acedrifter 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΚΑΚΙΑ KEVLAR ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Για ποιο λόγο? Εκτός ότι είναι πολύ πιο ακριβά, νομίζω ότι τρώνε και τους δίσκους γρηγορότερα. Έχουν βέβαια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κοινά τακάκια και δεν έχουν και την σκόνη που βγάζουν τα μεταλλικά, και τα λεφτά τους τα βγάζουν, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους δίσκους. Πάντως έχω ακούσει πως τους τρώνε γρηγορότερα από τα κοινά τακάκια. Θα έβαζα kevlar αν έκανα συχνά τρακ ντέις ή στο αγωνιστικό μου μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acedrifter 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 They wil be booletproof.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες