Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται μια μηχανη εως 40bhp λογο διπλωματος κανονικα ειναι μεχρη 33bhp αλλα δεν πειραζει και λιγο παραπανο

θα ηθελα να εχει σχετικα μικρη καταναλωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γεια, το διπλωμα σε καλυπτει μεχρι 33 αλογα, οποτε απο εκει και πανω εισια παρανομος, αν θες να εισαι νομιμος πρεπει να εχει μεχρι 33 αλογα.

Πες μας τι μηχανακι θες πρωτα, μοταρντ,εςες,εντουρο...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λίγο παραπάνω είναι λιγότερο παράνομο; :/ ( Άσχετα από το ότι υπάρχουν μηχανές στο Α1 με αυτά περίπου τα άλογα, δεν εξετάζω αυτό).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σου φίλε αν είναι να πάρεις 33 άλογα λόγο διπλώματος αν πας στα 40 δεν θα σε γλυτώσει τίποτα

αν θες σον και καλά να είναι πιο δυνατό πάρε κάτι 33hp και φτιάξτο αλλά μετά μην ζητάς καλή κατανάλωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μας λες ομως τι μηχανακι θες.τη χρηση που το θες.βοηθησε να σε βοηθησουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ παιδιά θέλω να είναι δρόμου η εντούρο για δρόμο και προτηνεται μου μεχρι 33 bhp

να μου λετε και κατανάλωση παρακαλώ

Ευχαριστώ

οκ παιδιά θέλω να είναι δρόμου η εντούρο για δρόμο και προτηνεται μου μεχρι 33 bhp

να μου λετε και κατανάλωση παρακαλώ

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του(κατα την γνωμη μου)αλλα λιγο τσιμπιμενο στην τιμη(το συγκεκριμενο ειναι και δικος μου ποθος)ειναι το yamaha WR250X,ειναι αρκετα δυνατο και σε καλυπτει και το διπλωμα :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Achilleas trikala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε μια αναζητηση στο car για το wr,νομιζω οτι οριακα μπορεις να το τσιμπισεις αν κανεις και κανα παζαρι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι αλλο

πειτε μου και καταναλωση ομως παιδια εντος εκτος

http://lmgtfy.com/?q...%89%CF%83%CE%B7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα αν είναι να την κάνεις που θα την κάνεις την παρανομία,αν φας το δηκαστήριο να μην το φας για 7 άλογα παραπάνω...πάρε κάτι πολύ πιο δυνατό να αξίζει τον τρέξιμο :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικη ερωτηση: Αν πουλησω το δικο μου (D-Tracker 250), το οποιο ειναι υπερκυβισμενο στα 300 και εχει πανω απο 30 αλογα και το οδηγας με το Α1, ενδιαφερεσαι? Ρωταω επειδη ενας γνωστος μου πουλαει το Bros του και ελεγα αν κατσει κατι.

Πληροφοριες: 300κ.ε., εχει 50.700χλμ και μετα την ανακατασκευη (που εγινε σπιτικη) εχει μονο 1800χλμ. Σκεφτομουν περιπου 2000 αλλα το συζηταμε εννοειται εποχες που ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το drz400 δεν καλύπτει το Α1 .

Ειδες να κεγεται αν τον καλυπτει; Λεει μεχρι 40 αλογα και ο λογος πιστευω ειναι οτι θελει ενα entry-level μηχανακι με οχι πολλα γκαζια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζ 750 φίλε και είσαι άρχοντας.αλλιώς πας στον κακό τιμωρό την tdm

Πάρε κανα wrx αφού έχεις το χρήμα...αλλά μαύρο ε το μπλε το θέλω εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαθε αν θα σκασει συντομα το 300αρι νιντζα..οπτικα πολυ ομορφο..σαν κινητηρας δεν γνωριζω αν θα λεει κατι παραπανω απτον 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά. ήμουν στην ίδια φάση πριν αγοράσω και παρανόμησα...λίγο...39 bhp και εγώ αντί για 33. Απλά υπάρχει τελικά στάνταρ απάντηση για το δεύτερο "ή" του νόμου, το 0,16kw/kg; Για να βοηθηθεί και το παιδί εδώ, να ξέρω και εγώ...το Α' τροχαίας μου είπε πρέπει να ισχύουν και τα 2, το B' τροχαίας μου είπε αρχικά ότι το Α1 είναι μέχρι 125cc και ο δεύτερος, πιο ενημερωμένος μου είπε ένα από τα δύο, στο Συγκοινωνιών στη Λαχαναγορά μου είπαν και τα δύο, στο Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσ/νίκης μου είπαν ξεκάθαρα το ένα από τα δύο, ενώ και δύο δικηγόροι φίλοι που ρώτησα μου απάντησαν ότι εννοείται α)και τα δύο ο ένας και β)ένα από τα δύο ο άλλος. Όπως φαίνεται στη μισή πόλη ισχύει το ένα και στην άλλη μισή το άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ξέρω όταν γραφει στ άδεια κυκλοφοριας μότοποδήλατο οδηγείτε με δίπλωμα α1 ενώ όπου γράφει μοτοσικλέτα θέλει α κατηγοριας διορθώστε με εάν κάνω λάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα