tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ευχαριστω ολους πιστευω σε 10-12 μερες να ειμα ετοιμος θα σας ενημερωσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 το κακο ειναι οτι μια κυριακη ειχα να παω βολτα ...παει και αυτη... :( :( ηδη εχω να βγω "μαζι" της 10 μερες ειναι εκει σκεπασμενη και "πριζωμενη" και λεμε καλημερα καληνυχτα :sorry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 αντε με το καλο,ριξε συρμα οταν ανοιξεις,οικογενειακως γουσταρουμε επισκεψεις αστραπη σε τετοια μαγαζια ειδικα τωρα που θα εχεις κ DiMello... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 χαχχα μερικα εχουν γελιο λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα επειδη οι γυναικες αποφασιζουν για αυτα καθοτι μετα εχει μουρμουρα αν δεν περασει το δικο τους και εγω τα βαριεμαι αυτα το μαγαζι ονομαστηκε τελικα caramello ασχετο αλλα ουτως η αλλως δεν με ενδιεφερε αυτο. οσο για τον φιλο που ειπε οτι εχει και αλλο εκει,ναι εχει αλλα τα προιοντα του ειναι χαλια καθοτι πηρα να δοκιμασω τα παντα απο αυτον και ειναι πανακριβος,2 μεριδες πατατες οπου στην κυριολεξια ειχε 2 πατατες τις ειχε 4,80!!!!!! δεν με ενδιαφερει ο διπλανος καθοτι εγω θα εχω ΜΟΝΟ φρεσκα εκτος απο τις σφολιατες,ο διπλα ολα ειναι κατεψυγμενα και ειναι φαρμακειο.επισης ο καφες του ειναι απο το μακρο η απο καπου οπου δεν τον ξερει κανεις και δεν πινεται εγω θα βαλω dimello η hausbrandt οπου ειναι η κορυφη.οσο για το λουκανικο ναι υπαρχει αλλα αυτο που επελεξα εχει τελειως διαφορετικη γευση και ειναι ποιοτικα ανωτερο Φιλε καλοριζικο το μαγαζι και καλες δουλειες Ανοιγεις σε πολυ δυσκολη εποχη αλλα αν κρατησεις την ποιοτητα ψηλα νομιζω οτι θα εχεις σιγουρη επιτυχια. Μια συμβουλη μονο αν μου επιτρεπεις Οι τιμες σου θα πρεπει να ειναι προσιτες οχι ομως πολυ χαμηλες.Πρεπει να εισαι κοντα στον ανταγωνισμο. Πρωτον γιατι θα δημιουργησεις ανασφαλεια στους υποψηφιους πελατες σου και δευτερον θα δυσκολευτεις να καλυψεις παγια εξοδα και απωλειες(κατα την γνωμη μου σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να πουλας τιποτα χθεσινο) και οπωσδηποτε θα πρεπει να βγαλεις ενα αξιοπρεπες κερδος. Καλη τυχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ευχαριστω φιλε το εχω υποψην καθοτι θα ειμαι απο 10% εως 20% αναλογα το προιον σε σχεση με τον διπλα ανταγωνισμο μου μπορω να αντεξω αυτην την μειωση καθοτι εχω πολυ χαμηλο νοικι,σιγουρα δεν θα βαλω τον φρεντο 1 ευρω αυτο δεν γινεται dimello και 1 ευρω δεν γινεται αλλα δεν θα ειναι και πανω απο 1,80, ενα παραδειγμα δινωγια χθεσινο δεν το συζηταω καν οσο για κερδος αμα μου καλυπτει τα εξοδα του και του σπιτιου μου (οχι βολτες,μπαροτσαρκες και τετοια) ειμαι κομπλε δεν παω για πολλα (οχι οτι με χαλανε ) αλλα παντα και στο κλαμπ και στο καφε που ειχα ημουν με χαμηλους τονους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 να ανεφερω και να ευχαριστησω ξανα τον κωστα γιατι παλια που ειχε ενα καφε στο γαλατσι ειχαμε κανει κατι σκουτεροσυναντησεις [σαββας και λοιποι] και μας ειχε ξηγηθει παραπανω απο ωραια !!! καλη επιτυχια κωστα !! σιγα μην δεν εβγαζες το ονομα που ελεγε η γυναικα θα πεφτε.. Και τώρα Νίκο θάχει, τη μέρα που θα ανοίξει και όχι μόνο πού θάμαστε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 με συγκινηται βρε παλιοπαιδα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 με συγκινηται βρε παλιοπαιδα Σε αγαπάμε ρε φίλε γιατί είσαι και γαμώ τα παιδιά και δεν το κρύβουμε ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Καλες δουλειες και απο μενα φιλαρακι!Ολα να σου πανε καλα ευχομαι. Εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα να κοιταξεις για Lavazza ή illy χαρμανι και να κρατησεις τον καφε πιο χαμηλα απο το 1,8 που σκεφτεσαι.. Γνωμη μου παντα. Σε ολα τα αλλα συμφωνω.Κρατα ψηλα την ποιοτητα , το εκτιμουν οι πελατες αυτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 illy αρκετα ξεπερασμενος σαν χαρμανι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ χωρις λογο υπαρχουν χαρμανια οπου ειναι ετη φωτος μπροστα,δεν ειναι τυχαιο οτι το μεγαλυτερο κομματι της πιτας το εχουν οι hausbrandt dimello lavzza danezi οσο για το λαβαντζα δν ειναι κακος αλλα δεν μπορει ακομα να φτασει τους υπολοιπουςπιο κατω απο 1,8 θα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Nτροπή σας ρε αλητήριοι, μαλλιάδες. Ο άνθρωπος ακόμα δεν άνοιξε το μαγαζί του και εσείς αμέσως αρχίσατε το ....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 illy αρκετα ξεπερασμενος σαν χαρμανι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ χωρις λογο υπαρχουν χαρμανια οπου ειναι ετη φωτος μπροστα,δεν ειναι τυχαιο οτι το μεγαλυτερο κομματι της πιτας το εχουν οι hausbrandt dimello lavzza danezi οσο για το λαβαντζα δν ειναι κακος αλλα δεν μπορει ακομα να φτασει τους υπολοιπους πιο κατω απο 1,8 θα ειμαι Απλα επειδη λες πως σε ολα τα ειδη θα κρατησεις τιμες πατωμα , καλο θα ηταν και ο καφες να ηταν στο πατωμα.Εφοσον εχεις σταση κοντα στο μαγαζι , ο πελατης θελει να ερθει να παρει εναν φθηνο value for money καφε στα μπαμ για να φυγει για δουλεια.Φθηνο και καλο βλεπω μονο λαβατζα.Με ντιμελο και χαους αναγκαστικα θα ανεβεις σε τιμη γιατι απλα δεν θα 'βγαινεις'.. Απο τους πρωινους καφεδες κανεις καλο τζιρο.Γι αυτο σου λεω , κρατα τον φθηνα και αυτον.Στο λεω μιας και δουλευω σε τετοιο μαγαζι.. Ψαξτο καλα το θεμα του καφε.. Καλη αρχη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 1.5 ευρώ καφές = win Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 take away = 1 ευρώ τώρα πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ονομασε το crepstasis απο το κρεπα -σταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 εχεις δικιο αλλα τωρα πια ολοι εχουν ξυπνησει στο θεμα του καφε γιατι το λεω αυτο? γιατι παλια κανεις δεν ηξερε τι επινε ουτε καν ξερανε τι καφες ειναι αυτος που πινουν ενω τωρα που εχουν βγει αρκετοι και ποιοτικοι στην πιατσα ειναι αλλιως τα πραγματα δθλαδη δεν μπορεις να βαλεις καφε που εχει 7 και 8 ευρω το κιλο γιατι πολυ απλα δεν πινεται αν βαλεις κατι καλο και με 1,60 μπορεις να παρεις λεφτα,οχι πολλα, αλλα θα κερδισεις κοσμο γιατι θα ειναι καλος εξαλου η καταναλωση φερνει το κερδος μην ξεχνας οτι ο καφες ειναι ο κραχτης τα αλλα ακολουθουν 1.5 ευρώ καφές = win α γεια σου αυτο εννοω καλη τιμη με κορυφαιο καφε take away = 1 ευρώ τώρα πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό δεν ξέρω. μπορεις αλλα αυτο που θα πιεις θα ειναι δηλητηριο 1.5 ευρώ καφές = win 1,60 και δωρο το νερακι δεν ακουγεται καλυτερο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 εκεί που δούλευα είχα 2 επιλογές στην γειτονιά για να πιω καφέ. η μία ήταν στο μπουγατσατζίδικο που είχε τον φρέντο ή 1,50 ή 1,70 δεν θυμάμαι ακριβώς μαζί με νερό το οποιο δεν ήθελα. για μένα που έπαιρνα καφέ κάθε μέρα είχα νερό στην δουλειά μου ήθελα κάτι φθηνότερο. υπήρχε και ένα μπαράκι εκεί κοντά που είχε τον φρέντο 1 ευρώ το θέμα ήταν άσχετα απο την τιμή ότι προσωπικά απο το μπαράκι μου φαινόταν ο πιο νόστιμος. τώρα αυτό πως γίνεται δεν ξέρω! και σε κανα 2 άλλα που δοκίμασα στην γειτονιά φρέντο με 1,5 πάλι δεν μου άρεσε σαν γεύση! στο μπαράκι με το 1 ευρώ ο λάτε είχε 1,50 αλλά ήταν λίγο λαχείο ποιος θα σου τον κάνει γιατι 1-2 άτομα τον κάνανε σωστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο αυτος που τον φτιαχνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 το καλοκαιρι παιζει ρολο το νερακι δωρο,τωρα ομως που λογω καιρου οι περισσοτεροι πινουν ζεστα καφεδακια ισως ειναι καλυτερα να εχεις τιμη ανταγωνιστικη οσο μπορεις στον καφε. σαφως παιζει ρολο ο μαστορας διοτι εχουμε πηξει στους ασχετους. πχ γνωστη αλυσιδα καφε κτλ εχει καιρο τωρα τον καφε εσπρεσσο 1,30 τον διπλο,επισης τοσο εχει κ τον καπουτσινο οκ ποιοτητα κ μου καθεται καλα ομολογω.ελα ομως που το προσωπικο δεν σκαμπαζει?δεν γουσταρει?ξερω κ γω καφε παντως της προκοπης δεν πινεις..ειδικα καπουτσινο.εκτος ελαχιστων εξαιρεσων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Ειναι τεχνη το ζεστο το αφρογαλο..Να μην σου κοψει το γαλα , να μην το καψεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 εδω στην γειτονιά μου ΟΛΟΙ μα όλοι παίρνουν απο ενα καφε που εδω και 2 χρόνια έχει 1.20 +νερο δωρο και τον χειμώνα 1.30 + τυροπιτά δώρο (ειδικά για το πρωι ειναι πολύ έξυπνη κίνηση) φαντάσου ειναι ενα μικρο cafe και έχει βάλει 3 delivery πρωι 2 το απογευμα και έχει και άλους 3 υπαλλήλους μέσα ε κατι σωστό θα κάνει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Ειναι τεχνη το ζεστο το αφρογαλο..Να μην σου κοψει το γαλα , να μην το καψεις.. ετσι ακριβως,ειδα κατι μπαριστες στην ΧΟ.ΡΕ.ΚΑ κ ηπια κατι καφεδες απο τα χερια τους αλλο πραμα...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 illy αρκετα ξεπερασμενος σαν χαρμανι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ χωρις λογο υπαρχουν χαρμανια οπου ειναι ετη φωτος μπροστα,δεν ειναι τυχαιο οτι το μεγαλυτερο κομματι της πιτας το εχουν οι hausbrandt dimello lavzza danezi οσο για το λαβαντζα δν ειναι κακος αλλα δεν μπορει ακομα να φτασει τους υπολοιπους Ακριβώς. Ο illy είναι κακός καφές απλά. Επίσης ο lavazza (cream de aroma) είναι ο καλύτερος καφές για πλαστικό ποτήρι κατά την άποψή μου. Ενώ οι άλλοι τρεις που αναφέρεις πρέπει να είναι σε φλιτζάνι όπωσδήποτε για να βγάλουν όλα τους τα αρώματα.Τότε είναι σαφώς ανώτεροι. Επίσης έχω ακούσει εξευτελιστικές τιμές για τον συγκεκριμένο. Σε 5 καφέδες θα έχεις βγάλει το κιλό για να καταλάβεις με την τιμή που λες. Εγώ τον συμπαθώ αρκετά αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον δουλέψουν όπως πρέπει για να γίνει καλός ή δεν έχουν καλές συνθήκες παρασκευής. Το πιο σημαντικό στον εσπρέσο είναι η μηχανή. Όσο πιο καλά δουλεύει η μηχανή τόσο πιο καλό καφέ θα πίνεις. Καλό καθάρισμα, καλό νερό χωρίς άλατα, ιδανική θερμοκρασία και πίεση καθώς επίσης και συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος. Όσον αφορά για το νερό μαζί με τον καφέ νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι δεν το εκτιμούν γιατί δεν τους ενδιαφέρει το νερό εφόσον θα πάνε κάπου που έχει νερό να πιουν. Θα ήταν προτιμότερο να τους το έδινες δωρεάν αν το ζητήσουν οι ίδιοι..Τότε θα τους αρέσει καλύτερα νομίζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 ονόμασε το Cheddar Deli Pro....δώσε βάση στο καλό λιωμένο cheddar και εγώ θα έρχομαι κάθε μέρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες