pastam 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Κι εγώ έβαζα εκεί μονίμως εδώ και τουλάχιστον μια διετία (κι ας ήταν και από τους ακριβούς) γιατί όπως έχω ξαναπεί, ήταν ο μόνος που έβαζε την βενζίνη που περίμενα ότι θα μου βάλει. Όμως τώρα τελευταία κάτι άλλαξε όπως είδα. Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο μιας και βάζω μόνος μου βενζίνη (στην αντλία που είναι δίπλα στην πόρτα εισόδου στο μαγαζί) για τις άλλες ανλίες...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Εγώ έβαλα στην τελευταία από την μέσα μεριά (προς το πλυντήριο) Απ όσο ξέρω, δεν έχουν μηχανισμούς κλοπής σε όλες τις αντλίες γιατί κι οι μηχανισμοί αυτοί τους κοστίζουν αρκετά. Όχι σαν μηχανισμοί, αλλά καταλαβαίνετε γιατί.... Έτσι μπορεί να μην βάζουν σε όλες τις αντλίες. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως στην αντλία που λες για να δω κι εγώ. Δεν αποκλείεται να μην έχει μηχανισμό εκεί κι όλα να βαίνουν καλώς. Σε αυτή που έβαλα όμως εγώ, τα είδατε τα χάλια. 23,55 λίτρα στο 22άρι ρεζερβουάρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pastam 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Εγώ έβαλα στην τελευταία από την μέσα μεριά (προς το πλυντήριο) Απ όσο ξέρω, δεν έχουν μηχανισμούς κλοπής σε όλες τις αντλίες γιατί κι οι μηχανισμοί αυτοί τους κοστίζουν αρκετά. Όχι σαν μηχανισμοί, αλλά καταλαβαίνετε γιατί.... Έτσι μπορεί να μην βάζουν σε όλες τις αντλίες. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως στην αντλία που λες για να δω κι εγώ. Δεν αποκλείεται να μην έχει μηχανισμό εκεί κι όλα να βαίνουν καλώς. Σε αυτή που έβαλα όμως εγώ, τα είδατε τα χάλια. 23,55 λίτρα στο 22άρι ρεζερβουάρ. Βάλε μόνος σου φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 A.Π. πρώην Silk oil και ένα φεγγάρι πρόσφατα Revoil στην Καυταντζόγλου περιοχή Άγιος Ελευθέριος Είναι μικρό και είναι και γκαράζ ,ο τύπος είναι κλέφτης ,μου έβαλε 9,5 λίτρα στο gilera που έχει 8,5 λίτρα ρεζερβουάρ , μου έβγαλε 170 χλμ ,ενώ κανονικά έχει πάνω από 210 αυτονομία ,και μετά χρειάστηκα καθαρισμό και στο καρμπιρατέρ!!! Κάτι παίζει με αυτόν γιατί αλλάζει συνέχεια εταιρίες (τρεις σε ένα χρόνο) ,τώρα είναι Α.Π.!!Απλά μένω κοντά και με δελέασε η τιμή του (τη γράφει με μεγάλα LED γράμματα!) Επίσης είναι αντιπαθέστατος ο υπάλληλος......Ακόμα και το όργανο για τον αέρα του κλέβει!! Τέλος επιβεβαιώνω και εγώ για το Shell στην Μεταμόρφωση στη γωνία Δεκελείας Ιφηγενίας (πριν το Practiker) ,κλέβει ΤΡΑΓΙΚΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ενημερώθηκε το αρχικό ποστ. AVIN (καινούριο πρατήριο) επί της οδού Κύμης 60 (Καλογρέζα, λίγο πριν την διασταύρωση με Σπ.Λούη) Τιμή στο μέσο όρο. Κλέβουν οι αντλίες του. Το πρατήριο είναι υποκατάστημα της εταιρίας Μακραίων ΑΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Καλημέρα Αλέξανδρε. Για πε στα 22λίτρα πόσα σου βαλε? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 23,13 αλλά είχα μέσα ακόμα. Δεν ήμουν εντελώς πάτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Μαλιστα... Ολοκληρωτικη ισοπεδωση. Ονομαστικα...αυτοι κλεβουν , εκεινοι δεν κλεβουν. Σιγα να μην το αποδειξουμε κιολας ,ετσι? Να παιρνουν σειρα, ας πουμε τα συνεργεια μοτοσυκλετας. Ποιοι ,κατα τη γνωμη σας ειναι κλεφτες. Ονομαστικα ομως ετσι? Τώρα το είδα αυτό! Εσύ ρε παλικάρι, τι ζόρι τραβάς? Σου δείχνει κάποιος ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι τα συγκεκριμένα πρατήρια κλέβουν στην αντλία ώστε να τα αποφεύγεις και ενοχλήθηκες κιόλας? Και μιλάς για ισοπέδωση? Είσαι του σιναφιού μήπως? Βενζινάς? Διότι δεν εξηγείται αλλιώς η αγανάκτησή σου! Τα συνεργεία δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις κλέφτες. Δεν σε κλέβουν σε κάτι. Εμπόριο κάνουν σε μια ελεύθερη αγορά. Τόσο πουλάω ΕΓΩ κύριε το ανταλλακτικό... τόσο χρεώνω ΕΓΩ την εργασία μου. Τράβα στον φθηνότερο αν δεν σου κάνω! Τα πρατήρια όμως είναι αλλιώς. Σου λέει στην αντλία ότι σου έβαλε 23 λίτρα ενώ σου έχει βάλει 21,5. Αυτός λοιπόν ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ! Τι δεν καταλαβαίνεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν θυμάμαι το όνομα της επιχείρησης αλλά είναι σε αυτή εδώ ακριβώς τη διεύθυνση http://goo.gl/maps/HeZp7, πολύ κοντά στον σταθμό του Περισσού. Ένα μπλε. Ποτέ δεν έχει βάλει παραπάνω λίτρα απ'όσο θα έπρεπε και επειδή μόλις πρόσφατα με αφορμή αυτό το thread αποφάσισα να ελέγξω και ποιότητα, έβγαλα την μεγαλύτερη αυτονομία που έχω πετύχει ποτέ. Φυσικά όσον αφορά την ποιότητα δεν είμαι σίγουρος καθώς έχω κάνει μόνο ένα τεστ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον ziro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Εβαλα και σημερα απο την εκο που βαζω παντα μετα την ερτ στην αγια παρασκευη.το λαμπακι μου αναβε και μου εσβηνε τις αλλες μερες αρα ηταν στο οριο των 14 λιτρων(14 λιτρα μεχρι να αναψει το λαμπακι) και μολις το εβαλα μπροστα εμεινε σταθερα ανοιχτο.πηγα και μεχρι εκει(αλλα 6 χιλιομετρα.εντος κανω γυρω στα 16 χλμ στο λιτρο αρα μεχρι να φτασω να το γεμισω εχω φαει και γυρω στα 400ml) Γεμισα με 14,33 λιτρα.με τιμη 1,675,στο μ.ο δηλαδη.αρα μηδενικο κλεψιμο. απο ποιοτητα βγαζω οπως βγαζω παντα. απο περιεργεια παντως λεω να κανω ενα γεμισμα απο αλλο ακυρο πρατηριο να δω αν θα υπαρχει διαφορα προς το χειροτερο η το καλυτερο στην αυτονομια. παντως και ο αδελφος μου με το ερ εχει ιδιαιτερα υψηλη καταναλωση.φτανει και αυτος το 6αρι.τωρα λογω καιρου η χαλασαν και αλλο τις βενζινες δεν ξερω...και βαζει απο διαφορετικα βενζιναδικα απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Να σημειωσω οτι με στελνει σε μια συγκεκριμενη αντλια συνηθως.τωρα με γουσταρει επειδη εχω ιταλικο και εχει και ο ιδιοκτητης ντουκο και δε θελει να με κλεβει ,δε ξερω. παντως και στην αλλη που ετυχε να βαλω καμια φορα δεν ειδα κατι παραλογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Προσθέστε και την Ελιν στο Κορωπί κοντά στο δημαρχείο, επί της κεντρικής λεωφόρου. Τη θεωρώ καλής ποιότητας και λογικής τιμής. Το κακό είναι πως δεν μένει ανοιχτό αργά το βράδυ και κυριακές-αργίες. Έχει τύχει να γυρίζω απο αθήνα με θεόστεγνο τεπόζιτο προκειμένου να βάλω απο εκεί που ξέρω ότι το μηχανάκι δουλεύει άριστα. Μιλάω για την απλή αμόλυβδη. Εχθές έτυχε να βρεθώ στο Κορωπί οπότε φούλαρα στο συγκεριμένο πρατήριο. Δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του κινητήρα, οπότε φαίνεται να είναι καλή η βενζίνη. Αξιοσημείωτο είναι ότι φεύγοντας από το πρατήριο (κατά τις 17:30') είχαν κάνει ουρά 4-5 αυτοκίνητα περιμένοντας να γεμίσουν, παρ' όλο που υπάρχει ακόμα ένα πρατήριο (άλλης εταιρίας) λίγο παραπάνω... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Σε μια ΕΚΟ που δοκίμασα έβγαλα πολύ καλά χιλιόμετρα σε αντίθεση με τα τελευταία γεμίσματά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σου δείχνει κάποιος ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι τα συγκεκριμένα πρατήρια κλέβουν στην αντλία ώστε να τα αποφεύγεις και ενοχλήθηκες κιόλας? Και μιλάς για ισοπέδωση? Είσαι του σιναφιού μήπως? Βενζινάς? Διότι δεν εξηγείται αλλιώς η αγανάκτησή σου! οι αποδειξεις ποιες ειναι; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον sorips 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 δεν σου λεει οτι ολα που αναφερονται κλεβουν. αλλα για τα συγκεκριμενα που δοκιμασε.για τα αλλα απλα λεμε την αποψη μας.απο κει και περα ο καθενας αν θελει τη παιρνει υποψιν η οχι.δεν αναγκαζουμε κανεναν... αν εσενα δε σε βαζει σε σκεψεις οτι σε 4λιτρο πχ ντεποζιτο μου εβαλαν 4,5 λιτρα ε τους αλλους τους βαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Βενζινάδικο ΕΚΟ εντός Αττικής Οδού ύψος Παιανίας (παλαιό βενζινάδικο Goody's και στο απέναντι) πουλάει μίγμα βενζίνης με πετρέλαιο σε όλες τις αντλίες. Προσοχή μη βάλετε ποτέ βενζίνη σε αυτό το ΕΚΟ θα καταλήξετε στο συνεργείο όπως κατέληξα και εγώ για εκκένωση ντεπόζιτου και ότι άλλη ζημιά προκληθεί στο μηχανάκι σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Λαμια, στην εισοδο απο Εθνικη απεναντι απο τα Intersport διπλα απο τραπεζα Alpha Bank BP , καλη βενζινη. Silk Oil και Cyclon στη Λαμια καλυτερα να κατουρησεις μεσα στο ντεποζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μπραβο φακελωμα!!!! Α ναι και οχι δεν ειμαι βενζινας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Εγώ προχθέ, έφαγα μια τυρόπιτα και ήταν αλμυρή. Εχουμε χάσει την λογική μας μπιτ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Εγώ προχθέ, έφαγα μια τυρόπιτα και ήταν αλμυρή. Εχουμε χάσει την λογική μας μπιτ. πες μας και απο που την εφαγες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Η τυρόπιτα είναι πάντα αλμυρή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Δε χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα...τα βιντεο και το κοπο του αλξ ολοι μπορουν να τα δουν. πλεον να μας αποδειξουν αυτοι οτι δεν ειναι κλεφτες οχι εμεις το αντιθετο. ειμαστε καταναλωτες και προστατευομαστε. Οταν γινεται δυσφημηση και μαλιστα δημοσια και σε τετοια εκταση(καταλογος πρατηριων) ,δεν πρεπει να υπαρχουν αποδειξεις????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Αν δεν σας αρεσει το θεμα απλα μη μπαινετε να σπαμαρετε.απλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Αν δεν σας αρεσει το θεμα απλα μη μπαινετε να σπαμαρετε.απλο. Οχι μονο δεν μου αρεσει αλλα το θεωρω εντελως απαραδεκτο να παρουσιαζεται με αυτον τον τροπο. Με ενα πληκτρολογιο σπιλωνετε επαγγελματιες. Ποιος σας διορισε δικαστες? Κανεις. Τελος απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Τελος απο σενα,καιρος ηταν. ασε εμας σαν καταναλωτες να υποστηριχθουμε.εσυ βαζε νερο και κατσε να πειραματιζεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες