sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Όλα υποστηρίζουν Sata3. Χτύπα το Dellάκι μόνο και μόνο για το after sales τους. Το έχω πει και σε άλλα thread. Οτιδήποτε πάθει μέσα στην εγγύηση, τηλέφωνο κατευθείαν στην Dell, και την επόμενη ημέρα έρχεται τεχνικός τους με το ανταλλακτικό στο χέρι στο χώρο σου χωρίς απολύτως καμία χρέωση εννοείται. Για τη Samsung έχω διαβάσει τα χειρότερα. Πολύ παίδεμα και ψάξιμο μέχρι να βγάλεις άκρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Ποιόν απο τους δύο; http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=15177 http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=15273 Μόνο απο τα νούμερα φαίνεται καλύτερος ο Kingston με μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα εγγραφής. Επίσης σαν μάρκα αποθηκευτικών μέσων μου φαίνεται καλύτερη. Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 την πρότασή και την ανάλυσή μου στην έκανα πιο πρίν. βλέπω όμως οτι το παραψειρίζεις το πράγμα και ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί. ο samsung ειναι καλύτερος και άσε τα νούμερα να λένε οτι θέλουν. πως ακριβώς σου φαίνεται καλύτερη μάρκα ο kingston? έχει καλύτερο λογότυπο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 την πρότασή και την ανάλυσή μου στην έκανα πιο πρίν. Νόμιζα πως τον samsung τον είχες βάλει απλά ως παράδειγμα. πως ακριβώς σου φαίνεται καλύτερη μάρκα ο kingston? έχει καλύτερο λογότυπο? Όχι, απλά συνήθως οι μεγάλες εταιρίες έχουν το ίδιο προϊόν πιο ακριβά απο οτι οι πιο μικρές εταιρίες και η kingston γενικά μου κάνει για πολύ value 4 money. βλέπω όμως οτι το παραψειρίζεις το πράγμα και ρωτάς πράγματα που έχουν απαντηθεί. Είχα βάλει στόχο να φτάσω τα 500 μηνύματα χωρίς άσκοπο σπαμάρισμα πρίν τον Απρίλιο, αλλά δυστυχώς απέτυχα. Τώρα πάω για 1000 πρίν τον Ιούνιο! Οπότε συνεχίζοντας... το καλώδιο του ρεύματος να είναι μαύρο ή άσπρο; Μήπως αν είναι μαύρο δε το δώ και πέσω; Απ'την άλλη το άσπρο θα λερωθεί γρήγορα. Τι λέτε; Έχετε κάποιο άλλο χρώμα να προτείνετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Με το καλό να πάρεις ότι διαλέξεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχθές παρήγγειλα το Dell και σήμερα το πρωί ήρθε. 665€ με δώρο έναν εξωτερικό σκληρό 500GB της Dell (φτιαγμένος απο τη Seagate). Αύριο θα μου έρθει και ο SSD της samsung και θα παραγγείλω και μια RAM, αλλά περιμένω να δώ τι RAM έχει μέσα, αν είναι 1x4 ή 2x2 καθώς δε πρόλαβα να τον ξεκοιλιάσω σήμερα. Θα του πάρω και νέα βάση δροσίσματος καθώς αυτή που έχω για το lenovo του πέφτει κάπως μικρή και δε θέλω να ρέει λάβα απο τον αεραγωγό στο πλάι όπως έκανε παλιά το lenovo. Απο ότι πρόλαβα να δω τα windows 8, μεγάλη διαφορά με τα XP, θα μου πάρει καιρό να τα συνηθίσω αλλά έχουν πλάκα. Με έπιασε και ένα άγχος αν θα προλάβω να βρώ πως κλείνει πριν χρειαστεί να φύγω για δουλειά αλλά τελικά το βρήκα. Ά ρε microsoft... που πάμε ρε;;; Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις έμπειρες συμβουλές σας! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2013 από τον Τζόνης Στραβόξυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δε μου λέτε, έχει σημασία αν οι RAM είναι ίδιες ή διαφορετικές, γιατί μέσα έχει μια της Hynix και δεν βρίσκω τέτοιες. Αυτή που έχει μέσα γράφει: 4GB 2Rx8 PC3 - 12800S - 11 - 11 - F3 HMT351S6CFR8C - PB NO AA 1237 Και πάνω στα μιρκούλια (modules?) γράφουν 237V. Μήπως είναι καλύτερα να πάρω δύο ίδιες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) θες ένα στικάκι 4gb 1600Mhz σου προτείνω το παρακάτω μιας και είναι το καλύτερο από θέμα αξιοπιστίας και συμβατότητας. http://www.skroutz.g...MHz-SODIMM.html μη σε νοιάζει που η μία γράφει hynix και η άλλη corsair. τα τσιπάκια μνήμης είναι συμβατά μεταξύ τους από όλες τις εταιρίες αρκεί να έχουν ίδια ratings σε ταχύτητα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2013 από τον Giorgos_S 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιας και το λάπτοπ είναι ουσιαστικά αχρησιμοποίητο (μόνο κάτι μικρο-ρυθμίσεις έκανα), γίνετε να μην χρειαστεί να μπώ στη διαδικασία να αντιγράψω τον σκληρό αλλά να ξαναεγκατστήσω τα windows στον καινούριο; Γιατί έψαξα να βρώ τη διαδικασία αντιγραφής και μπερδεύτηκα, ο καθένας λέει το δικό του. Edit: Αν απλά αντιγράψω τον σκληρό σε usb και μετά στον SSD θα δουλέψει; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2013 από τον Τζόνης Στραβόξυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 δε θες απλή αντιγραφή αρχείων...θες image backup. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 δε θες απλή αντιγραφή αρχείων...θες image backup. Γίνετε κάπως δωρεάν αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως να αντιγράψω τον σκληρό στον ssd γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου με τα windows 8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες