Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Ανδρέας από Καβάλα φιλαράκι ο Viper4 μου είπε τα καλύτερα και είπα να γίνω μέλος!! Καλά χιλιόμετρα εύχομαι σε όλους σας και ελπίζω να τα λέμε συχνά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Καλώς τον!!! Καλά ποσταρίσματα παλιοκάγκουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 καλως ηλθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Καγκουρα ακουω ... Viper ακουω.... Καβαλα ακουω... ...θαχει ζουμι η υποθεση. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 ...Ανδρέας από Καβάλα φιλαράκι ο Viper4 μου είπε τα καλύτερα και είπα να γίνω μέλος!! Φιλος τού Σταύρου(λολ)Στέφανου και με ΧονΔα;Καταλαβα τι μπινελικι σού εχει ριξει... Καλωσηρθες Αντρεα απο την ομορφη Καβάλα(καλα ολοι Honda εχετε εκει; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 όχι και όλοι... μερικοί είμαστε ποιοτικοί και έχουμε σουτσούκι!!! :P O Ανδρέας είναι μεγάλο ρεμάλι!!! να τον προσέχετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Τι να κάνουμε εδω δίνουμε σημασια στο ονομα.....και οχι στην ποιοτητα....χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Καλώς σας βρήκα λοιπόν.....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TSAKALI 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Καλώς Ήρθες !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες