Jump to content
Sign in to follow this  
Andreas88

Σωληνάκια υψηλής για cbr

Recommended Posts

Το μηχανάκι είναι του 2004 και δεν εχει αλλάξει ποτέ σωληνάκια η υγρά φρένων, αλλα σκέφτομαι να βάλω σωληνάκια υψηλής.. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας να βάλω απλά η υψηλής???

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να βάλεις υψηλής. Έτσι κι αλλοιώς τα γνήσια λαστιχένια Honda, σαν τιμή θα είναι κανά εξωφρενικό ποσό, οπότε δεν έχεις στην πραγματικότητα επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοειται να βαλεις υψηλης.ασε που μετραει και πολυ διαφορετικα σε ενδεχομενη μεταπωληση της μηχανης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ κάνει καρδιά ν δώσεις τ ίδια λεφτά για τα "ποτηστικα" που σου βάζει το εργοστάσιο ; :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα αλλαξεις και θα βαλεις μονο μπροστα υψηλης πιεσης. Πισω δεν χρειαζεται.

Απο εταιριες εχει ενα καρο. Fren Tubo (τα οποια ειναι πολυ ακριβα και δεν ξερω αν αξιζουν), Ηel και αλλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εβαλα Goodridge πριν 2 μερες στο μπροστα και ειναι τζι τζι. 50ευρω απο Μπαξεβανη. Τωρα αν εκανα καλα ή οχι δεν ξερω. Αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειναι ουτε διακοπτης οπως αλλα που εχω δει αλλα ουτε και μπαλονι πλεον. Εχω ακομα την ιδια (σχεδον) διαδρομη στη μανετα με πριν, αλλα τωρα ασκειται περισσοτερη δυναμη στη δαγκανα με την ιδια πιεση στη μανετα οποτε δεν χρειαζεται να φτανει η μανετα στο γκαζι πανω για να σταματησω αν εχω αρκετη ταχυτητα :crazy::mB_kalo_e:

ΕΝΤΙΤ: Επισης την 1η μερα που τα εβαλα και λεω παω μια βολτα να το συνηθησω, στο πρωτο πενταλεπτο μου πλακωνεται στα φρενα ο μπροστινος οποτε δεν ειχα επιλογη, τα συνηθησα μια και καλη. Ουτε κοκαλωσε ουτε τιποτα ευτυχως :shock:

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα