glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 λοιπον εχω ενα καβασακι καζερ μαμα...κυριως το βραδυ που λειτουργουν και τα φωτα οταν ειμαι σταματημενοσ σε φαναρι εαν εχω ανοιχτο και το φλας με που παω να ξεκινησω σβηνει(με αποτελεσμα να τρωω τρελο κορναρνισμα)...επισης δεν πα να γυρνας και 2 ωρες? μολις το σβησεις και πασ να δωσεισ μιαζα κατευθειαν δεν περνει κανει σαν (γγρρργρρργρ) και τερμα μετα...και κατι ακομη στα χαμηλα δουλεθει πολυ <μπουκομενα> και ο ηχος ειναι διαφορετικος απο οτι ηταν στα χαμηλα παντα...τι να κανω για να μην σβηνει να παιρνει με την μιζα και να αλλαξει αυτος ο θορυβος... καθεγνωμη δεκτη.. το εχω σκεγτει για αλλαγη μπαταριας απλα θελω και αλλες γνωμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 ρυθμισμα καρμπυρατερ?καθαρισμα φιλτρου αερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 φανταζομαι πρεπει να ειναι απο ρευματα και μαλον δυναμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) δωκιμασε να ανεβασεις λιγο το ρελαντι και τσεκαρε για μπαταρια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον feral95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 σας ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis8695 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 με το χέρι κανε ενα ολόκληρο κυκλο προς τα αριστερα και μετα μισο κύκλο προσ τα δεξια και παιξε με το ρελαντι ενδιαμεσα σε 1 και μισο κυκλο να δεισ ποτε σου μενει ανοιχτο με το χέρι κανε ενα ολόκληρο κυκλο προς τα αριστερα και μετα μισο κύκλο προσ τα δεξια και παιξε με το ρελαντι ενδιαμεσα σε 1 και μισο κυκλο να δεισ ποτε σου μενει ανοιχτο τη βίδα απο το ρελαντι εννοώ φυσικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες