Jump to content
Sign in to follow this  
glxakiasss

Θελω Βοηθεια Για Εξατμιση

Recommended Posts

λοιπον εχω ενα γλχ 53μμ και εχω πανψ μια μουφα ζεμπρινγκ..προτεινετε καμια καλη γνησια γιατι θελω να παρω αλλη...οποιος μπορει να επιχειρηματολογησει κιολας ακομη καλυτερα... επισης οποιος την φοραει να μου πει απο ηχο πως παει και απο θεμα αποδοσης...ευχαριστω

ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΔΕΚΤΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ θα έλεγα να βάλεις protech oval γιατί μου αρέσουν οι εξατμίσεις με βαθύ ήχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω πιστευω πως στα γλχ ταιριαζουν εξατμισεις τυπου sebring!!! θα σου συνηστουσα με κλειστα ματια μια αυθεντικη sebring!!! οταν στροφαρει το μηχανακι κανει πολυ ομορφο θορυβο για μενα !!! και ισως θα σου δωσει και λιγο δυναμη στα χαμηλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ζιαμπα σορυ αλλα αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. οσο για τους μπατσους σιγουρα αλλα για τα αλλα με τιποτα. πρωτον η εξατμα απο το μαμα 90αρι θα μπουκωνει το 53αρι και δευτερον για ποιο λογο να ξυριζει στα χαμηλα το μηχανακι με τη μαμα εξατμηση δεν το καταλαβαινω :waycon1: . τεσπα. αδερφε γνησια sebring χωρις δευτερη σκεψη και τοτε ειναι που θα ξιριζει στα χαμηλα :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω μαμα μηχανακι και δεν παει μια με τη μαμα θα παει το 53?η καλυτερη εξατμιση sebring γνησια... :thumbsup1: σαν να εχει βγει γι αυτα τα παπακια,,,πολυ συμπιεση και αποδοση και χαμηλα και ψηλα το μονο αν ειχες θεμα με τον ηχο της τοτε θα ελεγα προτεκ αλλα βλεπω πως δεν συμβαινει κατι τετοιο και αμα πηγαινεις χαλαρα δεν ακουγεται κιολας αλλα οταν το ανοιγεις ακουγεται ποσα στενα ποιο κατω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ζιαμπα σορυ αλλα αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. οσο για τους μπατσους σιγουρα αλλα για τα αλλα με τιποτα. πρωτον η εξατμα απο το μαμα 90αρι θα μπουκωνει το 53αρι και δευτερον για ποιο λογο να ξυριζει στα χαμηλα το μηχανακι με τη μαμα εξατμηση δεν το καταλαβαινω :waycon1: . τεσπα. αδερφε γνησια sebring χωρις δευτερη σκεψη και τοτε ειναι που θα ξιριζει στα χαμηλα :punk:

εισαι 53μμ σε διαμετρο ετσι? σε διαδρομη ποσα μμ εισαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε

ziaba ειμαι στα 53μμ κυλι/πιστονο κεφαλη με μεγαλυτερες βαλβιδες εκεντροφορο και καρμπ 26 μικουνι και στροφαλο μαμα...το μηχανακι πεταει απλα το χαλαει η μουφα και θελω μια γνησια γιαυτο...

στο car εψαξα αλλα τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.car.gr/parts/?ca=711&q=sebring&ag= Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε

ziaba ειμαι στα 53μμ κυλι/πιστονο κεφαλη με μεγαλυτερες βαλβιδες εκεντροφορο και καρμπ 26 μικουνι και στροφαλο μαμα...το μηχανακι πεταει απλα το χαλαει η μουφα και θελω μια γνησια γιαυτο...

στο car εψαξα αλλα τιποτα

εισαι 86cc κ δε σε μπουκωνει το 26αρι καρμπ ενω η εξατμιση απο 90αρι θα το κανει :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα