Jump to content
minus_gr

Για το Derbi Cross City

Recommended Posts

Καλησπερες και Χρόνια Πολλά,

Θα πώ δυο λόγια για το Cross City γιατί βρίσκω pm αρκετό καιρό και ειναι μ@@@α ο άλλος που ψάχνεται να περιμένει

το δικό μου log in.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το πηρα μεταχείρα με 6.000 χλμ και το κράτησα για 9 μήνες. Έκανε διαδρομές 3km, 4.5km ή 6km (σχολή-δουλειά-πατρικό)

ή συνδιασμό αυτών. Πάντα μέσα στην Αθήνα.

Πρώτο μου μηχανάκι γενικά. Άσχετος με μηχανές, σχετικός με μηχανοκίνητα γενικά λόγω κάρτ.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Δεν έχει νόημα να πώ τιμές για κατανάλωση γιατί θα αρχίσουμε πως το μέτρησεις που έβαλες σημάδι κτλ. Καίει παραπάνω

από παπί ναι. Ελάχιστα, αλλά παραπάνω.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μετά το 3μηνο μου έβγαλε ενα κουλό με την μίζα το πηγα Piaggio (εντός εγγύησης) μου ειπαν οτι ενα καλώδιο κάπου ακουμπαγε

και για αυτο γινόταν αυτο. Δεν μου πήραν τιποτα και δεν το ξανακανε απο τότε.

Η βίδα για το προστατευτικό της εξάτμισης ξελασκάρησε και τις είχα αλλάξει 2 φορές. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν οι μαμά βίδες από

τον προηγούμενο.

Επίσης έκαψε μια λαμπα μια μέρα που ανοιγόκλεισα 2-3 φορές τα φώτα

Σε ξένα φόρουμ είχα διαβάσει για πρόβλημα με καρμπυρατέρ και οτι έσβηνε οταν ήταν άδειο το ντεπόζιτο. Δεν είχα τίποτα από τα 2.

SERVICE

Ένα service έκανα εντός εγγύησης και μου πήραν 12.5e. Ίσως ήταν παραπάνω γιατί το manual έλεγε αλλαγή μπουζί πού το είχα κάνει

ήδη εγώ λόγω κρύου.

ΣΟΥΜΑ

Για μένα μεγάλο σχολείο. Άρχισα με 125 και αρνητικός για μεγαλύτερη μηχανή και τελικά ακριβώς επειδή ήταν

τόσο εύκολο στο χειρισμό και συγχωρούσε κάθε ατζαμιά μου ουτε σε ενα χρόνο πήγα στα 650.

Φαντάζομαι τα scooter θα είναι πιο βολικά, δεν βρέχονται τα πόδια κτλ. Αλλά το scooter δεν έχει ντεπόζιτο στα πόδια..συμπλέκτη κτλ.

Αυτά.

Update: Το Manual του http://www.filedropper.com/manual

Τροποποιήθηκε από τον minus_gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ καλός, αλλα βαλε και καμια φωτογραφιουλα να χαζεψει ο λαος.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες