ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Σημερα που πηγα να αγορασω ενα καινουριο υποσιαγωνο για το κρανος μου,κοιτουσα κατι γαντια της Spidi. Ετσι μου ηρθε στο μυαλο τα ποσα χρονια εχω τα δικα μου Spidi και ακομα κανουν σωστα την δουλεια τους. Μιλαμε για γαντια γκορντουρα αδιαβροχα τα οποια φετος θα μπουν στον 6ο χειμωνα χωρις το παραμικρο προβλημα. Παραμενουν αδιαβροχα και ζεστα οπως τοτε στις αρχες που τα πρωτοπηρα. Η χρηση τους δε,καθημερινη οσο υπαρχει κρυο. Το πιο μακροβιοτερο ειδος εξοπλισμου αναβατη σε μενα το οποιο συνεχιζει να κανει σωστα την δουλεια του και δεν εχει σημαδια φθορας που θα με αναγκαζαν να τα αντικαταστησω μονο και μονο απο αισθητικης αποψης. Ακολουθουν οι πρωην μου μποτες Vendramini που με εβγαλαν 4 ολοκληρα χρονια σκληρης και καθημερινης χρησης οι οποιες ομως περσι αντικατασταθηκαν. Στα 3 χρονια ειναι το Uvex μου.Εχει αλλαχθει ομως η εσωτερικη επενδυση καθως το σβερκομαξιλαρακι ειχε σκιστει.Κατα τ αλλα ΟΚ. Στα 3 χρονια επισης ειναι και το Clover Satsuma μου (τζακετ 3/4 γκορντουρα) Παραμενει σαν καινουριο και φυσικα αδιαβροχο. Τα υπολοιπα πραγματα μου ειναι πιο νεαρα σε ηλικια και δεν ειναι αξια αναφορας ακομα.Αλλοιμονο αν δεν κρατουσαν και τοσο. Ομως τα γαντια ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Περισσότερο τα γάντια μου Spidi δερμάτινα... Το λειγότερο οι μπότες μου UVEX....... 200 ευρο και στον 2ο χειμώνα σκίστικε πίσω στον αχίλλειο λίγο αλλα αρκετά ώστε να μπαίνει νερό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Χειμωνιάτικα γάντια δερμάτινα της Polo. Αγορασμένα το 1983, έκαναν δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χιλιάδες χιλιόμετρα, έφαγαν βροχές (πάρα πολλές), πάγους, χαλάζια, πτώσεις, στούκες... Τα φοράω ακόμα. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Χωρίς καμμία διάθεση πλάκας POLO φορούσε και ο παππούς μου.Κράτησαν για πάρα πολλά χρόνια.Στα πρώτα μου χρόνια σαν μοτοσικλετιστής (23 μέχρι τώρα) τέτοια φορούσα.Μετά ανακάλυψα τον "ακριβό" εξοπλισμό (βλ. επώνυμο).Εκτός απο το DAINESE δεν θυμάμαι κάτι που να άξιζε τα λεφτά του.Το NOLAN N100 στα 2 χρόνια άρχισε να κάνει ρωγμές στα πλάγια.Το SHOEI SYNCHROTEC την πρώτη μέρα έχασε μία βίδα από τον μηχανισμό της ζελατίνας στο δρόμο.Το ARAI VIPER GT στους 9 μήνες που το έχω μου ξεκόλλησαν τα πλαινά λάστιχα.(Εγγυήσεις ξεχάστε τις).'Ενα COLORI που είχα αγοράσει πριν 9 χρόνια έπαιρνε νερό ακόμα κι όταν δεν έβρεχε γ@μ@τ@.Μήπως κάτι δεν πάει καλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Δερματινο Spidi .Τα σπάει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Εμενα παντως ο,τι εξοπλισμο παιρνω αντεχει περισσοτερο απο μια...μοτοσυκλετα... ...αυτες αλλαζουν πιο γρηγορα.Ο εξοπλισμος αγοραζεται με γνωμονα καμμια φορα και την μοτοσυκλετα αλλά ...στην επομενη παιζει να ειναι και εντελως ατιαριαστος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 (τροποποιήθηκε) ..Ποτε δεν ειχα τετοιου ειδους "προβληματα"! Ολες μου οι μηχανες (τα τελευταια 18 χρονια, μαλλον ) ηταν στο ιδιο "στυλ", ακομα και (περιπου!) στο χρωμα! :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2006 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 ..Ποτε δεν ειχα τετοιου ειδους "προβληματα"! Ολες μου οι μηχανες (τα τελευταια 18 χρονια, μαλλον ) ηταν στο ιδιο "στυλ", ακομα και (περιπου!) στο χρωμα! :D μηπως τοτε ειναι καιρος να ...αλλλαξεις ρουχα;;; κατι σε πιο σπορτ βρε παιδι μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Το πιο λάθος είναι να αγοράζεις τα ρούχα και λοιπό εξοπλισμό με γνώμονα το χρώμα της μηχανής. Συμφωνείτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Το πιο λάθος είναι να αγοράζεις τα ρούχα και λοιπό εξοπλισμό με γνώμονα το χρώμα της μηχανής. Συμφωνείτε; ...Θελει και ρωτημα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2006 Eξαρταται το χρωμα της μοτοσυκλετας σου.Αν ας πουμε για παραδειγμα εχεις μαυρη η ασημι,και αγορασεις ρουχα/κρανος με αναλογα χρωματα,κανενα προβλημα.Ειναι ουδετερα και ταιριαζουν με οτι χρωμα μοτο κι αν παρεις στο μελλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dodos_1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 εγω νομιζω οτι ο ρουχισμος πρεπει να εχει και καποια ανοιχτα ή εντονα χρωματα για να σε βλεπουν καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη, μια και μιλήσατε για γάντια. Έχω δοκιμάσει δεκάδες γάντια, ακόμα και με αδιάβροχη επένδυση από πάνω, και ΟΛΑ μετά από 1 ώρα βροχής αρχίζει και μπαίνει υγρασία και μετά από 2 ώρες το πολύ έχουν ποτίσει νερά... υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδιάβροχα γάντια; Και όσο για τα δερμάτινα αν δεν έχεις και μια αδιάβροχη στολή, μετά από ώρες βροχής όλα μπάζουν νερά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2006 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 εγω νομιζω οτι ο ρουχισμος πρεπει να εχει και καποια ανοιχτα ή εντονα χρωματα για να σε βλεπουν καλυτερα. Χμμμ δεν νομιζω οτι αυτα τα ρουχα εχουν βγει για να φαινεσαι καλυτερα και ως επι το πλειστον ειναι σκουρα...αλλα τωρα που μου το θυμησες...θα πρεπει να κανω μια παραγγελια στην Spidi να μου βγαλει ενα μπουφαν που αποθηκευει ενεργεια την ημερα...και το βραδυ γινεσαι σαν κινητη πιγολαμπιδα... :P !!! @atsatsos σωστα για τον ρουχισμο οτι δεν πρεπει να ειναι ιδιος με την μοτοσυκλετα...γιατι στην δικια σου περιπτωση(και σε καθε Kawasakια) θα εισαι σαν βατραχι...απο πανω ως κατω με πρασινο :P !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη, μια και μιλήσατε για γάντια. Έχω δοκιμάσει δεκάδες γάντια, ακόμα και με αδιάβροχη επένδυση από πάνω, και ΟΛΑ μετά από 1 ώρα βροχής αρχίζει και μπαίνει υγρασία και μετά από 2 ώρες το πολύ έχουν ποτίσει νερά... υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδιάβροχα γάντια; Και όσο για τα δερμάτινα αν δεν έχεις και μια αδιάβροχη στολή, μετά από ώρες βροχής όλα μπάζουν νερά. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες . Από τις χούφτες ας πούμε .Είχα ενα ζευγαρι της Colori το οποίο μου έβγαλε δυο χρόνια χωρίς καν ίχνος υγρασίας ή κρύου σε δυσκολες συνθηκες .Τα ίδια γαντια τα χρησιμοποίησα πέρυσι και στη δουλειά , χωρίς να εχω χούφτες . Καθε μερα επί τουλάχιστον 4 ώρες , κράτησαν περίπου δυο μήνες και μετα έμπαζαν απο παντού . Σημαντικό είναι επίσης ότι δεν πρέπει να τα βγάζουμε σε βρόχινο καιρό και μετά να τα ξαναφοράμε . Όσο και να προσεξουμε , υγρασία θα μπει μεσα τους οπότε κάποια στιγμη θα τη νιώσουμε . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2006 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 Μεγαλο ατου οι χουφτες στα ον οφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 εγω νομιζω οτι ο ρουχισμος πρεπει να εχει και καποια ανοιχτα ή εντονα χρωματα για να σε βλεπουν καλυτερα. +100...Πολυ σωστο αυτο...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ετσι πρεπει... Συγνώμη, μια και μιλήσατε για γάντια. Έχω δοκιμάσει δεκάδες γάντια, ακόμα και με αδιάβροχη επένδυση από πάνω, και ΟΛΑ μετά από 1 ώρα βροχής αρχίζει και μπαίνει υγρασία και μετά από 2 ώρες το πολύ έχουν ποτίσει νερά... υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδιάβροχα γάντια; Υπαρχουν ΑΥΤΑ... 1000% ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ...πιστοποιημενα!!! Dainese Supernord...(ΑΨΟΓΑ!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 Χμμμ δεν νομιζω οτι αυτα τα ρουχα εχουν βγει για να φαινεσαι καλυτερα και ως επι το πλειστον ειναι σκουρα...αλλα τωρα που μου το θυμησες...θα πρεπει να κανω μια παραγγελια στην Spidi να μου βγαλει ενα μπουφαν που αποθηκευει ενεργεια την ημερα...και το βραδυ γινεσαι σαν κινητη πιγολαμπιδα... :P !!! @atsatsos σωστα για τον ρουχισμο οτι δεν πρεπει να ειναι ιδιος με την μοτοσυκλετα...γιατι στην δικια σου περιπτωση(και σε καθε Kawasakια) θα εισαι σαν βατραχι...απο πανω ως κατω με πρασινο :P !!! Zηλεύετε επειδή τα πράσσXνα είναι πιο γRήγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 :D :P :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2006 Δερμάτινα γαντάκια της Ιταλικής SPIDI. 'Αψογα από κάθε άποψη. Αντοχή στο χρόνο και κυρίως αποτελεσματικά στο ψύχος, στη βροχή και στην κακομεταχείρηση. Όμως 2-3 φορές τον χρόνο για λόγους συντήρησης τα βάζω κρεμούλα. Χθες πήρα ένα ζευγάρι ακόμα και για την Έφη....χειμώνας έρχεται και ήταν τόσο καιρό με SPIDI μεν αλλά στην έκδοση city... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Για κανενα παντελονακι με προστατευτικα -κορντουρα-που να εχει προσθαφαιρουμενη επενδυση και να ειναι ζεστο το χειμωνα...να ειναι της προκοπής(οχι και 500ευρω... )εχει να προτεινει κανεις;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 -κορντουρα- πάρε ρε Κωστή κανά πέτσινο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 πάρε ρε Κωστή κανά πέτσινο Κι αυτο παιζει...αλλά η κορντουρα ειναι πιο ανετη ειδικα σε ταξιδια με κακες καιρικες συνθηκες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Πιο άνετη δεν είναι με τίποτα.Απλά είναι πιο ζεστή και αδιάβροχη. Πάρε δερμάτινο ρε συ...αφού τα ξέρεις τα υπέρ και τα κατά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες