Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Το μηχανάκι είναι του 2004 και δεν εχει αλλάξει ποτέ σωληνάκια η υγρά φρένων, αλλα σκέφτομαι να βάλω σωληνάκια υψηλής.. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας να βάλω απλά η υψηλής??? Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Να βάλεις υψηλής. Έτσι κι αλλοιώς τα γνήσια λαστιχένια Honda, σαν τιμή θα είναι κανά εξωφρενικό ποσό, οπότε δεν έχεις στην πραγματικότητα επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Όντως υπάρχει ένα θέμα με τις τιμές...μάλλον οπως το λες θα γίνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 εννοειται να βαλεις υψηλης.ασε που μετραει και πολυ διαφορετικα σε ενδεχομενη μεταπωληση της μηχανης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Σ κάνει καρδιά ν δώσεις τ ίδια λεφτά για τα "ποτηστικα" που σου βάζει το εργοστάσιο ; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Θα αλλαξεις και θα βαλεις μονο μπροστα υψηλης πιεσης. Πισω δεν χρειαζεται. Απο εταιριες εχει ενα καρο. Fren Tubo (τα οποια ειναι πολυ ακριβα και δεν ξερω αν αξιζουν), Ηel και αλλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω εβαλα Goodridge πριν 2 μερες στο μπροστα και ειναι τζι τζι. 50ευρω απο Μπαξεβανη. Τωρα αν εκανα καλα ή οχι δεν ξερω. Αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειναι ουτε διακοπτης οπως αλλα που εχω δει αλλα ουτε και μπαλονι πλεον. Εχω ακομα την ιδια (σχεδον) διαδρομη στη μανετα με πριν, αλλα τωρα ασκειται περισσοτερη δυναμη στη δαγκανα με την ιδια πιεση στη μανετα οποτε δεν χρειαζεται να φτανει η μανετα στο γκαζι πανω για να σταματησω αν εχω αρκετη ταχυτητα ΕΝΤΙΤ: Επισης την 1η μερα που τα εβαλα και λεω παω μια βολτα να το συνηθησω, στο πρωτο πενταλεπτο μου πλακωνεται στα φρενα ο μπροστινος οποτε δεν ειχα επιλογη, τα συνηθησα μια και καλη. Ουτε κοκαλωσε ουτε τιποτα ευτυχως Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 από τον Technician J Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες