Jump to content
Sign in to follow this  
mitsaras

βοηθεια παρακαλω.....!

Recommended Posts

θελω την βοηθεια σας με αυτον τον αποκωδικοποιητη που εχω (http://shopday.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2671#.ULzYZYM3ZaY) , θελω να φορτωσω ταινια ή ταινιες στο usb και δεν μου τις παιζει. δοκιμασα σε μορφη avi , mp4 , mkv , αλλα τιποτα...για πειτε ρε παιδια....ευχαριστω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χωρις να εχω πολυασχοληθει με αποκ/τες, απο οτι βλεπω υποστηριζει mpeg4, 264, avc . Πρεπει να δεις τι codecs χρηιμοποιουν τα αρχεια σου. Πχ ενα avi μπορει να ειναι divx, xvid, ktl. Για να το δεισ μπορεις να χρησιμοποιεις διαφορα προγραμματα. Παλια τα τσεκαρα με το gspot.

Ενδεικτικα:

MPEG-4 Part 2 codecs

• DivX Pro Codec: A proprietary MPEG-4 ASP codec made by DivX, Inc.
  • Xvid: Free/open-source implementation of MPEG-4 ASP, originally based on the OpenDivX project.
  • FFmpeg MPEG-4: Included in the open-source libavcodec codec library, which is used by default for decoding or encoding in many open-source video players, frameworks, editors and encoding tools such as MPlayer, VLC, ffdshow or GStreamer. Compatible with other standard MPEG-4 codecs like Xvid or DivX Pro Codec.
  • 3ivx: A commercial MPEG-4 codec created by 3ivx Technologies.

H.264/MPEG-4 AVC codecs

• x264: A GPL-licensed implementation of the H.264 video standard. x264 is only an encoder.
  • Nero Digital: Commercial MPEG-4 ASP and AVC codecs developed by Nero AG.
  • QuickTime H.264: H.264 implementation released by Apple.
  • DivX Pro Codec: An H.264 decoder and encoder was added in version 7.

Κοινως αν ειναι xvid δεν μπορεις να τα δεις. Πρεπει να τα κανεις ριπ με κοντεκ που υποστηριζει η συσκευη σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AAAAAAAAAAA!!!!!!!???????ωραια...ειπα και εγω :crazy: ....αντε τωρα πεσ τα μου στα Ελληνικα :lol: :mB_kalo_e: .θα κανω οτι ειπες και θα δω τι ψαρια θα πιασω και θα ενημερωσω...ευχαριστω...οποιος αλλος γνωριζει σχετικα ας εκφραστει ελευθερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχαχαχ, και νομισα οτι τα εκανα οσο πιο λιανα μπορουσα. Καπως ετσι νιωθω εγω με τις μηχανες ως αρχαριος, οπoτε σε νοιωθω.

Πρωτο βημα κατεβαζεις το γσποτ για να δεις με τι codecs ειναι φτιαγμενη η ταινεια σου (πχ mp3 για ηχο και divx για εικονα. Σημ. χωρις αυτα η ταινεια σου σε dvd ποιοτητα πχ θα ηταν 5 gig αντι για 700 mb η 1.4 gb)) : http://gspot.en.softonic.com/ το εγκαθιστας και το τρεχεις.

Κανεις ena dragndrop (εμ σερνεις) το αρχειο σου (πχ avi) στο παραθυρο του γσποτ (παλια δουλευε κι ετσι) και βλεπεις με τι φτιαχτηκε η καθε σου ταινεια. Αν τα κοντεκς που σου βγαζει ειναι μεσα στην λιστα αυτων που υποστηριζει ο αποκ/της σου τοτε βλεπεις την ταινεια. Αν οχι τοτε καβαλας την μηχανη σου και πας σινεμα. :D

Συμβουλη: Τα ανοιγεις πρωτα για δοκιμη στο pc να δεις οτι η ταινεια και τα αρχεια ειναι οκ. (δεδομενου οτι το pc εχει φορτωμενα ολα τα codecs)

Για οτι αλλο θες keep asking.

Τροποποιήθηκε από τον -Ypsilon-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προτεινα αν δεν εχεις χρονο και εχεις pc/laptop, καλωδιο hdmi μεχρι tv για να μην πολυπρηζεσαι με κωδικοποιητες και φορμα. To pc φορτωνει τα παντα και συμφερει. Επισης αλλη λυση ειναι κατι mediastations, οπως αυτο: http://www.pixelmagicsystems.com/products/media_players/hd_mediabox.htm

Εξτρα κοστη και σε βαθος χρονου ισως εχεις αντιστοιχα προβληματα αλλα οπως βλεπεις υποστηριζουν πολυ πραμα και εχουν και usb.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.το κατεβασα αλλα μου εβγαλε ενα αρχειο .zip.το εκανα extract αλλα τζιφος :( .μαλλον θα παρω εν καλωδιο και θα τελειωσει η δουλεια.

Τροποποιήθηκε από τον mitsaras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δοκιμασα απο περιεργεια γιατι την παλια την βερσιον την εχο σε αλλο σκληρο. Θελει εξτρακτ που ειπες οτι εκανες και μετα απλα δεν δουλευει με dragndrop. Διπλα στο πεδιο που λεει path εχει ενα εικονιδιο με τρεις τελειες (...). Πατας και διαλεγεις το αρχειο σου. Αριστερα προσ τα κατο σου βγαζει τι audio εχει και πανω δεξια για το βιντεο. Αν εχεις win7 ισως φταιει αυτο γιατι στη σελιδα δεν βλεπω να τα υποστηριζει. Παντως με dragndrop και σε μενα δεν δουλευε. Επισης αν εχεις 7αρια και ακομα δεν δουλευει με τον τροπο που σου ειπα, πατα κανα δεξι κλικ στο γσποτ exe και ενεργοποιησε την συμβατοτητα προς τα πισω. (Ελπιζν εχουν τα 7αρια οπως και τα xp).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω τα 7αρια , αλλα το πιασε-ριξε σε εμενα δουλεψε....μετα ψιλο-χοντρο κολλησα :crazy: .μου φανηκαν λιγο ακαταλαβιστικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα