leonady2 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Έχε το νου σου αν θέλεις να ψαχτείς ακόμα περισσότερο υπάρχει και σπρέι το οποίο κάνει για αδιαβροχοποίηση οποιασδήποτε επιφάνειας, το εχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και εχω κάνει δουλεία μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Εγώ προχθές παρέλαβα τα bering pop! Καλό παπουτσάκι αλλά λόγω αδιαβροχοποίησης ιδρώνει λίιιγο το ποδι. Όχι πολύ, αλλά φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 παντως κατι μποτες tcx που εχω εγω μεσα σε 10 φορεματα αντε κ λιγο παραπανω μπαζουν νερο με το κουβα.. συγγεκριμενα η μποτα αλλαγης ταχυτητας ειναι για τον πετσο...αναγκαστικα βαζω σακουλες μεσα... Αντιθετως κατι παλια ορειβατικα μποτακια που τα εχω σκισει δεν μπαζουν ουτε σταγονιδιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korago10 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οι μεμβράνες δυστυχώς είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να σπάσουν σε συγκεκριμένα σημεία για πλάκα με μια απότομη κίνηση. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον korago10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες