ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Γνωρίζει κανείς...αν δέχονται prepaid πιτωτικές; Ενδιαφέρομαι για Ιταλία και όλα μα όλα τα πρακτορεία ενοικίασης μου λένε πως για τη δέσμευση της εγγύησης δέχονται μόνο πιστωτικές(αυτές με τους ανάγλυφους χαρακτήρες, συνδεδεμένες με λογαριασμό-VISA,MAESTRO,MASTERCARD) Δε γίνεται να βγάλω τέτοια κάρτα, οπότε ρωτάω: Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν να γίνει η δέσμευση ποσού για την εγγύηση μέσω προπληρωμένης; Ή θα πάω εκεί και θα πάρω τον &%@)!#; Βοηθειααααα! Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο δύσκολο να νοικιάσεις ένα αμάξι... :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Μετρητά. Αλλιως δεν νομιζω να σου ενοικιάσουν όχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Δέχονται μόνο πιστωτική κι όχι prepaid γιατί, Αν, χτυπα ξύλο, πας και κοπανήσεις το αμάξι, σε έχουν χρεώσει στην κάρτα πριν το πάρεις χαμπάρι καν. Θέλει, απαραιτήτως πιστωτική, με μεγάλο σχετικά όριο (δεν γνωρίζω το πόσο μεγάλη, αλλά σε δική μου με όριο τα 1500€ δεν πέρασε ποτέ) και ο ιδιοκτήτης της κάρτας να είναι παρόν. Τέλος, αν καταφέρεις και κάνεις κάτι, να ξέρεις ότι ο αν ο κάτοχος της κάρτας, είναι διαφορετικός από τον οδηγό, καλό θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους το πεις. Κανονικά ο οδηγός σε αυτή την περίπτωση, δηλώνεται ως 2ος οδηγός με έξτρα χρέωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 μερικες εταιριες δεχονται prepaid αρκει να εχεις μεσα το ποσο της ενοικιασης και της εγγυησης την οποια θα κρατησουν και θα στην επιστρεψουν σε 1 μηνα μετα το τελος της ενοικιασης.Επισης μπορεις να δωσεις μετρητα ενα ποσο γυρω στα 200 ευρω σαν εγγυηση και στα δινουν πισω με το τελος τηνς ενοικιασης. Το καλυτερο ειναι πριν πας να παρεις τηλ να ρωτησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Μετρητά. Μετρητά δέχονται μόνο για την ενοικίαση. Όχι για την εγγύηση δυστυχώς... μερικες εταιριες δεχονται prepaid αρκει να εχεις μεσα το ποσο της ενοικιασης και της εγγυησης την οποια θα κρατησουν και θα στην επιστρεψουν σε 1 μηνα μετα το τελος της ενοικιασης.Επισης μπορεις να δωσεις μετρητα ενα ποσο γυρω στα 200 ευρω σαν εγγυηση και στα δινουν πισω με το τελος τηνς ενοικιασης. Το καλυτερο ειναι πριν πας να παρεις τηλ να ρωτησεις Τον περασμένο Οκτώβρη είχα νοικιάσει όχημα με Visa Electron(με όριο 800Ε) αλλά ο τύπος εκεί(Ιταλία) μου είπε πως οι κανονισμοί τους λένε πως μόνο πιστωτική δέχονται(την κάρτα τη δέχτηκε το σύστημα-εκείνος απλά δοκίμασε). Ούτε prepaid. Όταν τους εξηγώ την κατάσταση δε δέχονται κανενός είδους διακανονισμό. Είναι ανένδοτοι. Φίλε μουστάρδα μου είπαν όσα αναφέρεις στο τηλέφωνο. Απλά ψάχνω μήπως υπάρχει εναλλακτική. Είναι απαράδεκτο να απαιτούν απ'τον πελάτη να έχει πιστωτική. Εγώ είμαι διατεθιμένος και μετρητά να κρατήσουν για εγγύηση αλλά δε δέχονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ναι ρε συ, σκέψου το λίγο. Πόση προκαταβολή μπορείς να τους δώσεις ? Χτύπα ξύλο πες ότι εμπλέκεσαι σε ατύχημα με ακόμη ένα όχημα. Η εταιρία δεν πρόκειται να είναι καλυμμένη, όσο εσύ θα μπορείς να γίνεις "μπουχός". Είναι μια δικλείδα ασφαλείας. Μην σκέφτεσαι με την νοοτροπία του έλληνα... έεελα μωρέ, θα πάω Μύκονο και να νοικιάσω μια γουρούνα, ένα παπί, ένα σκούτερ, ένα @ρχίδι κι ας μην έχω οδηγήσει ποτέ. Και λίγο οφ τόπικ. Πέρυσι, είχα πάει Ιταλία και νοίκιασα αυτοκίνητο από μεγάλη εταιρία ενοικίασης. Ένα μήνα αφ'ότου γύρισα, μου έστειλαν επιστολή στο σπίτι η οποία ανέφερε τα χιλιόμετρα που έκανατην μέση κατανάλωση που είχατις ζημιές (που δεν είχα)την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον, με βάση το πόσα χιλιόμετρα διένυσα. Πόσο πίσω είμαστε ??? Εν κατακλείδι, ξεκίνα να σκέφτεσαι εναλλακτικές, αν δεν καταφέρεις κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ναι ρε συ, σκέψου το λίγο. Πόση προκαταβολή μπορείς να τους δώσεις ? Χτύπα ξύλο πες ότι εμπλέκεσαι σε ατύχημα με ακόμη ένα όχημα. Η εταιρία δεν πρόκειται να είναι καλυμμένη, όσο εσύ θα μπορείς να γίνεις "μπουχός". Είναι μια δικλείδα ασφαλείας. Μην σκέφτεσαι με την νοοτροπία του έλληνα... έεελα μωρέ, θα πάω Μύκονο και να νοικιάσω μια γουρούνα, ένα παπί, ένα σκούτερ, ένα @ρχίδι κι ας μην έχω οδηγήσει ποτέ. Μετρητά όσα θα δέσμευαν απ'την κάρτα, όχι πάνω από καμιά 600Ε. Μη νομίζεις οτι δε σκέφτομαι υπεύθυνα. Γνωρίζω όμως οτι υπάρχουν κι οι ασφαλιστικές στη μέση. Η εναλλακτική μου με τα μετρητά είναι ισοδύναμη λύση με την κάρτα. Απλά εξωτερικό θεωρούν δεδομένο την πιστωτική-εκεί είναι το λάθος τους κατεμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Φιλε χωρις πιστωτικη καρτα δεν σου νοικιαζουν αυτοκινητο.Ουτε μετρητα δεχονται ουτε προπληρωμενες καρτες!Μην πας με την ελπιδα οτι κατι θα γινει κτλ.,γιατι τιποτα δεν θα γινει αμα δεν εχεις πιστωτικη καρτα! Ρωτησε στην τραπεζα για πιστωτικη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Φιλε χωρις πιστωτικη καρτα δεν σου νοικιαζουν αυτοκινητο.Ουτε μετρητα δεχονται ουτε προπληρωμενες καρτες!Μην πας με την ελπιδα οτι κατι θα γινει κτλ.,γιατι τιποτα δεν θα γινει αμα δεν εχεις πιστωτικη καρτα! Ρωτησε στην τραπεζα για πιστωτικη..... Εξαιρεση στη Γερμανια που νοικιαζεις και με την Maestro αλλα φανταζομαι ειναι το ιδιο, σου χρεωνουν το Kontonummer στο αψε σβησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 πριν 2 χρονια πηγα βαρκελωνη και ειχα κλεισει αυτοκινητο απο την sixt με prepaid πληρωμενο κανονικα.φτανοντας εκει μου ειπε ο υπαλληλος και του εδωσα την καρτα για εγγυηση ομως εγω δεν ειχα μεσα λεφτα,αν θυμαμαι καλα ηθελε 300ευρω για προεγκριση,και δεν μου εδωσε για αυτο το λογο.αν ειχε μεσα θα μου το εδινε.πηγα στο ξενοδοχειο και πηρα μια τοπικη εταιρια που ηθελε 40ευρω την ημερα εναντι 20 που ειχα βρει απο το ιντερνετ απο την σιξτ αλλα αντι για πιστωτικη του εδωσα 200ευρω μετρητα και μου τα εδωσε πισω οταν επεστρεψα το αυτοκινητο στο ξενοδοχειο. πριν πας οπου πας ψαξου λιγο τηλεφωνικα με τις τοπικες εταιριες της πολης εκει και ακομα καλυτερα ρωτα το ξενοδοχειο αν συνεργαζεται με καποια εταιρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες