kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Η κατασταση εχει ως εξης:Κατοχος χορνετ 07 (εγω) προσπαθει να βελτιωσει οπτικα την κουκλα του με μια ανακλινομενη βαση πινακιδας...κ επειδη λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν παμε σε κατι universal και φθηνο..π.χ http://www.moto-discovery.com/eshop/universal-x-license-plate-holder.html Εχει κανεις καποιο σας κατι αντιστοιχο γιατι κοιταζοντας την μηχανη μου φαινεται καπως περιεργο το πισω φτερακι και φοβαμαι μη παραγγειλω τη βαση κ την βαλω στον πωπο μου κ ντυθω μηχανη για τις αποκριες.... Θενκςςςςςςς..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Στο παπι που ειχα ειχα κανει το εξης με μεντεσεδες πορτας στηριξα την πινακιδα και το πλαστικο που εχει απο πισω στο φτερο και με μια βιδα μεγαλη σε μηκος και ενα μικρο μαγνητακι απο αυτα τα ψευτικα σκουλαρικια που κολλησα με LOCTITE 680 ενα επανω στο κεφαλη της βιδας (κολα για μεταλλα με γενικη χρηση παρα πλυ ισχυρη) και ενα πανω στο φτερο ανοιγοκλεινα την πινακιδα οποτε ηθελα βγαζοντας την βιδα αναμεσα. Πολυ φθηνη πατεντα με μολις 5 ευρω (η κολλα δεν ξερω ποσο κανει καθως την δανειστηκα απο φιλο οπλουργο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Το θεμα vaggos ειναι οτι τα ρημαδοχερα μου δεν πιανουν και πολυ...Δεν τα εμπιστευομαι για πατεντες (ειδικα πανω στη μηχανη) κτλ για αυτο και εμπιστευομαι τα αφτερμαρκετ προιοντα..Ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες