chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 μιας και εχω το χτ 1μιση χρωνο τωρα σκευτομαι να αλλαξω κατηγορια και επιδει μπορω αυτη τη στιγμη να παρω το αγαπημενο κ9 750... το μονο προβλιμα ειναι το οτι υπαρχει περιπτοσι να μην μπορω να το κουμανταρω εχοντας λαβει υποψην πος ειμαι ελαφρις και πος αυτο ειν πολυ βαρη... αν μπορουσατε να με βοηθισεται.... *παρακαλω μην σχολιασεται τα ορθογραφικα τ ξερω πως κανω πολλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ναι αλλά το κ9 είναι κοντύτερο,δεν νομίζω να'χεις πρόβλημα!! DO IT!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Απλα στη αρχη με πολυ προσοχη,ηρεμα,να το μαθεις και μετα θα εισαι πιο ανετος. Παντα κρανακι και εξοπλισμο και βουρ στο εργαλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ειναι ομως ποιο τρελο... κ επεισης δεν εχω καν παρει βολτα στριτ μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Το νου σου αν το πάρεις , δεν είναι ΧΤάκι αυτό , έχει γκάζι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ειναι πιο δυνατο. Για αυτο και λεμε οτι πρπει να εισαι προσεκτικος στην αρχη. Επιπλεον κοιτα αν μπορεις να το συντηρησεις. -Ασφαλεια -Σημα -Σερβις -Βενζινες Και φυσικα αν σε βολευει στην χρηση κα. Ολοι εχουμε ενα ντριμ μπαικ. Αλλα η μηχανη εχει διττό ρολο,ειναι και αγχολυτικη και ειναι και εργαλειο,με σκοπο να μας εξυπηρετει. Εκτος και αν για αυτη τη δουλεια εχεις αλλο μηχανακι,πχ ενα παπακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 για δουλεια εχω ενα astrea grand...εκτος απο το θεμα της οδηγησης. σκευτομουν πος επιδει ειμαι λεπτος πος μπορει να μην μπορω να το κουμανταρω ευκολα οταν ειναι σταματιμενω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες