supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται μια μηχανη εως 40bhp λογο διπλωματος κανονικα ειναι μεχρη 33bhp αλλα δεν πειραζει και λιγο παραπανοθα ηθελα να εχει σχετικα μικρη καταναλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 γεια, το διπλωμα σε καλυπτει μεχρι 33 αλογα, οποτε απο εκει και πανω εισια παρανομος, αν θες να εισαι νομιμος πρεπει να εχει μεχρι 33 αλογα. Πες μας τι μηχανακι θες πρωτα, μοταρντ,εςες,εντουρο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Το λίγο παραπάνω είναι λιγότερο παράνομο; :/ ( Άσχετα από το ότι υπάρχουν μηχανές στο Α1 με αυτά περίπου τα άλογα, δεν εξετάζω αυτό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 γεια σου φίλε αν είναι να πάρεις 33 άλογα λόγο διπλώματος αν πας στα 40 δεν θα σε γλυτώσει τίποτα αν θες σον και καλά να είναι πιο δυνατό πάρε κάτι 33hp και φτιάξτο αλλά μετά μην ζητάς καλή κατανάλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 φιλε η κληση ειναι μια τιμη για ολα, ξανασκεψου το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 δεν μας λες ομως τι μηχανακι θες.τη χρηση που το θες.βοηθησε να σε βοηθησουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 οκ παιδιά θέλω να είναι δρόμου η εντούρο για δρόμο και προτηνεται μου μεχρι 33 bhp να μου λετε και κατανάλωση παρακαλώ Ευχαριστώοκ παιδιά θέλω να είναι δρόμου η εντούρο για δρόμο και προτηνεται μου μεχρι 33 bhp να μου λετε και κατανάλωση παρακαλώ Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 χρηματα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του(κατα την γνωμη μου)αλλα λιγο τσιμπιμενο στην τιμη(το συγκεκριμενο ειναι και δικος μου ποθος)ειναι το yamaha WR250X,ειναι αρκετα δυνατο και σε καλυπτει και το διπλωμα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2012 από τον Achilleas trikala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 χρηματα εως 3000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Κανε μια αναζητηση στο car για το wr,νομιζω οτι οριακα μπορεις να το τσιμπισεις αν κανεις και κανα παζαρι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 κατι αλλοπειτε μου και καταναλωση ομως παιδια εντος εκτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 κανεις αλλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 κατι αλλο πειτε μου και καταναλωση ομως παιδια εντος εκτος http://lmgtfy.com/?q...%89%CF%83%CE%B7 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supermotard 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 καμοια αλλη μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Για εμένα αν είναι να την κάνεις που θα την κάνεις την παρανομία,αν φας το δηκαστήριο να μην το φας για 7 άλογα παραπάνω...πάρε κάτι πολύ πιο δυνατό να αξίζει τον τρέξιμο :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Γενικη ερωτηση: Αν πουλησω το δικο μου (D-Tracker 250), το οποιο ειναι υπερκυβισμενο στα 300 και εχει πανω απο 30 αλογα και το οδηγας με το Α1, ενδιαφερεσαι? Ρωταω επειδη ενας γνωστος μου πουλαει το Bros του και ελεγα αν κατσει κατι. Πληροφοριες: 300κ.ε., εχει 50.700χλμ και μετα την ανακατασκευη (που εγινε σπιτικη) εχει μονο 1800χλμ. Σκεφτομουν περιπου 2000 αλλα το συζηταμε εννοειται εποχες που ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 kawasaki ninja, αλλα εφοσον εχεις τα λευτα θα προτιμουσα στην θεση σου το WR250X η WR250R 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Τσιμπα ενα DR-Z να γουσταρεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Το drz400 δεν καλύπτει το Α1 . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Το drz400 δεν καλύπτει το Α1 . Ειδες να κεγεται αν τον καλυπτει; Λεει μεχρι 40 αλογα και ο λογος πιστευω ειναι οτι θελει ενα entry-level μηχανακι με οχι πολλα γκαζια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Ζ 750 φίλε και είσαι άρχοντας.αλλιώς πας στον κακό τιμωρό την tdm Πάρε κανα wrx αφού έχεις το χρήμα...αλλά μαύρο ε το μπλε το θέλω εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 μαθε αν θα σκασει συντομα το 300αρι νιντζα..οπτικα πολυ ομορφο..σαν κινητηρας δεν γνωριζω αν θα λεει κατι παραπανω απτον 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evan_Tz 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παιδιά. ήμουν στην ίδια φάση πριν αγοράσω και παρανόμησα...λίγο...39 bhp και εγώ αντί για 33. Απλά υπάρχει τελικά στάνταρ απάντηση για το δεύτερο "ή" του νόμου, το 0,16kw/kg; Για να βοηθηθεί και το παιδί εδώ, να ξέρω και εγώ...το Α' τροχαίας μου είπε πρέπει να ισχύουν και τα 2, το B' τροχαίας μου είπε αρχικά ότι το Α1 είναι μέχρι 125cc και ο δεύτερος, πιο ενημερωμένος μου είπε ένα από τα δύο, στο Συγκοινωνιών στη Λαχαναγορά μου είπαν και τα δύο, στο Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσ/νίκης μου είπαν ξεκάθαρα το ένα από τα δύο, ενώ και δύο δικηγόροι φίλοι που ρώτησα μου απάντησαν ότι εννοείται α)και τα δύο ο ένας και β)ένα από τα δύο ο άλλος. Όπως φαίνεται στη μισή πόλη ισχύει το ένα και στην άλλη μισή το άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 εγώ ξέρω όταν γραφει στ άδεια κυκλοφοριας μότοποδήλατο οδηγείτε με δίπλωμα α1 ενώ όπου γράφει μοτοσικλέτα θέλει α κατηγοριας διορθώστε με εάν κάνω λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες