Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 :O τοσο κοιταγα οτι εχουν (40) αν ειναι για 10αρικο παω και δεν εχω και τπτ να χασω ευχαριστω BILL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 επισης μπορει να εχει μεγαλη συμπιεση και να θελει λιγο μπρος πισω. μακαρι να ειχα και εγω μανιβελα, υποσχομαι δεν θα γκρινιαζα με ktm θα γκρινιαζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 χαχχααχχαχα στο σκουτερακι μου αυτο ειναι κλασσικη περιπτωση ξελιγωμενης μπαταριας.... Τωρα αν στα ΚΤΜ φταιει κατι αλλο θα αφησω τους κατοχους να μιλησουν!! όχι μόνο σε σένα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Τελικά τι έκανες με τη μίζα? Την είδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 σορρυ για την απουσια μου ημουν εκτος. την δευτερα το παω στον μαστορα μου ειδα την μιζα ολα κομπλε οποτε ειναι κομπλερ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kougio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Εχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...δεν πέρνει μπρος με τπτ...το είχε ξανακάνει πιο παλιά αλλα έστρωσε...τωρα πάλι τα ίδια...πατάω μίζα και κάνει τακ τακ...τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Οτι και οι αλλοι , αν η μπαταρια σου ειναι οκ τοτε κοιτας τα καρβουνακια της μιζας , αν κι αυτα ειναι οκ τοτε δυστυχως πας για κομπλερ μιζας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kougio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Σ ευχαριστω φίλε... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες