Jump to content
sorips

Μιχάλης Μυρογιάννης: ένα παλικάρι με διπλωμένα πόδια

Recommended Posts

Αναρωτιεμε ωρες ωρες,εαν τελικα οι τρεις μεγαλοι ηγετες στην Γιαλτα ειχαν συμφωνησει η ελλαδα να εχει επιρροη 90% σοβιετικη ενωση και 10% ΗΠΑ-αγγλια,το αντιθετο δηλαδη απότι συμφωνηθηκε,τοτε ποια θα ηταν η τυχη της χωρας και πόσους χιλιαδες νεκρους θα κλαιγαμε στα γκουλαγκ και πόσοι θα πεθαιναν απο πεινα?

Υπερβαλω?

Μπα.........για να δουμε τι λεει η ιστορια.

ΚΙΝΑ Ο μεγαλος ΜΑΟ τσε τουνγκ(τι ειρωνια το σαιτ που εγραψε αυτο το θεμα ,εχει το ονομα του mao.gr) με το ''μεγαλο αλμα'' εστειλε στον ταφο 45 Ε-ΚΑ-ΤΟ-ΜΥ-ΡΙ-Α κινεζους......απο πεινα.

Cool....? B)

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=355168

ΟΥΚΡΑΝΙΑ επι ΕΣΣΔ

«Ο ένας νεκρός είναι τραγωδία, τα εκατομμύρια στατιστική» . Η φράση αποδίδεται στον Στάλιν

Επτά εκατομμύρια νεκροί θα μπορούσε να είναι ο πληθυσμός μιας μικρής χώρας. Ωστόσο, πρόκειται για τον αριθμό των ανθρώπων που υπολογίζεται ότι πέθαναν στον «Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας τα έτη 1932 - 1933».

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_13/12/2006_175893

ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Δύο εκατομμύρια άνθρωποι, το ενα τέταρτο περίπου του πληθυσμού της Καμπότζης, βρήκαν τον θάνατο υπό το καθεστώς του Πολ Ποτ, που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στη χώρα κατά την περίοδο 1975 -1979.

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15567&subid=2&pubid=1787755

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ σημερα

Τρώνε παιδιά για να επιβιώσουν στη Βόρειο Κορέα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63773772

Δραπέτευσα από την κόλαση της Βόρειας Κορέας

Η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του Σιν εκτελέστηκαν επειδή σχεδίαζαν να δραπετεύσουν. Τους κατέδωσε ο ίδιος! Ηταν μόλις 13 ετών και έτρεμε ότι θα τον εκτελούσαν αν μάθαιναν ότι γνώριζε και σιώπησε.

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=450107

Μηπως να σταματησω?Πνιγηκατε στο αιμα?

Για να κλεισω θα σημειωσω οτι για καποιους ο συγκεκριμενος γερος ηταν δολοφονος,για άλλους παλι ο ''καπταν Γιωτης'' κατα κοσμο Χαρ,Φλωρακης ηταν δολοφονος.

Δικιο εχουν και οι δυο.......................εξαρτατε ομως απο ποια πλευρα κοιταζεις το νομισμα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάνο τα νομίσματα έχουν πάντα 2 όψεις.Αλλά πάντα έχουν την ίδια αξία.

Οποιος είναι δολοφόνος είναι δολοφόνος.Πάπαλα.

Τώρα τα γκουλάγκ και τα ρέστα μου θυμίζουν απαντήσεις του μπουμπούκου.

Λες και εμείς οι αριστεροπιοπέρα τα ζήσαμε και τα αναπολούμε.

Τα συχαινόμαστε όπως συχαινόμαστε και τα δικά μας χάλια.

Με το να αναφέρω ότι ο τάδε ήταν δολοφόνος και να απαντάς "ναι αλλά και ο δικός σας" έκανε εκείνο

δεν μπορώ να ακολουθήσω.Γυρίζω πολλά χρόνια πίσω,στην προεφηβική μου ηλικία.

Νια νια νια,νια νια νια,σου την είπα. :tooth:

Κάπως έτσι.

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνφωνο...

η γαλανολευκη δεν ταιριαζει σε δολοφονους αοπλων σαν τον ντερτιλη...αλλα σε ανθρωπους με φιλοτιμο αλλα χουντικος με φιλοτιμο δυσκολο...

οτι και να εκανε δεν μπορει να χαρακτηριστει πατριωτης και ανθρωπος απ τη στιγμη που δολοφονησε ενα αοπλο παιδι χωρις κανενα λογο...

ειναι το κολπο τους για να προσεγγισουνε της λαικες μαζες , συνφωνο μαζι σου, δεν τους ειδα να πανε σε κανα σπιτι κανενος απ τα λαμογια του πασοκ και της ΝΔ που κατακλεψανε την ελλαδα ,να διαμαρτυριθουνε ! αλλα βρισκουν καναν ανημπορο και το παιζουν νταηδες εαν ειναι καμια δεκαρια μαζι....

εκτος της πνευματικης νοημοσυνης υπαρχει και η συναισθηματικη νοημοσυνη πραγμα που ολοι αυτοι δεν εχουνε...

Με καλυψες πληρως nik.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για καποιους μανο?

δηδ για σενα δεν ηταν?

μηπος εφταιγε κ ο πιτσιρικας?

ολους αυτους για πιο λογο τους αναφερεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για καποιους μανο?

δηδ για σενα δεν ηταν?

Είναι το "και εσείς καταπιέζετε τους μαύρους". Δηλαδή μια απόπειρα να στραφεί η συζήτηση αλλού και ταυτόχρονα να εξισώσει το ένα με το άλλο.

Σα να σε χτυπήσω με το αμάξι και όταν μου ζητήσεις τα ρέστα να σου πω "και εσύ καβαλούσες μεθυσμένος τις προάλλες, θα μπορούσες να σκοτώσεις κανέναν!"

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γκουλαγκ ηταν γεγονος και ηταν πρακτικη εξοντωσης των αντιφρονουντων Βασιλη ...........τι με μπλεκεις με τον μπουμπουκο.

Ζηλευω μπομπουκο λογο μανωλιδου. :wub:

για καποιους μανο?

δηδ για σενα δεν ηταν?

Εγω παρατηρω τα γεγονοτα Ηλια και δεν παιρνω το μερος κανενος.

Εαν ομως εχει αξια η αποψη μου για την συγκεκριμενη εκτελεση,ειμαι της ιδιας αποψης με την δικη σου.

Διαφωνω ομως με την αφισσα που ανεβασες.Ο κοσμος πειναει,εσυ εχεις μεσο ορο εισερχωμενα εσοδα περιπου 2000 ευρω τον μηνα απο τον μισθο σου συν της γυναιακς σου,αρα η κριση δεν σε πιανει οποτε φιλε δεν δικαιουσε να λες στον αλλο φαε σκουπιδια και οχι απο τα σισσιτια της ΧΑ.

Τροποποιήθηκε από τον manosamos
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμείς οι αριστεροπιοπέρα

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γκουλαγκ ηταν γεγονος και ηταν πρακτικη εξοντωσης των αντιφρονουντων Βασιλη ...........τι με μπλεκεις με τον μπουμπουκο.

Ζηλευω μπομπουκο λογο μανωλιδου. :wub:

Εγω παρατηρω τα γεγονοτα Ηλια και δεν παιρνω το μερος κανενος.

Εαν ομως εχει αξια η αποψη μου για την συγκεκριμενη εκτελεση,ειμαι της ιδιας αποψης με την δικη σου.

Διαφωνω ομως με την αφισσα που ανεβασες.Ο κοσμος πειναει,εσυ εχεις μεσο ορο εισερχωμενα εσοδα περιπου 2000 ευρω τον μηνα απο τον μισθο σου συν της γυναιακς σου,αρα η κριση δεν σε πιανει οποτε φιλε δεν δικαιουσε να λες στον αλλο φαε σκουπιδια και οχι απο τα σισσιτια της ΧΑ.

δε λεω στον αλλο για μενα λεω

δεν εχω αλοστε κανενα τετοιο δικαιωμα

κ το ποσα εχω κ αν εχω

εγω το ξερω

κ δεν τα κλεβω απο κανεναν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Manosamos αφου είπαμε δεν ειχε νεκρούς το πολυτεχνείο... τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τους ψεκασμένους? δεν ξέρουν τι λένε.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάνο τα νομίσματα έχουν πάντα 2 όψεις.Αλλά πάντα έχουν την ίδια αξία.

Οποιος είναι δολοφόνος είναι δολοφόνος.Πάπαλα.

Λες και εμείς οι αριστεροπιοπέρα τα ζήσαμε και τα αναπολούμε.

Τα συχαινόμαστε όπως συχαινόμαστε και τα δικά μας χάλια.

Με το να αναφέρω ότι ο τάδε ήταν δολοφόνος και να απαντάς "ναι αλλά και ο δικός σας" έκανε εκείνο

δεν μπορώ να ακολουθήσω.Γυρίζω πολλά χρόνια πίσω,στην προεφηβική μου ηλικία.

Νια νια νια,νια νια νια,σου την είπα. :tooth:

Κάπως έτσι.

Χωρια οτι περα απο μερικα σταλινομουλαρα και 5-10 γραφικους, οι υπολοιποι πιο περα τα εχουμε καταδικασει 100 φορες τα καμωματα του "κοκκινου φασισμου".

Τι σταλινκσι τι μιχαλολιακινσκι να ειχαμε, εγω ξερω οτι εμεις οι αριστεροπιοπερα θα σηκωναμε αναστημα.

Καποιοι αλλοι θα γκρινιαζανε απο τον καναπε και μερικοι χειροτεροι θα τα κανανε πλακακια με τον σταλινκσι και τον μιχαλολιακινσκι.

Το φονιας μονο του δεν μου λεει τιποτα.

Γιατι και ο παππους μου ειχε καθαρισει κοσμο αμυνομενος, φονια δεν θα τον χαρακτηριζα ομως.

Τωρα ο πραγματικος λογος που γραφει αυτα που γραφει ο αλλος ειναι αυτα που λεει ο le_flwr, αλλα γραφω με την ελπιδα οτι θα σταματησει να μας ζαλιζει για τις μαλακιες του Μαο και του Σταλιν, λες και λεμε τα ιδια. Απ΄την αλλη you can't teach an old dog new tricks και αλλες παρομοιες παροιμιες.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@firomigo

Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις τότε,γιατί ο Γρίβας(γνωστός δήμιος τουρκοκυπρίων)του

μεταβίβασε από τον ασύρματο να σταματήσει τη σφαγή και ο Ντερτιλής άδειασε μια γεμιστήρα

πάνω στον ασύρματο και τον κατέστρεψε;

Μήπως γνωρίζεις ότι πάνω σε κάτι τέτοια "πάτησαν" οι Τούρκοι και βρήκαν δικαιολογία για το 74;

Δεν δικαιολογώ τους Τούρκους,απλά τους βάζω στο ίδιο καζάνι με τους δικούς μας πατριώτες...........

Καταρχήν δεν έχεις απαντήσει στα δικά μου (2) ερωτήματα και ξαναμπαίνεις στη συζήτηση πάλι με νέα ερώτηση. Μάλλον σου αρέσει ο μονόλογος...

Επίσης αυτό με το καζάνι θα πρέπει να σε προβληματίσει εκτός και αν είσαι αφελής ή πιτσιρικάς οπότε οκ.

Την απάντηση για ποιός είναι αληθινός πατριώτης και αν χρειάζετε κανείς να είναι, θα την βρείς στα βιβλία του σχολείου σου, ακόμη και στα ποιήματα του Ρίτσου και του Ελύτη. Αν ήσουν επίσης αληθινός αριστερός και επαναστάτης θα ήσουν και πατριώτης. Αλλά άλλο πράμα είσαι...

Και σταματάω εδώ με εσένα γιατί δεν θέλω να χαλάσω το ποστ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν δεν έχεις απαντήσει στα δικά μου (2) ερωτήματα και ξαναμπαίνεις στη συζήτηση πάλι με νέα ερώτηση. Μάλλον σου αρέσει ο μονόλογος...

Επίσης αυτό με το καζάνι θα πρέπει να σε προβληματίσει εκτός και αν είσαι αφελής ή πιτσιρικάς οπότε οκ.

Την απάντηση για ποιός είναι αληθινός πατριώτης και αν χρειάζετε κανείς να είναι, θα την βρείς στα βιβλία του σχολείου σου, ακόμη και στα ποιήματα του Ρίτσου και του Ελύτη. Αν ήσουν επίσης αληθινός αριστερός και επαναστάτης θα ήσουν και πατριώτης. Αλλά άλλο πράμα είσαι...

Μπα...; Αληθεια; Σε ποιο.... βιβλιο το γραφει αυτο;

Τι εννοεις πατριωτης; Οτι νοιαζεσαι για τη πατριδα σου/κρατος η νοιαζεσαι για το λαο της πατριδας σου; Γιατι εγω νοιαζομαι και για το λαο της πατριδας μου, αλλα και για το λαο των αλλων 200+ κρατων. Αυτο με κανει πατριωτη η οχι;

Προτιμω να ειμαι καλος ανθρωπος και να φερομαι καλα σε ολους τους συναθρωπους μου, ασχετου φυλης, θρησκειας, φυλου κτλ, παρα να ειμαι πατριωτης. Απλα και σταρατα.

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερινή έννοια του πατριώτη...

- εχω δει τουλάχιστον 10 φορες τους θρι χαντρεντ

- Γραφω ανορθόγραφα και κεφαλαία

- πιστεύω σε νεφελιμ πσεκασμους :wub: ρυπαρά γένη κτλ

- πιστεύω πως ο Χιτρερ Αδόλφος (ΧΑ τι μ θυμίζει..) ηταν φιλέλληνας

- παιρνω πρωτεΐνη , εχω Πιτ πουλ ή ροτ βάιλερ

- εχω εξάτμιση να ακούγομαι

- παω εκκλησία καθε ανάσταση, κατεβάζω μπαναγιες αλλα καλα κάναν και έπιασαν τον Παστίτσιο

- Μου αρέσουν τα οπλα και ο πόλεμος

- πιστεύω πως σβαστικα και ναζιστικη χαιρετουρα ειναι ελληνικη.

κ.α. βαριέμαι να γραφω...

Ετσι καταντήσαμε να αυτοαποκαλούνται οι Patriotes

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει ο διάλογος firomigo.

Βέβαια δεν είδα 2 ερωτήματα αλλά 1.

Δεν απάντησα γιατί το θεωρώ αίολο.Πολύ υποθετικό.Αν και αν.

Αλλά θα σου απαντήσω.

Και όχι σαν αριστροπιοπέρας,αλλά σαν πατριώτης.Πραγματικός πατριώτης.Αριστεροπατριώτης δηλαδή!

Αν ένας πληθυσμός μίας περιφέρειας του κράτους μου έχει την ανάγκη να αποσχιστεί,τότε

εγώ σαν κρατιστής κάπου έχω κάνει λάθος.

Δεν μπορεί ένας ευνομούμενος πολίτης που του παρέχω δημοκρατία,ελευθερία,εργασία,δικαιοσύνη,να θέλει

να ενωθεί με τον εχθρό μου.Μάλλον τον έχω αναγκάσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Και αν πάρει τα όπλα με σκοπό την αυτοδιάθεση,για μένα πάει να πει ότι μάλλον τον καταδυναστεύω.

Δεν παίρνει έτσι εύκολα ο πολίτης τα όπλα firomigo.

Μόνο αν τον φτάσεις στον τοίχο.

Και αν πάρω και γω τα όπλα για να του βάλω μυαλό,θα με κρίνουν οι ιστορίες.Οι 2 ιστορίες.

Η σχολική,που θα με αποκαλεί ήρωα και η πραγματική που θα με αποκαλεί σφαγέα........................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει καλό καιρό, δεν πατε καμία βόλτα ? κατά τα αλλά εάν βρεθείτε στον δρόμο σαν μηχανοβιοι θα χαιρετατε ο ένας τον άλλον. αποφασίστε εάν θέλετε να είστε γιαλαντζί μηχανοβιοι η γιαλαντζί σαν άνθρωποι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι απλα οπως ο καθενας βαζει τον Βελουχιωτη,σφυροδρεπανο κλπ κλπ με το ιδιο δικαιωμα βαζω κ εγω αυτον.

Εχω καπου λαθος;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ιστορια ειναι σε βιβλια, οποιος θελει τη διαβαζει, και τη διαβαζει οπως θελει.... Εγω μια παρατηρηση εκανα.

Ο καθενας κρινει, και κρινεται.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι απλα οπως ο καθενας βαζει τον Βελουχιωτη,σφυροδρεπανο κλπ κλπ με το ιδιο δικαιωμα βαζω κ εγω αυτον.

Εχω καπου λαθος;

Ναι συγκεκριμένα, την θεωρω ιδεολογικό εξαναγκασμό. Φιλε μου υπάρχουν καποιοι κανόνες. Δεν μπορεί καποιος να ανεβάζει φωτογραφίες δικτατόρων. Συγκεκριμένα θα κανω αναφορά και το ποστ σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι συγκεκριμένα, την θεωρω ιδεολογικό εξαναγκασμό. Φιλε μου υπάρχουν καποιοι κανόνες. Δεν μπορεί καποιος να ανεβάζει φωτογραφίες δικτατόρων. Συγκεκριμένα θα κανω αναφορά και το ποστ σου.

Αφου γουσταρεις hardcore παιχνιδια θα κανω αναφορα τις δηλωσεις σου τυπου ''Γκαιμπελακο Δενδια'' κλπ που εχεις κανει και να δουμε ποιος εκθετει το φορουμ και ποιος παραβιαζει τους κανονες.

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτος ο δικτατορας ομως θεσπισε το 8αρο και την ασφαλιση που ειχες/εχεις.

Η ιστορια ειναι σε βιβλια, οποιος θελει τη διαβαζει, και τη διαβαζει οπως θελει.... Εγω μια παρατηρηση εκανα.

Ο καθενας κρινει, και κρινεται.

Ωραια.Θα με κρινει ποιος; Για πες μου λιγο σε παρακαλω.Ποιος θα με κρινει;

Απο την στιγμη που τα δικα μου πιστευω δεν μπαινουν σφηνα στα πιστευω αλλου δεν ενοχλω κανεναν δεν με ενοχλει κανεις

Αφου γουσταρεις hardcore παιχνιδια θα κανω αναφορα τις δηλωσεις σου τυπου ''Γκαιμπελακο Δενδια'' κλπ που εχεις κανει και να δουμε ποιος εκθετει το φορουμ και ποιος παραβιαζει τους κανονες.

Εσυ φιλε μου Μανο τι ασχολεισαι; Κλασσικα οι αριστεροι ειναι δηθεν αρκει να πιστευεις τα δικα τους. Αμα πιστευεις κατι αλλο εισαι εθνικιστης και δεν ξερω εγω οτι...

Τι δικαιωματα σας τελειωνουν εκει που αρχιζουν τα δικα μου,σε οτι και να πιστευω. Το ιδιο ισχυει και για μενα και για ολους

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας δούμε κατ' αρχήν τι συνέβει με το 8ωρο.

Το 1931 ιδρύεται η Εργατική Εστία, το 1932 ψηφίζεται το 8ωρο, το 1934 ψηφίζεται ο νόμος περί κοινωνικών ασφαλίσεων (ΙΚΑ), ενώ από το 1935 εφαρμόζονται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πριν την αποφράδα ημέρα της 4ης Αυγούστου 1936.

Για να τα ξεκαθαρίζουμε τώρα, το 8ωρο δεν καθιερώθηκε επί Μεταξά αλλά με το Προεδρικό Διάταγμα της 27ης Ιουνίου 1932, δηλαδή επί κυβέρνησης Ελευθέριου Βενιζέλου.

Πηγή: η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Άσχετοι φασίστες του κερατά...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που εκτιθεται δεν ειναι ενα φορουμ απο τα γραφομενα των μελων του.Τα μελη τα ιδια εκτιθενται προβαλωντας το ποιον τους με το δειγμα γραφης και την κουλτουρα τους.Μου κανει εντυπωση ομως ,την στιγμη που οι περισσοτεροι εισαστε ανεργοι και σας εχει καταντησει ο καπιταλισμος να ψαχνετε θεσεις εργασιας για κανενα καθαρισμα παρμπριζ στα αδελφα κρατη της ΕΟΚ ,εσεις παραμενεται αριστεροφοβικοι και κεφαλαιοκρατες .Αξιος ο μισθος σας

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας δούμε κατ' αρχήν τι συνέβει με το 8ωρο.

Το 1931 ιδρύεται η Εργατική Εστία, το 1932 ψηφίζεται το 8ωρο, το 1934 ψηφίζεται ο νόμος περί κοινωνικών ασφαλίσεων (ΙΚΑ), ενώ από το 1935 εφαρμόζονται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πριν την αποφράδα ημέρα της 4ης Αυγούστου 1936.

Για να τα ξεκαθαρίζουμε τώρα, το 8ωρο δεν καθιερώθηκε επί Μεταξά αλλά με το Προεδρικό Διάταγμα της 27ης Ιουνίου 1932, δηλαδή επί κυβέρνησης Ελευθέριου Βενιζέλου.

Πηγή: η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Άσχετοι φασίστες του κερατά...

Βρήκα αυτό

http://skopelos-news.blogspot.gr/2012/10/8_28.html

που φαίνεται νε εξηγεί από που πήρε την πληροφορία "ο Μεταξάς καθιέρωσε το 8ωρο". Έκπληξη, πέφτω από τα σύννεφα κλπ.

Τώρα με τις νέες πληροφορίες για να δούμε εάν θα υμνεί τους αριστερούς και κομμουνιστές που πέθαναν για το 8ωρο.

Κρατάω την αναπνοή μου.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...