N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πήγα σήμερα αλλά πρόλαβα λίγα πράγματα ! Θα δω αν θα ξαναπάω μετά ! Πάρτε μια μικρή γεύση ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 βιντεακι ηταν το νοημα να βαλεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Αν και ποτε δεν με ξετρελαινε το αθλημα, μπραβο στα παιδια που το εχουν οργανωσει σε σπορ και πανε σε πιστες να κανουν τα γουστα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα βάλω και βίντεο ! Ξεκινάω να πάω ! Αν θέλει κανείς να έρθει ας με πάρει τηλ ! 697 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Τώρα είναι; Δεν θα έπρεπε να είναι το πρωι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Κάνανε διάλημα για μεσιμέρη ! τώρα πρέπι να έχουν ξανα αρχίσει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Νικόλα ίσως να έπρεπε να σβήσεις το τηλέφωνο σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νικόλα ίσως να έπρεπε να σβήσεις το τηλέφωνο σου.... +1 αν δεν θες να χτυπαει συνεχεια για διαφορους λογους, πχ φαρσες κτλ. αν ηθελες να επικηνωνησεις με αυτους που θα πανε μπορουσες να τους πεις να σου στηλουν πμ και να κανονησετε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον -Giorgos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ε αν ειναι και μπορέι ας το κάνει κάπιος Moderator φέυγωωω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ωραια ηταν.Ειχε αρκετο κοσμο,δυνατες κοντρες,και πολυ αερα!Μας πηρε το κεφαλι.Τα SUZUKI ειχαν την τιμητικη τους. Πηξαμε στα HAYABUSA και GSXR λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ωραια ηταν.Ειχε αρκετο κοσμο,δυνατες κοντρες,και πολυ αερα!Μας πηρε το κεφαλι.Τα SUZUKI ειχαν την τιμητικη τους. Πηξαμε στα HAYABUSA και GSXR λεμε Πολύ Hayabusa :/στα Tiger και τα TKM ήταν γαμάτα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πολύ Hayabusa :/στα Tiger και τα TKM ήταν γαμάτα !!! Και ναι,τα ΚΤΜ πηγαιναν σφαιρα,και τερματιζαν!!!!!!!!!Θα τα πηγαινουν σε καλο μαστορα :P Καποιος οδηγος(δεν θυμαμαι ονομα) με ΚΤΜ ειναι πρωταθλητης Ελλαδος και κατεχει και το παγκοσμιο ρεκορ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 μην ξεχνατε το αμάξι dragster είχα μπει μέσα και καλά βοηθός μηχανικού στο μηχανικό μου και όταν το αμάξι έδωσε μου τρύπησε το στομάχι έτρεμε η γη λέμε παρ όλα αυτά ήταν μια συναρπαστική μέρα απ το πρωί στις 11 είμουν εκεί μέχρι το τέλος μπράβο σε όλα παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 υπαρχουν και αλλα βιντεο απο τον ιδιο χρηστη, τα βγαζει και στις προτασεις δεξια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasole 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 για οσους δεν πηγανε χασανε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Υπαρχει ηδη θεματακι φιλε μου..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Υπαρχει ηδη θεματακι φιλε μου..... Το δικό μου έχεις κάνει link ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Το δικό μου έχεις κάνει link ! Δεν αναφερομουν σε σενα Νκολα....αλλα στο παλικαρι που ανοιξε δευτερο θεμα για το dragster ενω υπηρχε ηδη το δικο σου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ειχε εισοδο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί..KTM Duke 690 <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Δεν αναφερομουν σε σενα Νκολα....αλλα στο παλικαρι που ανοιξε δευτερο θεμα για το dragster ενω υπηρχε ηδη το δικο σου..... Αααα sorry ! :) Πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί..KTM Duke 690 <3 Duke & Tiger ήταν όλα τα λεφτά ! μπούχτισα με Hayabusa τις σιχάθηκα ! ειχε εισοδο? 10€ μια μέρα οι δυο 15€ ήταν λίγο πολλά τα λεφτά ! δεν πρόλαβα να δω πολλά πράματα :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200488767401116.2202147.1215321622&type=3 Λιγες φωτογραφιες απο μενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες