Jump to content
Iraklis Krhth

Μεθοδος απεξαρτησης απο την ηρωινη.

Recommended Posts

Σε τρεις μερες!!! Εχει σωσει κοσμο ο συγκεκριμενος. Το ανεβασα απλα γιατι μπορει καποιος να γνωριζει καποιον που τον χρειαζεται. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συγνωμη αν καποια πλανα ειναι λιγο ακαταλληλα για τους μικρους συμφορουμιτες αλλα ο σκοπος της δημοσιευσης ειναι λιγο ανωτερος. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον από πάνω, επειδή θα σου σβήσουν το μήνυμα, απαγορεύονται τα γκριγκλις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα σχόλια του Wikilinks για αυτόν τον μεγαλοδύναμο γιατρό

Σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό περιοδικό, σε ό,τι αφορά τη Γερμανία, μετά τη θεραπεία με ναλτρεξόνη οι ασθενείς υποτροπιάζουν σε ποσοστό 90% και μόνο ύστερα από θεραπεία μηνών το ποσοστό μειώνεται στα δύο τρίτα των ασθενών. Αντίθετα, από τους ασθενείς του Zobin έχει υποτροπιάσει το 25%, ενώ μόλις οι 26 από τους 3.500 δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Την στιγμή που τα προγράμματα έχουν μονον 5 τοις εκατό, η μέθοδος του Zobin έχει επιτυχία 75 τοις εκατό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού είναι τόσο επιτυχημένη μέθοδος?

1) Γιατί δεν εφαρμόζεται εκτενώς απο την ιατρική κοινότητα?

2)Γιατί δεν τον έχουν σκοτώσει τα οργανωμένα καρτέλ?

Αν είναι αλήθεια και έχει βοηθήσει κόσμο είναι κατι πολύ αισιοδοξο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει παει γνωστος μου εκει παιδια και τωρα ειναι μια χαρα.

Απλα η θεραπεια κοστιζει γυρω στα 6.000€ τα οποια αξιζει και με το παραπανω κατα τη γνωμη μου.

Το ανεβασα για ευνοητους λογους. Εστω και ΕΝΑΣ ανθρωπος να σωθει μεσω αυτης της δημοσιευσης θεωρω οτι θα εχω κανει κατι πολυ σημαντικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά έκανες και το ανέβασες φιλαράκι.

Τέτοια post είναι χρήσιμα για αρκετό κόσμο στην εποχή μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα άρθρα του Δρ. Ζόμπιν έχουν δημοσιευτεί σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού αλλά έχει φιλοξενηθεί και σε πολύ γνωστές εκπομπές ανά τον κόσμο.Η τελευταία εκπομπή ήταν πρίν άπο μερικούς μήνες, τον κάλεσε η Αλβανικη τηλεόραση! Για κάποιο περίεργο λόγο όποιον και αν ρώτησα μόνο αρνητικά σχόλεια έπαιρνα,γιατι? Το ερεύνησε ποτέ κανείς για να μπορεί να έχει άποψη? Γνωρίζω προσωπικά πάνω απο 30 άντρες και γυναίκες που το έκαναν και με τους 15 απο αυτούς είμαστε πολύ κοντά και κανείς δεν πίνει πρέζα! Τα περισότερα άπο αυτά τα παιδία είχαν πάει σε πολλά και διαφορετικά προγράμματα απεξάρτησης και είχαν χάσει της ελπίδες τους για απεξάρτηση,δεν άντεχαν άλλο να είναι άρρωστοι χωρίς να πινουν πρέζα Γιατί λοιπόν όλη αυτή η παραπληροφόρηση ,γύρο απο μια μέθοδο που εχει αυτή τη στιγμή το μεγαλήτερο ποσοστό επιτυχίας στον κοσμο με 75% ενώ οι αλλες φτανούν μέχρι και 10%? Το δεδομένο είναι ότι η μέθοδος του Δρ. Ζόμπιν είναι η μόνη που βγάζει τον εθισμό άπο το κεφάλι,δηλαδή αυτό που δεν σε αφήνη να κόψεις. Δεν σε εκπαιδεύει να μένεις μακριά άπο τις ουσίες,λύνει το πρόβλημα στη ρίζα του! Τα δεδομένα άλλαξαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Γνωρίζω προσωπικά πάνω απο 30 άντρες και γυναίκες που το έκαναν και με τους 15 απο αυτούς είμαστε πολύ κοντά και κανείς δεν πίνει πρέζα!...η μέθοδος του Δρ. Ζόμπιν είναι η μόνη που βγάζει τον εθισμό άπο το κεφάλι,δηλαδή αυτό που δεν σε αφήνη να κόψεις...

Φιλε Lion...μιλας ως γνωστος καποιων ή εισαι ο ιδιος χρηστης;Δηλαδη ΘΕΛΩ να ξερω αν εχεις ιδία αποψη για το θεμα ή απλα στηριζεσαι σε μαρτυριες φιλων.Εχει μεγαλη διαφορά...Και ειλικρινα θελω να ακουγονται αποψεις οπως η δικη σου σε τετοια ευαισθητα και σοβαρα θεματα διοτι βοηθας και βοηθαμε και αλλα παιδια που πιθανον να μην θελουν να μιλησουν αλλά να διαβαζουν περιμενοντας κατι καλο να ακουσθει...

Και μια ερωτηση:Οταν η σκεψη,με τη θεραπεια του Δρ.,βγει απο το μυαλο και καποιος φιλος απεξαρτηθει,πόσο ευκολο ειναι να ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και να μην ξανακυλησει;

Σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου στην εξαιρετικα ενδιαφερουσα κουβεντα και θα παρακαλουσα να κρατηθει μια καθαρη συζητηση περα απο σπαμ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε τρεις μερες!!! Εχει σωσει κοσμο ο συγκεκριμενος. Το ανεβασα απλα γιατι μπορει καποιος να γνωριζει καποιον που τον χρειαζεται. :)

Ε τσι ακριβως ειναι Ηρακλη.Η μεθοδος του Δοκτωρ Ζομπιν εχει βοηθησει χιλιαδες ανθρωπους σε ολο τον κοσμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ιδια ακουγονταν κ για την ιμπόγκα πριν καποια χρονια,εν τελει δεν μαθαμε ποτε αν καθαριζεις ή αν απλως αλλαζεις ουσία..

http://fridge.gr/59019/stiles/scizophrenia/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη χωρα που δε δινουν φουντα σε ασθενεις με γλαυκωμα και πολαπλη σκλυρηνση μην περιμενετε πολλα, δουλευει δε δουλευει

Τα ιδια ακουγονταν κ για την ιμπόγκα πριν καποια χρονια,εν τελει δεν μαθαμε ποτε αν καθαριζεις ή αν απλως αλλαζεις ουσία..

http://fridge.gr/590...s/scizophrenia/

η ιμπογκα δεν ειναι εθιστικη, επικινδυνη ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη χωρα που δε δινουν φουντα σε ασθενεις με γλαυκωμα και πολαπλη σκλυρηνση μην περιμενετε πολλα, δουλευει δε δουλευει

καλα ας μην πιασουμε κουβεντα περι κανναβης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Πιγκουίνε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Ιμπόγκα με την μέθοδο του Δώκτορ Ζόμπην. Η μέθοδος του Δώκτορ Ζόμπην καταπολεμά το πρόβλημα στην Ρίζα του,που είναι οι θύλακες ενδορφίνης με 2 ενέσεις και έναν μαγνήτη ( το εξηγώ πολύ απλά,φαντάζομαι να είδες το βίντεο) και έτσι απελευθερώνεσαι απο την ψυχική εξάρτηση( ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ και όμως αληθινό) . Η Ιμπόγκα δεν διορθώνει το πρόβλημα απλά καταφεύγουν εκεί οι χρήστες απο απόγνωση γιατί έχουν απογοητευτεί απο όλα τα άλλα προγράμματα που υπόσχονται απεξάρτηση και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα και για έναν ''περίεργο'' λόγο η μέθοδος του Δόκτωρ Ζομπην που είναι επανάσταση για την απεξάρτηση θάβεται ακόμα και σήμερα απο πολλούς ΄΄μεγαλογιατρούς΄΄. Μετα τη μέθοδο του Δόκτωρ Ζοόμπιν τα δεδομένα που είχαμε στην απεξάρτηση άλλαξαν. Πιστεψε με μιλάω εκ πείρας. Να σου θυμίσω 'οτι το ποσοστό επιτυχίας πυ έχει ο Δόκτωρ Ζόμπην είναι πάνω απο 75% 20 χρόνια τώρα ενώ το καλύτερο απο όλα τα άλλα του κόσμου έχει περίπου 10% και μην ξεχνάς ότι και αυτό το 10% που έκοψε ζει μία ζωή με την λέξη απαγορεύεται το ένα,απαγορεύεται το άλλο συν την κατάθλιψη κτλπ. Οπως είπε κάποιος, φίλε 10 χρονια έχω να κάνω χρήση και νομίζω ότι είμαι 10 χρόνια χαρμάνης δεν την παλεύω άλλο, πήγε Ρωσία και ξανα ζει όπως ένα φυσιολογικός άνθρωπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει παει γνωστος μου εκει παιδια και τωρα ειναι μια χαρα.

Απλα η θεραπεια κοστιζει γυρω στα 6.000€ τα οποια αξιζει και με το παραπανω κατα τη γνωμη μου.

Το ανεβασα για ευνοητους λογους. Εστω και ΕΝΑΣ ανθρωπος να σωθει μεσω αυτης της δημοσιευσης θεωρω οτι θα εχω κανει κατι πολυ σημαντικο.

Ηρακλή,η μέθοδος κάνει 4300ευρο στην Μοσχα και 3850 στο Μοντενεγρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει πάει ο ίδιος ? εάν ναι θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 9/9/2021 at 1:32 ΜΜ, το μέλος μαρινα έγραψε:

Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει πάει ο ίδιος ? εάν ναι θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του..

εγω φιλε εχω κανει την θεραπεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα