Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 παίξε και λίγο crysis 2-3 για εμένα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 crysis?..δεν μου αρέσει το multi. Ούτε του cod μου αρέσει..αλλά τι να κάνω,βλέπεις είμαστε team και δεν μπορώ να ξεφύγω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Κλαψ κλαψ... Πονάει το κεφάλι μου... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Άλλη φορά,μη τον παίζεις τόσο ...τον υπολογιστή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Μάθημα 4-6 και μετά επιδρομή στο φούρνο του λάμπρου . Γι αυτους που θυμούνται είναι ο φούρνος που πήρα τα τεράστιο σάντουιτς :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Ουστ :P Πού να πάρεις βόλτα το CBF, να φορέσεις το θερμοσώβρακο και πάλι να ξεπαγιάσεις ρε! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 σίγουρα διάβασες όλο το ποστ ; Μάθημα 4-6 και μετά επιδρομή στο φούρνο του λάμπρου . Γι αυτους που θυμούνται είναι ο φούρνος που πήρα τα τεράστιο σάντουιτς :D θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο σάντουιτσ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Διάβασα και το υπόλοιπο τώρα (που αρχικά αυτό σκέφτηκα αλλά οκ :P ) ΑΛΛΑ η "κατάρα" παραμένει :P γατάκι, ε γατάκι... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 που να μην πιάσεις μηχανή μέχρι τα 50 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Είμαι στα πρόθυρα να πιστέψω ότι όντως θα γίνει αυτό που λες γατάκι. :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 σίγουρα διάβασες όλο το ποστ ; θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο σάντουιτσ Με τα πόδια είναι 5 λεπτά πο σένα . 2,20 για σάντουιτς σε μήκος όσο το μισόκιλο ψωμί . Τσίμπησα και καμια σοκολατίτσα πο κει με 1,20 και μια κρέμα με 1 ευρώ :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Με τα πόδια είναι 5 λεπτά πο σένα . 2,20 για σάντουιτς σε μήκος όσο το μισόκιλο ψωμί . Τσίμπησα και καμια σοκολατίτσα πο κει με 1,20 και μια κρέμα με 1 ευρώ :D θέλω,θέλω,θέλω...για πες διεύθυνση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 θέλω,θέλω,θέλω...για πες διεύθυνση Eδώ είναι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 τα εχω ακουστα κι εγω αυτα τα σαντουιτς.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Ρε μη μιλάτε για φαγητό... Πεινάω μόνιμα... Το μόνο καλό στο ότι θα πάω τα Χριστούγεννα στο χωριό είναι το φαγητό της μάνας... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Θα περάσω απο ΄κει,αύριο B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 τα εχω ακουστα κι εγω αυτα τα σαντουιτς.. Έχει φτάσει μέχρι τη Λάρισα η φήμη του κυρ Λάμπρου ? :P Καλά και στα γλυκά δεν παίζεται πεϊνηρλί , και γενικά στα πάντα :P Γενικά εγώ δεν τη πολυγουστάρω τη διαφήμιση αλλά όταν ένα μαγαζί έχει απίστευτα χαμηλές τιμές (σε σχέση με ανταγωνισμό) , τεράστιες ποσότητες και πάρα πολύ καλή ποιότητα πρέπει να λέγεται Αν πας πιο κέντρο θα δώσεις 4 ευρώ για ένα σάντουιτς το 1/10 από αυτό στου Λάμπρου . 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 http://www.zougla.gr/kosmos/article/tromos-sto-konektikat-pirovolismi-me-nekrous-se-sxolio :pray: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 wtf is their problem man.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Γεια παίδες... Μόλις γύρισα πεινασμένος από τη δουλειά, μετά από meeting και διαβάζω για Λάμπρο... Πάω στην κουζίνα να δω αν έχω τα απαραίτητα αλλά... τζίφος!... άδειο το ψυγείο!... Ρε, τι ζημιά με κάνατε τώρα; Τι θα κάνω ορφανό παιδί, χωρίς Λάμπρο στη Ρόδο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 θα πεταχτείς μέχρι σουηδικό για σαντουιτσάρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Γιώργο πόσο καιρό λες να μου πάρει να μάθω C και C++ για να πιάσω δουλειά; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδες την ειδατε την νεα ρυθμιση? Πατας F13 και σου βγαζει μπαρα με συνομιλια διπλα καλοοοοοοοοοοοοοοο Γεια σου ρε mybike, facebook γιναμε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον kosmas2111 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες