GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Έχει κανείς το email του Άγιου Βασίλη; Θέλω να ζητήσω ένα Ninjaκι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Που σε ειχαμε κρυμμενο εσενα ρε ταλεντο Apistefto??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον valeros46 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 όλα για την τέχνη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Kαλησπερα Ξυπνησα σημερα και πονουσε οτι ειχα και δεν ειχα πανω μου. Σε καποια στιγμη το θερμομετρο εγραψε 39.4.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 περαστικά σου,γατάκι Που είναι ο nestro,σήμερα ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Χρόνια πολλά στους 19εννιάρηδες πλέον Andreas13 και Kalejaios. Πολύχρονοι γατάκια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Χρόνια πολλά με υγεία και δουλειά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Χρόνια πολλά με υγεία και δουλειά. Θα φτάσουμε σε σημείο να λέμε "άσ'την υγεία , δουλειά να'χουμε και μια χαρά θα 'μαστε" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν..... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 καλημέρααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 καλημερεςςς Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλημέρα κύριοι! Πάω για τρέξιμο! Join κανείς; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Τελικά εμένα ποιός θα μου δανείσει μια μηχανή για το Σαββατοκύριακο; :P Καλημέρα σε όλους. :) (ή τυπικά καλησπέρα, αλλά οκ, ό,τι προτιμάτε :) ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλησπέρα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Kαλησπερα Ξυπνησα σημερα και πονουσε οτι ειχα και δεν ειχα πανω μου. Σε καποια στιγμη το θερμομετρο εγραψε 39.4.... Πού μένεις είπαμε;; Για να έρθω να με ζεστάνεις λίγο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Που είναι ο nestro,σήμερα ; Παρέδωσα πνεύμα χθες ...έκανα 8αρια στο πληκτρολόγιο..οπότε λέω άστο,μην γράψω καμμιά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 γατάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλησπέραααα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 hello Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) γατάκι Γατάκι??.. πρέπει να κατέβασα μια μπουκάλα ουίσκι !! ΥΓ. Σε είχε χθες η tv. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον nestro Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 άι ντοντ λάικ άλκοχολ Που με είχε η τηλεόραση ; Άσε,απο σήμερα θέλουμε αποκωδικοποιητή εμείς στη Χεσσαλονίκη...σιγά μην πάρω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Τι???..δεν σου αρέσει να τα τσούζεις??..κάντε τον ένα μπαν-ιο!! Χθες στο ΣΤΑΡ...βασικά,είχε την γάτα σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 α,ναι.Το the dark knight είχε :lol: Δεν το είδα γιατί δεν το πρόλαβα απο την αρχή.Το έχω στο pc,αλά δεν έχω κάτσει να το δω ακόμα. Δηλαδή,και στην τηλεόραση να το είχε...αφού έπαιζαν σκ@τά τα κανάλια αρκετό καιρό τώρα,δεν έβλεπα και πολλή.Μόνο nickelodeon... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Καλά ούτε εγώ το είδα...έτσι και αλλιώς το είχα δει στο σινεμά. Τεσπα πάω να παίξω cod Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες