SDoeseR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο site και ψάχνω πληροφορίες .. Είμαι κάτοχος ενός crypton x και σκέφτομαι να του βάλω μια εξάτμιση race-tech ή G.P.R. αλλά επειδή έχουν ακουστεί πολλά ψάχνω για πληροφορίες.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν βάλω μια από τις 2 παραπάνω εξατμίσεις θα υπάρχουν προβλήματα στον κινητήρα και στην ιποδύναμη και επίσης θα αυξηθεί κατά πολύ η καύση ??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον SDoeseR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Race tech από μένα Καλώς ήρθες κιόλας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SDoeseR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Καλώς σε βρήκα φίλε μου :) Και εγώ για εκεί το πάω αλλά αν την βάλω θα υπάρχουν προβλήματα στον κινητήρα ? και γίνει κάποια αύξηση στην καύση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Όχι φίλε μου απλά θα χάσεις στα χαμηλά.. και θα καταργηθεί και ο καταλύτης, έτσι θα παίρνει "αέρα" ο κινητήρας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2704 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Πάρε τη πιο φθηνή απ αυτές εκτός κι αν παίζει κάποια δυναμομετρηση σε τεστ που να δείχνει ότι η χ αποδίδει καλύτερα από τη ψ . Η οποία σ αρέσει πιο πολύ στην όψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Παντως αν την θες ΜΟΝΟ για θορυβο μην το κανεις.. Δεν αξιζει.. Εκτος του οτι ειναι πεταμενα λεφτα ειναι ασχημο θεαμα να κανει θορυβο ενα παπι.. Καλυτερα να δωσεις καπου αλλου τα λεφτα σου! Φιλικα και καλως ηρθες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SDoeseR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση :) Δηλαδή μια εξάτμιση εκτός από ''θόρυβο'' τι άλλο μπορεί να προσφέρει στον κινητήρα? Καλώς σε βρήκα anotherface :) δίκιο έχεις και συ φίλε μου απλά δεν μπορώ να το βλέπω καν με την μαμίσια εξάτμιση :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον SDoeseR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 τιποτα αλλο δεν μπορει να προσφερει μια σκετη εξατμιση,μονο θορυβο και θα χασει και σε αποδοση το μηχανακι.συμφωνω με smias βαλε την πιο φθηνη αν θες να βαλεις οπως και να`χει.παντως απο τις 2 που λες η gpr εχει πιο ωραιο μπασο ηχο,γουστα βεβαια ειναι αυτα.καλωσηρθες στην παρεα SDoeser 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Αν ειναι θεμα καθαρα εμφανισης μπορεις να πας η racetech h raceguns που φτιαχνουν ομορφες εξατμισεις και να σου φτιαξουνε με σιγαστηρα Και αν θες να εχεις και λιγο θορυβο να την κανουνε λιγο πιο ελευθερη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 καλός μας βρήκες εάν βάλεις πιο ελεύθερη εξάτμιση θα χάσεις στ χαμηλά είναι που είναι ψόφιο το εξ χαμηλά θα τ κανεις χειρότερα γιαυτο καλά θα ταν τ εξάτμιση να την συνδυάσεις με μικρότερο γρανάζι μπροστά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SDoeseR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά να είστε καλά θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω:) Και μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπε ο χρήστης anotherface θα βάλω μια racetech που μου αρέσει ο ήχος της και θα τους πω να μου φτιάξουν μια με σιγαστήρα.Σε ευχαριστώ για την ιδέα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες