4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 ............ .................. Ειστε απο αυτους με το Fiat Punto το 1400cc με τα 300 αλογα με τις brembo τις δαγκανες, τους τεραστιους δισκους και τα αυτοκολλητα NOS ???? Αν ναι ....καποια στιγμη θα μεγαλωσετε και θα θα σας περασει .......λιγο υπομονη! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 ........... Παναγιωτη τα δυο σωληνακια που πανε πισω στη μοναδα ABS δεν τα βλεπω αλλαγμενα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) .... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2013 από τον deargr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Παναγιωτη τα δυο σωληνακια που πανε πισω στη μοναδα ABS δεν τα βλεπω αλλαγμενα!! Γιωργο , για αυτα κατι μου ειπε , αλλα δεν θυμαμαι ρε φιλε . Θα τον παρω αυριο τηλ . να μου πει και θα ενημερωσω . Εσυ γνωριζεις οτι μπορουν να αλλαχθουν και αυτα ? Ειναι τοσο κοντα οσο φαινονται ή ειναι ποιο μακρυα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Πανε σχεδον μεχρι το αμορτισερ το πισω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ξερεις τι φοβαμαι εγω πιο πολυ τωρα........? Οτι πριν τη μόντα αυτα τα δυο πισω μαζι με ολα τ'αλλα τρωγανε μια χ πιεση, τωρα που ολα ειναι υψηλης και δεν μπαλονιαζουν καθολου αυτα τα δυο εκει πισω τι πιεση μπορει να δεχονται???.....μηπως η πιεση εχει παραμεγαλωσει τωρα γιαυτα τα δυο σωληνακια??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Γι'αυτο σε ρωτησα αν γνωριζεις ποσο μηκος εχουν . Παντως και σε αλλους βλεπω οτι δεν τα αλλαζουν . Εχω στειλει ηδη mail στον μηχανικο και θα εχουμε απαντηση αυριο . Θα τον παρω και τηλεφωνο . 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ξερεις τι φοβαμαι εγω πιο πολυ τωρα........? Οτι πριν τη μόντα αυτα τα δυο πισω μαζι με ολα τ'αλλα τρωγανε μια χ πιεση, τωρα που ολα ειναι υψηλης και δεν μπαλονιαζουν καθολου αυτα τα δυο εκει πισω τι πιεση μπορει να δεχονται???.....μηπως η πιεση εχει παραμεγαλωσει τωρα γιαυτα τα δυο σωληνακια??? εχει μια λογικη αυτο που λες,ισως θα επρεπε ο panag να παρει κανα 2-3 αποψεις απο μηχανικους και οχι μονο του μηχανικου που εκανε την αναβαθμιση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Νομιζω οτι η παρακατω φωτο μας δεινει μια εικονα για το μηκος τους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ξερεις αυτο το καιρο μας βλεπουν και λιγο με αυτο στο κουτελο!! οχι οτι παλια ηταν καλυτερα αλλα τωρα εχει παραγινει το κακό! Εγω σε εναν που πηγα και του ειπα " Εχω μια χαρα φρεναρισμα αλλα θα ηθελα να μην εχει αυτη τη σπογγωδη αισθηση που μου προκαλει ανασφαλεια" ξερεις τι μου ειπε ??? :lipssealed: Σωληνακια υψηλης παντου! Δισκους beringer ebc τακακια καλης ποιοτητας υγρα 19αρα ακτινικη τρομπα και μια ακριβη μανετα! Του λεω φαντασου να μην σου ελεγα οτι εχω και καλο φρεναρισμα τι θα μου ελεγες................και εφυγα γελωντας! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Νομιζω οτι η παρακατω φωτο μας δεινει μια εικονα για το μηκος τους. ....αυτα ειναι για να τραβας κανεναν απο πισω για να κανει σκι :tooth: :tooth: ποπο ρε συ πολυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια ειναι!!!........φαντασου απωλειες που εχει το υγρο στην πιεση της δαγκανας!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτη η φωτο ειναι απο εναν τυπο που παρεκαμψε εντελως το ABS στο bandit του . Την αποφαση να προχωρησω σε αυτη την αλλαγη την πηρα λογω του οτι στο internet υπαρχουν αναφορες απο ιδιοκτητες bandit που βελτιωσαν το φρεναρισμα και την αισθηση με αυτο που εκανα και εγω . Δηλαδη αλλαγη τρομπας (GSXR1000,Bking,Hayabusa k.l.p) και προαιρετικα σωληνακια υψηλης πιεσης Αν περιμενα απο τους μηχανικους εδω , θα πηγαινα σε 10 και θα ακουγα 10 διαφορετικες αποψεις . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2013 από τον Panag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ξερεις αυτο το καιρο μας βλεπουν και λιγο με αυτο στο κουτελο!! οχι οτι παλια ηταν καλυτερα αλλα τωρα εχει παραγινει το κακό! Εγω σε εναν που πηγα και του ειπα " Εχω μια χαρα φρεναρισμα αλλα θα ηθελα να μην εχει αυτη τη σπογγωδη αισθηση που μου προκαλει ανασφαλεια" ξερεις τι μου ειπε ??? :lipssealed: Σωληνακια υψηλης παντου! Δισκους beringer ebc τακακια καλης ποιοτητας υγρα 19αρα ακτινικη τρομπα και μια ακριβη μανετα! Του λεω φαντασου να μην σου ελεγα οτι εχω και καλο φρεναρισμα τι θα μου ελεγες................και εφυγα γελωντας! :rotfl: δηλαδη αν του ελεγες οτι θελεις να ανεβασεις και την ιπποδυναμη 20 αλογα τι θα σου ελεγε τοτε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Reinmeister 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ειστε απο αυτους με το Fiat Punto το 1400cc με τα 300 αλογα με τις brembo τις δαγκανες, τους τεραστιους δισκους και τα αυτοκολλητα NOS ???? Αν ναι ....καποια στιγμη θα μεγαλωσετε και θα θα σας περασει .......λιγο υπομονη! λιγΗ υπομονη... παρεμπιπτοντως ειμαστε απ αυτους με hayabusa με 200 τροχο και 14 ροπη με φρενα κι αναρτησεις και με χορνετ 600 κουτα για τα σουβλακια... λες μεγαλωνοντας εκτος απο συντακτικο να μαθουμε και να επιχειρηματολογουμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Πως και ετσι???? Γιατι δεν πηρες ενα gsx 1250 να του βαλεις πανω εκκεντροφορους, σφυρήλατα, εξατμιση, φιλτρο αερα, power commander, να κανεις και μια ροικη εξελιξη να πηγαινεις τα σουβλακια καλυτερα?? ...και κρατας την busa για τις βολτες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Εγώ νομίζω ότι η πίεση στο κύκλωμα είναι συγκεκριμένη και ότι το μπαλωνάρισμα των σωληνακίων της δαγκάνας είναι αυτό που έχει άμεση επίδραση στην αίσθηση και απόδοση των φρένων. Μπράβο πάντως Παναγιώτη που επεμβαίνεις στους πιο βασικούς τομείς της μοτοσυκλέτας φρενάρισμα και οδική συμπεριφορά. Απλές και βασικές κινήσεις που αποσκοπούν στην ουσία. Επίσης μπράβο σου που αποφάσισες να αναβαθμίσεις την πολύ καλή μοτοσυκλέτα σου στα σημεία, αντί να την αντικαταστήσεις με κάποιο παλαιότερο μοντέλο, αμφιβόλου καταστάσεως και βίου. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δε βλέπω το λάθος σε αυτά που προτείνει ο Reinmeisters.Γιατι δηλαδή να μην κάνει κανείς τον κινητήρα να δίνει αυτο που πραγματικά μπορεί; Γιατί να μην αξιοποιεί τις δυνατότητές του στο full; Αντίστοιχα,γιατι να μην βελτιώσει τις αναρτήσεις του και τα φρένα; Καμία σχέση με πουσαρισμένα στο όριο Punto των 300+ ίππων,εγώ νομίζω πως ο rein μίλησε για μια μετατροπή που δεν θέτει συμβιβασμούς σε αξιοπιστία,καθημερινή χρήση,αλλα βοηθά τη μηχανή να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.3000 δεν είναι λίγα χρήματα,αλλα αν κάποιος αγαπάει τη μηχανή του,γιατι να πάει σε Busa και οχι να βελτιώσει αυτο που έχει; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) .....το καντε λιγο υπομονη σε χαλασε???? χαχααχαχαχαχαχαχαααααααα .....φοβερος σχολιασμός!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2013 από τον 4kings Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Reinmeister 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 .....το καντε λιγο υπομονη σε χαλασε???? χαχααχαχαχαχαχαχαααααααα .....φοβερος σχολιασμός!! βασικα με προβληματισε η αδυναμια σου να αντιληφθεις τα βασικα προφανη στο σκεπτικο του ποστ μου,αλλα λεπτομερεια θα μου πεις...εδω πεθαινουν τα μαυρακια απο την πεινα στο αφρικα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δε βλέπω το λάθος σε αυτά που προτείνει ο Reinmeisters.Γιατι δηλαδή να μην κάνει κανείς τον κινητήρα να δίνει αυτο που πραγματικά μπορεί; Γιατί να μην αξιοποιεί τις δυνατότητές του στο full; Αντίστοιχα,γιατι να μην βελτιώσει τις αναρτήσεις του και τα φρένα; Καμία σχέση με πουσαρισμένα στο όριο Punto των 300+ ίππων,εγώ νομίζω πως ο rein μίλησε για μια μετατροπή που δεν θέτει συμβιβασμούς σε αξιοπιστία,καθημερινή χρήση,αλλα βοηθά τη μηχανή να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.3000 δεν είναι λίγα χρήματα,αλλα αν κάποιος αγαπάει τη μηχανή του,γιατι να πάει σε Busa και οχι να βελτιώσει αυτο που έχει; φιλαρακι το gsx 1250 fa το πηρα μεταχειρισμενο πριν 1 μηνα 6300 ευρω μοντελο 10/2011 με 9000 χλμ,δεν λεω μου αρεσε και το busa και με 1300 ευρω παραπανω επαιρνα busa του 2009 με 15000 χλμ. και με πολλα εχτρα επανω,αλλα η busa δεν κανει για την πολη και πρεπει να εχεις ενα δευτερο μηχανακι για τις καθημερινες μετακινησεις. τωρα λοιπον το να ριξεις 3000 ευρω για να το κανεις busa ειναι μαλακια για μενα,πας και δινεις λεφτα και την παιρνεις κατευθειαν . το gsx θελει 3-4 πραγματα πραγματακια για να βελτιωθει,δηλαδη εξατμιση-φιλτρο ελευθερας και ενα power commader,α και μια ζελατινα για τον αερα κατα την προσωπικη μου αποψη παντα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δε βλέπω το λάθος σε αυτά που προτείνει ο Reinmeisters.Γιατι δηλαδή να μην κάνει κανείς τον κινητήρα να δίνει αυτο που πραγματικά μπορεί; Γιατί να μην αξιοποιεί τις δυνατότητές του στο full; Αντίστοιχα,γιατι να μην βελτιώσει τις αναρτήσεις του και τα φρένα; Καμία σχέση με πουσαρισμένα στο όριο Punto των 300+ ίππων,εγώ νομίζω πως ο rein μίλησε για μια μετατροπή που δεν θέτει συμβιβασμούς σε αξιοπιστία,καθημερινή χρήση,αλλα βοηθά τη μηχανή να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.3000 δεν είναι λίγα χρήματα,αλλα αν κάποιος αγαπάει τη μηχανή του,γιατι να πάει σε Busa και οχι να βελτιώσει αυτο που έχει; Τις "εξω" βελτιωσεις τις καταλαβαινω, εχουν να κανουν με την ασφαλεια πολλες φορες!! Τις "μεσα" βελτιωσεις δεν μπορω να τις καταλαβω .....πολυ χρημα για ποιο λογο???? Η φιλοσοφια που εχεις δηλαδη οταν πας και παιρνεις ενα gsx 1250 ποια ειναι??? να εχεις αλογα και ροπες μετά τα 170χλμ?? Απο ποτε η φιλοσοφια ενος Sport Touring ειναι να εχει τρελες επιδοσεις ψηλα?? Να κατσω να επιχειρηματολογησω σε καποιον που λεει οτι το 1250 δεν εχει γκαζι και οτι αμα δεν βαλεις εκκεντροφορους πληρωνεις τελη και εχεις γκαζι και ασφαλεια που αντιστοιχουν σε παπι????????????? ....και πολλα ειπα! υ.γ με μια εξατμιση και ενα φιλτρο στην τελικη φερτε μου οτι παπι θελετε!! ε ρεεεεε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2013 από τον 4kings Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Ειστε απο αυτους με το Fiat Punto το 1400cc με τα 300 αλογα με τις brembo τις δαγκανες, τους τεραστιους δισκους και τα αυτοκολλητα NOS ???? Αν ναι ....καποια στιγμη θα μεγαλωσετε και θα θα σας περασει .......λιγο υπομονη! Καλα,πες και εσενα εχουμε αλλαξει και ενα πμ και δεν σου απανταω. Οι αλλοι που κανουν και like με ξερουν απο χθες? Σε αυτο το φορουμ εχω δει και εχω δει κατα καιρους,αλλα πλεον δεν υπαρχει νημα που να μην βιαζεται καθημερινως με π@π@ριες!! ΑουφΒιντερζεν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 βασικα με προβληματισε η αδυναμια σου να αντιληφθεις τα βασικα προφανη στο σκεπτικο του ποστ μου,αλλα λεπτομερεια θα μου πεις...εδω πεθαινουν τα μαυρακια απο την πεινα στο αφρικα... ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι μια μηχανη πρεπει να στηριζει τις επιδοσεις της σε ολους τους τομεις??? πλαισιο φρενα αναρτησεις ποσα πρεπει να δωσεις λοιπον??? ....αξιζει?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Δεν βλέπω και πολύ διάθεση για συζήτηση,και έχω την εντύπωση οτι τζάμπα ο κόπος αλλα τελοσπάντων Η φιλοσοφία φίλε μου όταν πας και παίρνεις ενα GSX1250 δεν είναι μια και καθορισμένη. Νομίζεις οτι όλοι οι κάτοχοι της μηχανής αυτής σκέφτονται όπως εσύ; Εσυ προφανώς δεν θέλεις να έχεις παραπάνω δύναμη και ροπή απ'οσο έχεις τώρα,δεν σε πειράζει που έχεις εναν αρκετά φιμωμένο κινητήρα,μπραβο σου! Αυτό δηλαδή πάει να πει οτι κανένας αλλος δεν θέλει τιποτα απο τα παραπάνω; Εγω θεωρώ οτι μια τέτοια μετατροπή θα έδινε εναν ακομα πιο πολύπλευρο χαρακτήρα στη μηχανή αυτή,στερώντας ελάχιστα. Δηλαδή θα διατηρούσε η μηχανή τα βασικά,καλά της γνωρίσματα και θα έδινε παραπάνω δυνατότητες. Τώρα το πως με το να κάνεις 1ο στάδιο ενα Bandit 1250 περνάς σε επίπεδο Busa δεν το καταλαβαίνω...η Hayabusa δηλαδη ειναι μονο η ισχυς της; Πλαισιο,γεωμετρία κτλ δεν έχουν καμια διαφορα με το Bandit? Θες να μου πεις οτι οταν δινεις εξτρα 25 αλογα και 2.5 κιλα ροπη σε ενα Bandit εγινε φτυστο Hayabusa? Δεν πρότεινε κανείς να κανετε το Bandit Hayabusa,ξαναδιαβάστε τα ποστ γιατι δεν εχετε πιασει το νοημα νομιζω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Καλα,πες και εσενα εχουμε αλλαξει και ενα πμ και δεν σου απανταω. Οι αλλοι που κανουν και like με ξερουν απο χθες? Σε αυτο το φορουμ εχω δει και εχω δει κατα καιρους,αλλα πλεον δεν υπαρχει νημα που να μην βιαζεται καθημερινως με π@π@ριες!! ΑουφΒιντερζεν. Ισως να καταλαβαν το υφος που το λεω και να πιστευαν οτι δεν θα προσβληθεις! Δηλαδη αν σε ειχα διπλα μου και σου ελεγα: "καλα ρε μαλακα, τις καγκουριες που καναμε 18 χρονων στα αμαξια μας θα κανουμε τωρα και στις μηχανες μας? " θα παιζαμε μπουνιες μετά?? ξεκολλατε γαμω την κριση μου γαμω ...που μου εισαστε ολοι ετοιμοι να βγαλετε τα πιστολια με το παραμικρο! :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες