KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες υιοθέτησα ένα σκυλί. To πήρα από κάτι κοπελιές οι οποίες μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά,γατιά. Τα αποπαρασιτώνουν εσωτερικά και εξωτερικά,τα στειρώνουν και γενικά κάνουν τα πάντα σ αυτά τα ζωάκια (εμβόλια κ.τ.λ) πριν τα δώσουν για υιοθεσία Όποιος θέλει.ένα κατοικίδιο (σκύλο-γάτα) ας ρίξει μια ματιά. Για να δείτε τα ζωάκια μπείτε στο facebook και πληκτρολογήστε.. XRISTIANNA GER Αξίζει να τα δείτε. Τα κορίτσια θέλουν βοήθεια και όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Δεν χρειάζεται να τα υιοθετήσετε ντε και καλά. Μπορείτε και να φιλοξενήσετε ένα από αυτά τα ζωάκια μέχρι να βρεθεί οικογένεια για υιοθεσία. Eυχαριστώ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον KTMAKIAS 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Καλη συμβιωση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 up. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 και πολυ καλα εκανες φιλε και εγω εχω ενα μπασταρδακι 2 χρονια τωρα. καλυτερα μπασταρδακι και να το σωσω απο τους δρομους παρα ρατσας και να κανω μαγκα τον εκτροφεα και να το παιζω και μουρη οτι εχω σκυλο ρατσας 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Ωραίος φίλε μου ! Κι εμείς έτσι κάναμε και όλη η οικογένεια ερωτευτήκαμε τον Μπέντζι μας , άντε μπας και κλείσουν κάποτε τα καταστήματα που πουλάνε ψυχές Βγάλε φωτογραφίες το νέο μέλος της οικογένειας σου και βάλτες εδώ να το καμαρώσουμε κι εμεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6343 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 να σου ζήσει και μπράβο στα κορίτσια για αυτό που κάνουν! Δεν είναι καθόλου εύκολο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Πωωωω το καημένο το σκυλί, θα το βάψει πορτοκαλί και θα το ονομάσει Μάτιγκχοφεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω πάθει την πλάκα μου με την ΛΕΥΚΗ. Ετσι την λένε. Το σκυλί δεν παίζετε. Είναι άπαιχτο............ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον KTMAKIAS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Ωραίο όνομα! Φάτσα η μικρή ε; Καμιά φωτό δεν θα μας δείξεις ρε "χαζομπαμπά"; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7544 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Οντως ρε συ.. Βαλε καμια φωτο να δουμε την ΚΤΜ... (ελα αφου ετσι την ονομασες, παραδεξου το) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Πωω πανέμορφα είναι όλα! Αν δεν είχα τον Άρη μου θα έπαιρνα ένα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FRANKO 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 και πολυ καλα εκανες φιλε και εγω εχω ενα μπασταρδακι 2 χρονια τωρα. καλυτερα μπασταρδακι και να το σωσω απο τους δρομους παρα ρατσας και να κανω μαγκα τον εκτροφεα και να το παιζω και μουρη οτι εχω σκυλο ρατσας ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω την ΛΕΥΚΗ. :yahoo: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7544 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Ρε αυτη ειναι ομορφη.. Οχι σαν εσενα.. Μπραβο παιδια. :) καλα κανατε και την πηρατε. Ειναι πανεμορφη. Αληθεια ρε Σταυρακα. Με το γατονι πως τα πανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Δεν την έχω στην Αθήνα ρε φίλε,είναι στο Δήλεσι με την πεθερά μου. Μονοκατοικία,μεγάλος κήπος και καλό φαΐ. Τι να κάνει στο διαμέρισμα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πανέμορφη η Κατεμού :wub: Και μπράβο ρε φίλε που την αφήνεις χωριό με κήπο κτλπ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 από τον Kalejaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Την αφήνω σε καλά χέρια....Αυτό είναι σίγουρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες