 από μένα. Είναι όμορφο και πάμφθηνο!1 Του πίνεις το αίμα στις βόλτες 2 χρόνια και μετά πας για άλλα! Είναι πολύ οικονομικό και σε κατανάλωση και σε σέρβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandros Xeimarios 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 υπαρχει κ το ΚΤΜ duke 125.δεν ειμαι σιγουρος αν καλυπτεται απ το Α1 αλλα λογικα καλυπτεται το ΚΤΜ 125 duke ειναι στα 15 άλογα πιστεύω οτι μπορει να οδηγηθεί γιατί ο περιορισμός στο Α1 ειναι μεχρι 0.2kw/kg και 11KW (περίπου 20 Hp) το ΚΤΜ 125 duke ειναι στα 15 άλογα πιστεύω οτι μπορει να οδηγηθεί γιατί ο περιορισμός στο Α1 ειναι μεχρι 0.2kw/kg και 11KW (περίπου 20 Hp) Σορρυ μεχρι 25kw (33 άλογα) Λάθος μου ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 το ΚΤΜ 125 duke ειναι στα 15 άλογα πιστεύω οτι μπορει να οδηγηθεί γιατί ο περιορισμός στο Α1 ειναι μεχρι 0.2kw/kg και 11KW (περίπου 20 Hp) Σορρυ μεχρι 25kw (33 άλογα) Λάθος μου ......... οχι μεχρι 33 αλογα ηταν το α1 για οσους το εβγαλαν μεχρι 16 γεναρη του 2013.ο νομος αλλαξε.πλεον το Α1 ειναι εως 15 αλογα και 125 κυβικα.Μετα υπαρχει το α2 που ειναι μεχρι 48 αλογα αλλα πρεπει να χεις κλεισει τα 20 για να το βγαλεις και το απεριοριστο πλεον το βγαζεις απο τα 24 και πανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelakias 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Ασχετο: Τι βρισκεται στα βριλησσια? arketoi filoi mou ;) αν και ακομα και εγω διαφωνω με αυτο που θα σου προτεινω, καλο θα ηταν τωρα να παρεις κατι που απλα να ειναι φθηνο και να μην σε νοιαζει για να μαθεις, και να εχεις κρατησει τα λεφτα σου ωστε σε 2 χρονια να παρεις ενα 250+ κυβικα να σου αρεσει. θεωρω οτι οι μηχανες κατω απο 250 κυβικα (εκτος απο κανενα endurακι) δεν αξιζουν, αλλα και θα τις βαρεθεις και αμεσως. Save your money επομενως και σε 2 χρονια παρε κατι πιο ακριβο να γουσταρεις. τωρα βρες κατι απλα για να πεις οτι εχεις ισχυει αυτο γιαυτο σκεφτομαι και τα endurakia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisM 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Υπάρχει και το Derbi Mulhacen ή το Terra στα 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Και εγω Βριλησσια μενω...τσεκαρε για μικρο δουκα,xt125 και WR125X..το 2ο το εχει φιλος μου και πραγματικα ειναι τρομερο μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 και γω για κανα ΧΤ 125 μεταχειρισμενο θα σου λεγ,αφου λες για τετοιο στυλ.και το duke 125 ειναι πολυ ομορφο με καλο γκαζι για 125 και ο τροπος που ειναι κατασκευασμενο θυμιζει μεγαλυτερου κυβισμου μηχανη,αλλα αν το θες για να μαθεις κ μολις παρεις το διπλωμα να παρεις κατι μεγαλυτερο ειναι πολυ ακριβο κατα τη γνωμη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες