Jump to content
Honda_Supra

ΚΤΕΟ στα 50άρια;

Recommended Posts

Κάτι ακούστηκε οτι θα αρχίσουν και τα 50άρια να περνάνε απο κτεο, ξέρει κανείς τίποτα, ακούσατε κάτι σχετικά με αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν περνάνε ακόμη. Θα περνάνε όταν θα φύγουν απο την δικαιοδοσία της Τροχαίας, και πάνε στο Υπουργείο Μεταφορών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε sorath αν είναι έτσι τότε από φέτος που το δίπλωμα των 50cc πήγε ήδη στο Υπουργείο Μεταφορών , πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει το κτεο για τον επόμενο έλεγχο. Πάντως δε πιστεύω να περάσουν κάτι τέτοιο , είναι πολύ τρελό 50cc να περνάνε κτεο λες και τι καίνε . Ακόμη και για να μαζέψουν χρήματα από τόσο μικρή κατηγορία μου φαίνεται παράξενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εμαθα απο φιλο οτι απο δευτερα παιζι να πεφτουν και προστημα.και ναι οντος και τα 50cc θα περνανε κτεο πλεον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πιστευεις οτι σου λεει ο καθενας... Αν ειναι να περνανε θα το ειχαμε ακουσει στις ειδησεις και θα ειχε βγει επισημη ανακοινωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πιστευεις οτι σου λεει ο καθενας... Αν ειναι να περνανε θα το ειχαμε ακουσει στις ειδησεις και θα ειχε βγει επισημη ανακοινωση!

η μηχανες περνανε κτεο εδω και πολυ καιρο.κανε μια βολτα απο ενα κτεο να ρωτησης. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μηχανες περνανε κτεο εδω και πολυ καιρο.κανε μια βολτα απο ενα κτεο να ρωτησης. :mellow:

Το ξερω αυτο! Αλλο οι μηχανες ομως και αλλο τα Μοτοποδηλατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμενα μου το πανε παντως παιδια!

Και μου ειπανε οτι θα μας ερθουν σπιτι τα χαρτια για να περασουν ΚΤΕΟ και οι μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου και τα 50αρια...ελεος δηλαδη! που στο διαολο θα βρουμε να πληρωσουμε ΚΑΙ αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια θα περνανε κτεο τα 50αρια των οποιων η αδεια κυκλοφοριας εχει εκδοθει στο υπουργειο και οχι στη τροχαια οπως γινοταν παλιοτερα.αν η αδεια κυκλοφοριας εχει εκδοθει στη τροχαια δε περνανε.ρωτησα σε κτεο κ μου το ειπαν αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε τη γλιτωσα! Στο τελος κανεις δεν θα μπορει να εχει μοτοσυκλετα αλλα και αυτοκινητο κιολας ετσι οπως πανε τα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ειναι κανενας που να το εχει περασει στα ΚΤΕΟ μεχρι στιγμης? Απο την στιγμη που εχουμε τον πρωτο που το περασει τοτε ειναι σιγουρη κατασταση! Προς το παρον δεν το πιστευω και 100%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα