Jump to content
Sign in to follow this  
ziro

Οθόνη PC - Value for money...?

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες,

Ψάχνω οθόνη για το PC μου. Θέλω να είναι πάνω από 20'' και περί τα 100-140Ε, όχι παραπάνω.

Έχετε καμιά καλή στα υπόψιν;

:help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οπωσδηποτε να παρεις LED!!! Μια SAMSUNG ,LG, PHILIPS στις 22" παει γυρω στα 147-150ευρ. Τσεκαρε τα χαρακτηριστικα της καθε μαρκας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που ζητάς είναι αυτό.

Αυτό που σου προτείνω είναι αυτό!! (η διαφορά είναι μικρή αν σκεφτείς πως με τα επιπλέον € παίρνεις 2" μεγαλύτερη οθόνη και τηλεοπτικό δέκτη mpeg2/4+τηλεχειριστήριο+2 ηχεία+είσοδο HDMI για άλλη συσκευή+component+composite+scart+USB)

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις.

Βλέπω πως υπάρχει ομόφωνη απάντηση για LG oπότε πάω γι αυτή.

Γιάννη όντως ίσως να αξίζει η δεύτερη αλλά πρέπει να εξοικονομήσω χρήματα πάση θυσία για το επικείμενο service του ninja :blush2:

Βάζω προτεραιότητες :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-E2242T-BN-LED-Monitor-22-E2242T-BN-AEU.htm

Ελπίζω να σε πρόλαβα. Tην έχω την οθόνη και μάλιστα χ2. Απλά για τα σκουπίδια. Αν επιμένεις πάντως σου πουλάω τις δικές μου σε προνομιακή τιμή, σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους, χρησιμοποιημένες ένα μήνα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο χαλια?? Δεν τις εχω δει απο κοντα να δουλευουν αλλα ειχα την εντυπωση πως οι lg ειναι εγγυηση στις οθονες για pc και ετσι τις προτεινω στα τυφλα.

Οπως τις bmw ενα πραγμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο χαλια?? Δεν τις εχω δει απο κοντα να δουλευουν αλλα ειχα την εντυπωση πως οι lg ειναι εγγυηση στις οθονες για pc και ετσι τις προτεινω στα τυφλα.

Οπως τις bmw ενα πραγμα....

Το ίδιο πίστευα και εγώ και τις πήρα με κλειστά μάτια. Τελικά μου μείναν τα κλειστά μάτια. Σχεδιάζω να τους κάνω ένα καλιμπράρισμα εντός των ημερών αλλά χλομό το κόβω να στρώνει η κατάσταση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο πίστευα και εγώ και τις πήρα με κλειστά μάτια. Τελικά μου μείναν τα κλειστά μάτια. Σχεδιάζω να τους κάνω ένα καλιμπράρισμα εντός των ημερών αλλά χλομό το κόβω να στρώνει η κατάσταση..

Σκατά. Μη μου λες τέτοια. Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να ακυρώσω. Δεν τις θέλω για σουπερ ουαου ποιότητα, γι αυτό τι εννοείς χάλια;

Δεν βλέπεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πρότεινα μακρυά, πραγματικά η χειρότερη οθόνη που είχα. Πονάνε νωρίς τα μάτια, το μαύρο βγαίνει τρισάθλιο, χάλια μαύρα που λένε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα