Jump to content
Sign in to follow this  
Γιωργος_Μετ.

αιώνιο ερώτημα για τους 16χρονους !!

Recommended Posts

Παρε ενα σπριντερ καντο 100αρη και εισαι αρχοντας αν θες τζετιξ κανε το ιδιο... Καλο ταξιδο ναναι παντως οποιο κι ναναι! :mB_kalo_e:

ευχψαριστω πολυ φιλε μου !!..... αν και οποιο και να παρω θα το εχω 50αρι καλως ή κακως :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι γιωργο αλλα μου ερεσει περισσοτερο το σπριντερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι γιωργο αλλα μου ερεσει περισσοτερο το σπριντερ

ναι αλλα εγω προωπικα το φοβαμαι για τα πλαστικα τουυ...δεν ακουγενται και λιγα ...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω το εχω ακουσει οτι τριζουν επειδη τα συναρμολογουν στην ελλαδα

αλλα μετα απο πολλα παραπονα που εχουν γινει για τα πλαστικα τα βιδωνουν καλητερα τωρα και στα καινουργια σπριντερ δεν τριζουν καθόλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοεις το καινουργιο σπριντερ το injection....ή γενικα ολα τα καινουγρια που συναρμολογουνται στην Ελλαδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε αλλά υπάρχει και το αφρολέξ.Βάζεις στα σημεία που τρίζουν και είσαι οκ.Τώρα άμα τα βιδώνουν καλύτερα τα πλαστικά ακόμα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεε...ενταξει...δεν εχουν και τοση μεγαλη διαφορα τα 2 αυτα παπια...το μονο θετικο π εχει το σπριντερ ειναι πως ειναι πιο φτηνο...αλλα το προβλημα με τα πλαστικα ( με ή χωρις αφρολεξ ) παντα θα με προβληματιζει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι!!...γιατι ειναι ενα φθηνο μηχανακι και με καλες θα ελεγα αποδωσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 125 το καρμπυρατερ του 2013 βγαινει με βιδομενα πλαστικα και οχι με κουμποτα οπως τα προηγουμενα,για το 50αρι δεν ξερω αλλα μπορεις να ρωτησεις,παντος να ξερεις οποιο και να παρεις γρηγορα θα το βελτιωσεις γτ δε θα την παλευεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 125 το καρμπυρατερ του 2013 βγαινει με βιδομενα πλαστικα και οχι με κουμποτα οπως τα προηγουμενα,για το 50αρι δεν ξερω αλλα μπορεις να ρωτησεις,παντος να ξερεις οποιο και να παρεις γρηγορα θα το βελτιωσεις γτ δε θα την παλευεις

εεε ισως :Ρ ....αλλα οσο για το αλλο που ειπες...θα ρωτησω σε καποια αντιπροσωπια !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ημουν 17 ειχα παρει ενα σκουτερ, μαλιστα το πηρα και καινουργιο με τα λεφτα μου διοτι οι γονεις μου ειχαν ενα φοβο με τα μεταχειρισμενα.

Μου βγήκε 1600 ευρω (δηλαδη ολο το καλοκαιρινο χαρτζιλικι της δουλειας). Μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα, εκανα ενα χρονο υπομονη και το σουταρα κατευθιαν με ενα 500αρικο και πηρα ενα CBR. Παντως αν θες να μαθεις να οδηγας μηχανες για το μελλον, το σκουτερ δεν θα σε βοηθησει σχεδον καθολου, το παπι ετσι και ετσι. Τα πιο καλα 50αρια είναι τα enduro.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια

θελω να μαθω ποσο περιπου βενζινη καινε τα εξης μηχανακια

daytona sprinter 50cc

kymco jetix 50cc

kymco visa R 50cc

daytona dy 50cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα