Jump to content
Sign in to follow this  
tzemalex

Μπουφαν & παντελονι της Revit

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις ρε παιδια που μπορω να βρω ρουχα της revit σε καλες τιμες;εχω βρει απο 2 site αλλα μονο εκει,οχι σε καταστημα η αν μπορω να φερω απο εξωτερικο.Μιλαω για το revit sand μπουφαν και παντελονι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Revit Sand μπουφαν και παντελόνι θα βρεις στο fc-moto.de και στο motoraid.eu. Πλέον εξω κυκλοφορεί το Sand 2. Δυσκολα θα βρεις το Sand 1 εξω. εκει που παίζουν καλές τιμές δεν παίζουν νούμερα πια. Στο fc-moto και στο motoraid θα βρεις.Το motoraid είναι στην Πάτρα. προσπάθησε να πετύχεις μια καλή τιμή και ίσως το πάρεις και στην τιμή του fc-moto.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.απο το motoraid εχω βρει,θα κοιταξω και τα αλλα,να εισαι καλα σ'ευχαριστω.Αυτη Γερμανικη ειναι;μηπως τα φερω απο εκει και γλυτωσω τον φπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες στο louis.de. Έχει κάτι τελευταία κομμάτια σε προσφορές αν σου κάνουν τα νούμερα. Εγώ από εκεί πήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες στο louis.de. Έχει κάτι τελευταία κομμάτια σε προσφορές αν σου κάνουν τα νούμερα. Εγώ από εκεί πήρα.

Αυτος ειναι μια καλη λυση για το παντελονι και σε καλη τιμη,αλλα δεν εχει το sand το μπουφαν που θελω το πρωτο.Εχει το sand 2 το οποιο τσουζει λιγο.Μαλλον με βλεπω για το motoraid.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα